стил

Пола midi — как изглежда привлекателно

MIDI skirt — how to look attractiveПола midi – елегантен здравейте от миналото, отлично се вписват в модерен стил. Правилно подбрани пола ще може да подчертае достойнствата на фигурата, го скрие недостатъците и дава на определен визуален ефект. В тази статия ще разгледаме, кой отива пола midi и как най-добре да се носят.

Какви са стилове поли midi?

Предимството на тази пола е, че разнообразието на стилове позволява ви да изберете вариант е най-подходящ за почти всеки съвременен стил. Отличава дълга пола (дължина малко над коляното на 10 см над глезена), си струва да опитате различни варианти. Не забравяйте да вземете полата е малко по-дълго, отколкото кратко, тъй като излишната дължина винаги може да се махне.
MIDI skirt — how to look attractiveСред основните стилове:

    Молив полата до коляното. Правилно подбрани за полата този стил дава възможност визуално да удължите фигурата. Пола trapeze. Тя се нарича трапециевидными. Това е универсален стил, който може да скрие много от недостатъците на женската фигура. Пищната пола. Може да се разшири визуално бедрото и ще даде образа на романтика и кокетства. Пола до средата на прасците. Един от най-старинните стилове. Тъй като полата завършва на най-широкия участък на телета, при избора на поли е необходимо правилно да се оцени формата на краката.

За да съответства на midi, съвети на фиг.

Средна дължина на поли са подходящи за всяка жена при избора на правилната стил и акцент. Помнете, че неправилното midi-skirt може визуално да наруши пропорциите на фигура. Под такава пола винаги трябва да носят обувки на висок ток. Материали поли и обувки трябва да бъдат координирани.

[Забележка]лека тъкан е по-добре да се комбинира с тънка карфица, а плътна пола е по-изгодно да се комбинират с нисък и набит обувки с широк ток.[/Забележка]

Дължина зависи от ръста на жената. Високите жени могат да си позволят да експериментирате с дължината, но малките момиченца не трябва да се отдалечава от канон – дължина на полата е строго до коленете. Пола midi носен строго на талията, така че е необходимо да се оцени правилно фигурата си, за да се разбере какъв стил ще даде на талията си в най-добра светлина.

Как да изберете какъв стил ще ви костюм?

Изборът на конкретен вариант midi поли зависи, както вече споменахме, от особеностите на растежа форма и характерен стил.

Пола-молив. Този вариант е най-предпочитан за жените с тънка талия и женствена форма на бедрата. В този случай си струва да опитате пола с висока талия, тъй като тя ще акцентират всички предимства и визуално удължават краката. Ако трябва да придадат допълнителен обем на бедрата, ще помогне на по-ниска кацане. Ако една жена не е съвсем доволен от формата на колене, трябва да избират дължината, която им бъде на корицата.
MIDI skirt — how to look attractive
-Линия поли. Дължината се избира в съответствие с формата на крака. Ниска жените не си струва да избират пола под коляното. Този тип е най-универсален. Пола trapeze в съотношение състояние да балансира на раменете с бедрата си. Собственикът на фигурата тип „триъгълник“ може визуално намаляване на бедрата, и тези, чиято фигура се вписва в определението за „обърнат триъгълник“ — за визуално разширяване на ханша.
MIDI skirt — how to look attractive
Пищната пола. Този стил трябва да изберете, когато нисък ръст и широки бедра. Той може визуално по-тежки и първата фигура. Обладательницам висок ръст и тесни бедра клеш ще донесе повече женственост в образа.
MIDI skirt — how to look attractive
Пола до средата на прасците не е подходящ обладательницам, като пълни спортни прасците, така и тези, при които краката са твърде слаби. Тези прагове не си струва да се носи с ниски засаждане.

С какво да носи пола-midi?

Правилно подбрани пола midi подходящ за всеки стил. Изборът на обувки и аксесоари зависи от хармонията и целостта на изображението.

Всеки midi-skirt подчертаната подчертава талията, така че към избора на дрехи за горната част на тялото трябва да отговарят.

Универсален вариант-тънки пуловери и turtlenecks.

Дрехи на кръста, е в основата за създаване на по-женственного вида, включително и midi пола. Това могат да бъдат различни буйни пуловери с колан подчертава талията и блузи, сака или блузи с овални рамене. Различни кожа и отлично се комбинира с пола-midi.

Как да се носят midi-поли, снимка:
Кафява кожена пола в съчетание с блузкой червен цвят и черни туфлями.
MIDI skirt — how to look attractive
Летен вариант. Ярка пола с тениска на райета и сандали.
MIDI skirt — how to look attractive
Клетчатая пола, Дънки с риза и ботуши.
MIDI skirt — how to look attractive
Деним облеклото. Деним пола и нагоре.
MIDI skirt — how to look attractive
Чудесен вариант с пола червено.
MIDI skirt — how to look attractive
Още един вариант горчица цвят с бяла блузкой.
MIDI skirt — how to look attractive
Правилно скомпонованный рамка, на която има миди полата, изглежда много романтично и в същото време, в мярката на целомудренная, а също така ще ви позволи да не се жертва женственост в името на топлина в студено време на годината. Не се страхувайте да експериментирате с различни цветове, материи, аксесоари и обувки, но не забравяйте за значението на нюанси фигура.

Theme by Anders Norén