мода

Плетива есен-зима 2019-2020

Плетене – моден тренд. Хиляди завои модни списания, блогове и сайтове, пълни със снимки с уютни жилетки със скандинавски мотиви, обемни пуловери и плетени калъф рокли в готически стил. Умението да плета неща – невероятни женски хобита. Но без умения с плетене спици и на една кука, в магазините можете да намерите невероятно стилна нови дрехи.

Нежна ангорска котка, бодлива кожа или груба прежда. Цвят тенденция — меки пастелни или черно-бели. Всяка вязаная уникален модел. Елегантен начин да се направи лесно с помощта на правилната комбинация от трико и кожа, велур и текстил. Какво е модата за плетене 2019-2020?

Популярни сред жените се радва като набит и по-малко. Много гъста, по-подходящи за романтични души, пълен с мечти и мечти. Това не е офис облекло.

Той е идеален за ежедневно носене. Но малката е доста подходящ за срещи и работа. Една дума, за да опише своята фина природа и всичко около вас се чувстват за вашия изключителна вкус, вязаная дрехи е много подходящ.

В края на краищата, тя винаги изглежда невероятно стилно и нещо специално. Той се различава от просто на износване. Изглежда, че crochet неща имат творческата си душа. И те много ясно могат да предадат настояване на обладательницы и желанието си да бъде защитена и согретой. Ето защо жените често избират именно възли жилетки и блузи.

Красиви плетени калъф за рокли есен-зима 2019-2020 снимка новости

Вязаное рокля е фаворит за предстоящия сезон, което конкурентите просто няма. Не е чудно, че много известни дизайнери в колекциите си включили интересни интерпретации на този образ.

Knitwear fall winter 2019-2020 Knitwear fall winter 2019-2020 Knitwear fall winter 2019-2020 Knitwear fall winter 2019-2020

И ако по-рано, да се носят топли възли рокли са задоволявали само дами с перфектна фигура през този сезон ние се опитваме да разсее отдавна остарели схващания за това, че трикотажни дамски рокли полнят, просто трябва да знаете как да ги носят.

Голям „плюс“, който радва всички, без изключение, модни потници, рокли, е способността им да согревать нашите нежни женски рамене в студените дни и нощи. Момичето в тази рокля винаги ще изглеждат много женствени, нещо, което тя не се смеси добре. Залог на женственост се задейства винаги, защото няма мъж, който да не хареса нашата крехкост и елегантност. Така че вие спокойно можете да носите този вид рокли дори на среща – титуляр, определено ще се зарадват.

Crochet жилетки есен-зима 2019-2020 снимка новости

Модни възли жилетки 2019-2020 представени предимно изделия на голяма задължителни. Препоръчва се да се носят през есента или зимата, момичета, които обичат уют и комфорт.

Knitwear fall winter 2019-2020Knitwear fall winter 2019-2020

Жилетки могат да бъдат украсени с шишками и плитки, флорални мотиви, цветя или обикновена гумена лента. Сега е модерно да се носят кратки възли жилетки с големи бутони.

Продуктът може да се носи под панталони, дънки, рокли, различни поли, те са универсални и са подходящи под дрехите всеки стил. Ако имате триизмерна форма, дизайнерите препоръчват дълъг под коляното с колан, който да подчертае линията на талията.

Knitwear fall winter 2019-2020

Жилетка да се носят с всичко, свободно да избират как и с какво да комбинираме. Хармонично изглежда жилетка с дънки, топ, къси панталони, големи пуловери, панталони и рокли.

Единственото нещо, което можете да вземете само по стил жилетка и перфектно се съчетават с вашия конкретен модел. Модни жилетки 2019-2020 могат да бъдат изработени от различни материали, като кожа, сега е особено актуална, те могат да бъдат изработени от кожа или съдържа кожени вложки.

Crochet пуловери есен-зима 2019-2020 снимка новости

Обемна възли пуловери и жилетки в 2017 г. и в началото на 2020 г. ще бъде на върха на популярността. Тениски няколко вытянуто по дължина, а в останалото без промени.

Провиснал пуловер – верните помощници в цифри моделиране. Те са в състояние да се подчертае достойнствата и прикриване на несъвършенства. Единственото, което се изисква от жените – правилно да се спазват пропорциите.

Knitwear fall winter 2019-2020

Отвор „V“ е популярна по всяко време. А през 2019-2020 г. особено! Тя ще се слее с ръкави, кратки форми. Това решение е подходящ за всички, защото тази врата-това е изключително удобен и нежен. Пуловер, изпълнен в тесния офис дизайн, различни ахроматических цветове и ясна структура. Не е подходящ само за употреба в работна среда, но и за разходка или да се носят у дома.

Knitwear fall winter 2019-2020

Crochet копчета там, плюе и опашка през 2017 г. и в началото на 2020 г. ще бъде добре да се слее с невероятно обемни стая яки. Това изображение ще бъде добавено с пола-молив или направо черни. В предстоящия сезон с дълги ръкави не позволи на никого да замръзне. Те ще станат толкова големи, че ръцете те просто са загубили. Това е много приятен и мек, ако пропуснете въпрос на удобство.

В студеното време на годината е много щедър в ярки акценти и наситени цветове. Мода атрактивен палитра, която включва: слънчев жълт; оранжев оранжев; царски син; светло зелен и тъмно зелен. Но спокойна палитра е излязъл на оглед. Всички тонове от светло до tempestologo ще се приеме.

Knitwear fall winter 2019-2020Knitwear fall winter 2019-2020Knitwear fall winter 2019-2020Knitwear fall winter 2019-2020

Любителите на сдържана минималистичен и строга класика със сигурност ще зарадва нюанси на сиво, черно и бяло, и ахроматичен цвят. Не по-малко популярни ще станат пуловери от небоядисана камилска вълна. Нисък и набит, груб материал, без покрой малко занемарен мазен ефект. Този начин могат да бъдат допълнени с бели отдолу и тъмни обувки.

Crochet шапки есен-зима 2019-2020 тенденции снимка

Без шапки не са зимни. Този продукт повишава изисквания в тежките студове и ще направи живота по-ярка и по-интересно. Младите момичета предпочитат шапки с pom-помераните.

Обикновено, шапки плетени на една голяма вискозни геометрични мотиви. Ако не сте много квалифицирани шивачки, може да се свърже си взема. Накратко, кап-това не е само топъл елемент от облеклото. Той също е много сладък аксесоар, който да подчертават вашата индивидуалност.

Knitwear fall winter 2019-2020 Knitwear fall winter 2019-2020 Knitwear fall winter 2019-2020

Когато навън е по-топло, е напълно възможно да се използват възли превръзка на главата. Те ще се покрива ушите, и ще помогне да се създаде стилен начин. Превръзки могат да бъдат твърди, и се монтира на копчета на гърба, под косата. За красива и празничен начин, можете да шият превръзка на главата украсяват вязаный лък. Повече исках да кажа за плетени ръкавици, защото без тях през зимата е много студено и неприятно. Освен това, ръцете обветриваются. Ръкавици дизайнери създават и светли, и тъмни.

Популярни като грубо и фино трико. Горната част на ръкавици може да отстегиваться, тогава той е много удобен за използване на телефона, не е необходимо постоянно да снимате всичко-продукт със собствените си ръце. За есента може да се свърже ръкавици без пръсти. Ако те са все още високи, това може визуално да удължите ръце. По този начин, не само ще бъде топло. Вие сте изискана и стилна дама.

Theme by Anders Norén