прически

Поетапно прически: снимка

Днес има много прически, сред които са както прости, така и сложни варианти. Но всички идеи могат да се реализират в живота, ако наистина го искате. Днес ще говорим за една от най-интересните теми: как да създадете прически със собствените си ръце на етапи. Ние сме събрали видео-ревюта на известни блогъри, а също и снимки, които намерих в мрежата.

Phased hairstyles: photo

Е, ние ще обсъдим най-актуални възможности за модни прически за всички типове коса!

Прически със собствените си ръце постепенно!

Най-простата прическа се счита за необходимо, че можете да създадете в рамките на няколко минути. Представяме на вашето внимание една проста прическа нисък кок коса.
За създаване на необходими са ви гребен и фиби за коса, еластична.

Phased hairstyles: photo

1. Срешете косата си, нанесете текстурирующим спрей.
2. Съберете косата на ниска опашка и поставяне на ластик.
3. Направете малка дупка в косата между ластик. Прекарайте през върха на опашката няколко пъти, така че тя изглеждаше перекосило.
4. Опашката крие навътре, закрепете коса, фиби, а след това лак за коса. Тя е готова!

Още една проста прическа с греда се намира отстрани на косите. В този случай косата е разделена на две части. От едната страна е преплитане на Спайк прическа и след това се съберете всички на косата и направете нисък кок. Тя може просто да бъде събрана ръчно и се фиксира на място с помощта на тик-так, но можете допълнително да използвате специален валяк, за да придадат на косата допълнителен обем!

Поетапно прически за къса коса

Къса коса днес в тенденция. Те предпочитат да носят известни личности, създаване на необичайни и ярки прически. Нека обсъдим най-лесни и красиви прически за къса коса, че можете да създадете у дома!

Phased hairstyles: photoЕдин от най-популярните днес прически е полагане на рамо. В този случай косата се поставя на една страна, създават бляскав и модерен стил.
Как да се създаде?

1. На влажна коса нанесете гел за стайлинг.
2. Разделете косата на две части, които са на страничната част.
3. Изсушете косата със сешоар. Направете съраунд bouffant в корените на косата, с помощта на тънка четка за коса. Да се определи стайлинг на коса, тя е готова!

Phased hairstyles: photo

Тази проста прическа изглежда много стилно!
Оригинална и много убедителен прическа къдрици тази година на върха на популярността. Къдрици можете да създадете за кратки косата. Между другото, това не изисква много време и усилия. Всичко, което ви трябва е конусовидна плойка ютия за коса и лак. Оригинално допълнение прически къдрици ще ярък аксесоар. Това може да е цвете или лук, например, а също и на ленти и колела!

Phased hairstyles: photo

Постепенно прически за средна коса

Средната дължина на косата, днес е популярен сред милиони жени. На първо място, въз основа на средна дължина коса, можете да създавате оригинални прически. На второ място, тази дължина практичен и не изисква специални грижи.
Така че, най-красива и лесна прическа за коса със средна дължина, се счита за усукване или обрат с наклонена черта. Тук ще изберат този вариант, който ви харесва повече.

Phased hairstyles: photo
Така, завой включва усукване на косата.
Серво завой с по-сложна прическа, за която ние ще говорим. За създаване на прически в стил закрутки ще ви трябва: ластикът за коса, гребен, лак за коса, щипки за коса.

Phased hairstyles: photo

1. Срешете косата си и разделете ги на две части: горна и долна.
2. На дъното да създадете косичку в стил колосок.
3. Горната част на necesite косата в горната част на главата. А после завить странични кичура, до определяне на размера им с помощта на фиби за коса.
4. Закрепете резултат на лак за коса, косата ни готови!

Phased hairstyles: photo

Поетапно прически за дълга коса

Дългата коса винаги изглежда страхотно. Може би затова в новия сезон стилисти препоръчват да ги носите косата си. Днес има много безплатни прически за дълга коса, ето най-ярките от тях.

Phased hairstyles: photo

Прическа къдрици с лук е един от най-скъпите и красиви стайлинг на коса.
1. Гребен спрей за оформяне на косата. С помощта на конусовидна плойки завить косата по цялата дължина.
2. Necesite косата в корените, а след това отделно две странични кичура коса и завържете я лък.
3. Закрепете резултат на лак за коса.

Phased hairstyles: photo
Нашата коса са готови, че тя изглежда много сладък!
Дълга коса изглежда луксозно страна на косата си на плитки.

Phased hairstyles: photo

Днес на мода заплетать обемни странични плитки, се използват необичайни, плетене, като рибя опашка или ухото. Важното е, да допълнят първоначалната косичка аксесоар: лък, обръч и т.н.

Phased hairstyles: photo
За дълги и стилисти препоръчват и лесни прически, като прически, френски привкус, многопластова, Бабетта, spit-дракон панделка в стил френски водопад, къдрици и т.н.

Theme by Anders Norén