стил

Пълно ръководство за стилове дънки

Дънки понякога се превръща в трудна задача, защото техните разновидности толкова много! В тази статия ще разгледаме варианти за дънки, и ще знаете точно, кои дънки да изберете, за да подчертае достойнствата на фигурата.

A complete guide to styles of jeans

Висок подем

Дънки, колан, който е на нивото на пъпа или малко по-висока. Те са били популярни през 80-те и 90-те години, и през 2010 година отново дойде на мода.
Висока талия дънки, които обикновено се носят с били zapravlennymi в риза или трикотажный пуловер. Тези модели на визуално удължава си силует.

Средна височина

Малко по-различно от предишните тип – колан линията минава на нивото на пъпа. Тези дънки трябва да носите същите дрехи като дънки с висока талия през есента и началото на пролетта, те идеално допълват фланелен ризи и пуловери, през лятото – изглеждайте страхотно с дантелен ризи и основни тениски.

Редовни Fit

Класически високи дънки, на горния край, точно под пъпа. Правилно избраните дънки, които, нарязани на идеално за всеки тип фигура.

Предлагаме на вашето внимание

Предлагаме на вашето внимание дънки ще изглежда добре само на снажен момичета, които нямат проблеми в коремната кухина. В началото на 2000-те години тези дънки, носени от с къси топами, че оголила по-голяма част от корема, но днес тази комбинация е почти признак на лош вкус.

Ултра ниска кацане

Тези дънки се радват на по-малко популярен и се препоръчва само стройни момичета, с плосък корем, тъй като дъвка на тях точно над срамната кост.

Стил

A complete guide to styles of jeans

Стил дънки определя се вписва от линията на ханша до коляното. Условно стилове могат да бъдат разделени в две категории: за твърди и свободни.

Тесен (тънък)

Прегръдка за бедрата, но не толкова силно, колкото и слаб. Слиема се прикрият някои недостатъци на фигурата, особено, ако изберете модел нормална или висока кацане.

Монтиране (скинни)

Популярността на слаб в продължение на много години няма да се намалява, така че тези дънки, които седят като втора кожа, може да се нарече нова класика.

Джеггинсы (джеггинсы)

Както подсказва името, джеггинсы-това е своеобразен хибрид дънки и леггинсов, което означава, че те са подходящи за организма дори повече, отколкото кльощава. Изберете джеггинсы, трябва да спазват две правила: те трябва да бъдат по-скоро като дънки, отколкото гамаши, те не трябва да просвечиваться.

Директен (обикновен)

A complete guide to styles of jeans

Отделяща дънки може да намерите в колекциите на почти всеки производител. Това е класика сред дънки, която е подходяща за всички, и може да се комбинира с всички дрехи, от яке и високи токчета, за да се спортен.

Свободни (суров)

Това е вариация на обикновения намаляване на дънки, с единствената разлика, че те обикновено имат по-нисък изкачване и малко по-широк от брючины, отколкото класическите дънки. Те са идеални за създаване на ежедневните образи.

Просторни-провиснал (безплатно)

Свободни дънки – това е нещо, което сме свикнали да виждаме в рап певци. Често производителите не правят това като отделен сегмент, и същите тези дънки може да се намери в категория безплатна дънки.

Човек (на човек)

Класическа дължина 7/8 момчета, те може да бъде средна, висока или ниска засаждане, скъсани, износени.

Зауженные

A complete guide to styles of jeans

Такива модели дънки са стеснени от коляното надолу, това означава, че са подходящи момичета с идеални крака.

Директни

Отделяща дънки са една и съща ширина на полето и на Хем. Това е класически дънки, които ще ви помогнат да скриете несъвършенствата на краката в областта на прасците.

Разкроена

Дънки-клеш са били популярни в епохата на хипитата, но ширината им не е толкова екстремно, като в 60-те години. Тези дънки са подходящи за жени с широки бедра, защото те правят визуално балансира най-горната и долната част на силует.

Theme by Anders Norén