стил

Пола с баской: как да се създаде уникален образ

Skirt with peplum: how to create a unique imageБаской наричат широка ивица плат, която се зашива към облеклото си (независимо дали това е пола, блуза, рокля или яке) на кръста. Пола с този декоративен елемент не само стилен външен вид, но и с правилния подбор ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурата и подчертават неговите добродетели.

За кого е подходящ? Трябва да се обърне внимание.

Всичко! Модели на поли с баской има огромно количество, и всяка жена може да избере най-подходящия за нея тип фигура. Те могат да се различават по: тип на баските. Това може да е тесен или широк, прав ивица тъкан или нагънат като яка, за да бъде във форма бантиков, квилинг или къдри, както и много други креативни възможности. Тип пола. Тя може да бъде строга молив полата или полата-камбанка, пола-мини пола или в пода – всичко се ограничава само въображение на дизайнер-проектант.

Не забравяйте за цвят. Най-често, пола с баской – твърди. Това се дължи на факта, че баските, закрывающими горната част на поли, се крие модел и създаване на хармонична композиция, в този случай е трудно. Но е възможно! И любителите на бижута със сигурност ще намерите пола с баской по свой вкус.

Това разнообразие ви позволява да вземете пола на този фасона за жени на всякаква възраст, с всякакъв вид форми, за всеки житейски случай.

Няколко съвета за избор на поли.

Баските е насочена към корекция на формата и се дава в съкратен. Тя може да помогне да скриете широк ханш, тесни, за да се подчертае и да се направи почти осиная талия. Ако една жена е правилно избра стил, Тази пола ще ви помогне да изглежда още по-женствена и елегантна. Няколко насоки за това:
Skirt with peplum: how to create a unique image

    Жените с тесен ханш и стройни крака, трябва да изберете пола с насипни баской, например, под формата на вълна или крила от двете страни. Това ще ви помогне да създадете илюзията за по-буйни бедрата. Освен това, те ще изглеждат чудесно полата къса дължина. Жени с широки бедра трябва да се избират строги прави поли с баской и пола с висока талия. Баска, не трябва да бъдат буйни, а по-скоро геометрична. Всичко това ще ви помогне визуално стесняване на бедрата и краката ще изглеждат по-тънък и по-дълго. Жените с пропорционална фигура късмет най-много. Те ще отговарят на всякакви варианти поли с баской. Тя ще даде форми на мекота и помага да се подчертае талията.

С какво да носи пола, с баской?

Skirt with peplum: how to create a unique imageСлед избора на пола с баской-това е големият въпрос – Какво да облека? Ето основните правила:

    Всеки топ, той трябва да бъде къса или пъхната в полата си. Най-хармонично ще изглеждат страхотно на прилежащия силует, но дълги и широки неща, за да се избегне. Няколко опции за върха: топ, суитчър, поло или пуловер, пуловер, жилетка (могат да бъдат дълги или къси, приталенные) тениски, стегнати ризи и тениски. Към горната част на облеклото също има определени изисквания. С пола на този стил, трябва да се носи съкратен якета, дождевики, якета или палто. Правилния вариант е този, в който Баските се вижда от по-горната дреха, около 10-15 сантиметра. Важно правило, свързано с обувки, задължително наличието на тесни токчета или обувки на висок ток. Пола с баской не обича балет апартаменти, кецове, маратонки, джапанки и други обувки на плоска подметка. Най-подходящи обувки, сандали или ботильоны. [Забележка]Можете да замените ток с платформа, но тя трябва да бъде доста висока – не по-малко от 5 сантиметра.[/забележка и последно, но не по – аксесоари. Те трябва да бъдат сдържани, точно и немассивные. Не трябва да има много, така че те не дърпайте към себе си. По-добре, ако ще, например, една гривна или мъниста. Не забравяйте за чантата. С пола с баской добре изглеждат малки чанти или клатчи.

Снимка:

Черна пола с баской в комбинация с бяла блузой.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Директен бежовата пола с баской в комбинация с черна блузкой и черни токчета.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Дълга пола с баской и лилаво със златна гривна на ръката му.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Летен вариант-това са леки и ярки поли.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Розовата пола в съчетание с лъскава риза.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Пола с баской – почти задължително в гардероба на съвременната жена. Той е универсален и може да се носи на бизнес среща или на работа, и на гала вечер или просто да отидеш на кино. Тя може да се превърне в подробност в начина, по който споделят една жена неповторим облик.

Theme by Anders Norén