грим

Подмладяващи маски за лице

Предлагаме ви няколко страхотни рецепти maschek предотвратява появата на бръчки.

1. Ефективна подмладяваща маска за лице.

Съставки: 1 яйце, 1 чаена лъжичка мед.

Начин на приготвяне: смесете мед с яйце, докато гладка и хомогенна консистенция. След това нанесете сместа върху лицето и шията, легнете и се отпуснете за около 15 минути. След това измийте с топла вода и се намокри кърпа. И, накрая, нанесете на кожата овлажняващ крем.

2. Подмладяваща маска за лице.

Съставки: 1 много узрял банан, 3 нежирных лъжици сметана, 1,5 супени лъжици. л. естествен тъмен мед и овесено брашно, 2 супени лъжици. л. минерална вода.

Начин на приготвяне: внимателно каша банан и добавете останалите съставки се смесват до хомогенна маса. Маска нанесете върху лицето и шията, оставете за 20 минути в отпуснато състояние. След като изплакнете с топла вода и нанесете овлажняващ крем.

3. Чудесна подмладяваща маска за лице.

Съставки: 1 яйце, 1 морков, ¼ прясно авокадо, 2 супени лъжици. л. сметана и 1 чаена л. натурален (черен) мед.

Начин на приготвяне: моркови, варени, авокадо, обелени и нарязани на парчета. След това всичко се смесва, като добави останалите съставки до получаване на хомогенен крем. Маската трябва внимателно да се прилага върху чиста кожа на лицето и шията. След това е по-добре да си легне и да се отпуснете в продължение на 10-15 минути. В края на изплакнете с топла вода и Нанесете на кожата със суха кърпа и нанесете овлажняващ крем.

Маска против стареене за лице по-добре да не правите в бъдеще, а всеки път се готви пресен. Ако кожата на лицето не е твърде суха, може да се мине без сметана.

Theme by Anders Norén