прически

Полагане на къса коса с обем: 12 модни опции

Къса коса са много популярни сред жените, както се оказва, ефектни косата винаги да изглеждат добре поддържани и красиви. Къса коса с обем е много удобно, няколко варианта прически са лесни за полагане, така че можете да измиете косата, сухи и имат стилен външен вид. Други с прически, които изискват усилия на снасянето, но все пак не толкова силно, колкото прически за дълги и средни коса.

Съвети за стилизиране на къса коса

    Първо трябва да изберете правилния шампоан, който не утяжеляет и не изсушава косата. Ако косата е труден и палав, вие определено трябва да използвате балсам или маска, която ще омекоти им. Косата са имали обем, трябва да избърса ги с корените и се използва специална приставка, като например, дифузор. За кръгла, квадратна и триъгълна форма на лицето е по-добре да се направи обем на главата, за да удължи формата на лицето. Круглолицым момичета има човек, за да положат направления равномерно, за да те коригира формата на лицето – да го направи по-вытянутым. Момичета с овални и триъгълен лице, можете да направите подреждане с вълните и локонами.

Популярни видове настройки

Стил за момичета с много къси прически ще бъде достатъчно, за да е правилно суха коса. За това трябва да изсъхне косата, спадане на главата си надолу и срешете косата си бъркотия. Ако искате, можете да задържат резултата с помощта на лак за лека фиксация.

В къса прическа боб е много важно да се направи обем на темето и задната част на главата. За тази цел е необходимо след това подсушете косата със сешоар и кръгла четка, като се придава обем и кичури sucesive в правилната посока.

Под момче прически, pixie, боб или пажа, можете да направите обемът на темето и отстрани, за да запази направления гладки. Този вариант на подреждане в стил гръндж или пънк-рок. В допълнение към обем могат да бъдат третирани направления с помощта на мус или восък, давайки им пикантность и острота.

В прическа pixie или асиметрични варианти с выбритыми висками ще е актуален стил за ирокеза тип, бляскав, но лежеше на една страна. За тази цел е необходимо след това подсушете косата с каймак, склонив главата надолу, срешете направления и стил, а след това лак за ремонт.

Ретро версия на монтаж можете да получите, ако поставите на панела за коса, и задните кичури отгоре да се направи обем. За тази цел е необходимо да се направи малка bouffant и затегнете стайлинг резултат на инструмент.

В прическа боб, каре, сессон, асиметрични прически ще изглежда красива полагане с леки вълни на плажа. Къдрици можете да направите с помощта на плойки, маши за коса и запечатване с лак за нокти.

Theme by Anders Norén