прически

Полагане на прическа боб

Понякога хората са склонни да гледат в миналото, на първо място, ние имаме предвид ретро прически.

Новите модни тенденции носят със себе си все по-необичайни решения, както и някои ни карат да се пренасят във времето и да усетите стила на отминалите години.

Днес ще говорим за боб Прическа и начини на инсталация. Прическа боб е възникнал в началото на 60-те години. Това беше време, когато английските момичета са щастливи, за да експериментирате с къси стрижками, еманципация донесе своите плодове.

Styling Bob hairstyles

Женственост и мъжки стил се допълват взаимно. Нашето време са много сходни с 60-те години, разликата е само в това, че тънката граница между мъжки и женски стил почти заличени. За тези, които все още ностальгирует, искам да споделя – важното класически боб прическа с прав бретон, а също така и модели със странично пробором.

Styling Bob hairstyles

Ще се изненадате, но все по-малко и по-малко дизайнери се практикува изискан стайлинг. Всичко е по-лесно и по-лесно.

Styling Bob hairstyles

През тази пролет на мода ултра-кратък боб, който е модерен де масивни дръжки и големи аксесоари. Освен това, тази прическа боб получава нова интерпретация. Ако имате дълга коса, стилисти препоръчват, за да се запечата ги с фиби и да се създаде уникален стил боб с обемен ефект!

Styling Bob hairstyles

Именно този стил предлага да използва марката на Оскар де ла Рента. В новата колекция на известен лейбъл показа оригинален стил БОБ, създадени от дълги косми. Стилист на марката добавка начин на огромни превръзки, които са украсени с големи камъни. Този аксесоар е подходящ за полагане на Боб на всяка дължина.

Styling Bob hairstyles

Но модната марка Диор показа романтичната стайлинг за прическа боб. Тук ние виждаме ретро докосване, но стилът е малко по-различен. Марка фризьорски салон използва малки къдрици като на стилен добавка прически и страничната част.

Още един вариант на подреждане за прически кратък боб – това е рок. В действителност, тази прическа непокорни стил. Създаде си много прост, за това трябва да бъде убит странични кичура коса и да направи най-висок bouffant на темето.

Styling Bob hairstyles

Но за това вече сме писали по-рано. Ако говорим за модели на прически боб, ние бихме искали да се отбележи, че през 2012 г. все още съществува традиционен дизайн с гладка бретон-на четка за зъби.

Styling Bob hairstyles

В модна прическа с дълги кичури и Боб-Боб. И не забравяйте за стилни аксесоари!

Theme by Anders Norén