прически

Pixie с бретон

Pixie е универсален приятелка, който е подходящ за почти всяка жена. Интересно ще изглежда люк млада дама или на дама в напреднала възраст. Освен това, pixie е идеален за всяка форма на лицето. Такава прическа ще бъде леко да се определи своите недостатъци, особено ако се похвали със стилни бретон. Вариации на последните в днешния свят-това е наистина много. Така че когато планирате следващата си екскурзия в фризьорски салон с намерението да pixie с бретон, съветвам ви да започнете да реши коя бретон ще изглежда хармонично, с вашите черти на лицето. За решаване на този тежък задачата ви помогне съветника, които срещате в салона.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie с дълъг бретон

Вашият избор може да падне на pixie с дълъг бретон. Този вариант е подходящ за тези жени, които искат да се коригира с квадратно или кръгло лице. Не по-малко интересна тази прическа ще изглежда страхотно на жени, с овална форма на лицето. Освен това, Pixie с дълъг бретон просто е създаден за тези жени, които искат да добавят към своите тънка коса по-дълъг живот и обем. За да прическа изглежда най-впечатляващо на пътя си, го предлагам подправка модерни цветове, като например Детски осветителни тела. Моля, имайте предвид, че прическата pixie с дълъг бретон всяка сутрин трябва да се подчертае известно време за полагане.

Pixie with bangs

Pixie с дълъг страничен бретон

Pixie с бретон на една страна? Защо не. Както и в предишния случай, тази прическа се бори с недостатъците кръгло и квадратно лице и допълнително да ви помогне да освежат имиджа си. Pixie, за да се гледа как млади момичета и възрастни жени. Важното в този случай е правилно да изберете цвета, който ще направи вашата прическа, незабравим и различен от всички други. В последно време е на върха на популярността Балая мрачни и изпълнени с любов, които ще ви помогнат да се постигне желания ефект.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie с коса, бретон

Pixie with bangsPixie with bangs

Ако сте представител на триъгълна форма на лицето, на което със сигурност ще отговарят на наклонена бретон, който може да бъде дълъг, толкова и кратък. Тук трябва да се съсредоточите върху вашите предпочитания и от съветите на майстори. Красива и хармонична прическа pixie с коса, бретон е подходящ за младите момичета, които не се страхуват да направите своя стил, доста смел и оригинален.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie с къс бретон

Ако имате правилните черти на лицето, може да поиска от капитана да pixie с къс бретон. Дължина на рязане може да бъде както на къса, така и дълга. Тези жени, които избират първия вариант, можете да забравите за сутрешната удар, а във втория-по-прихотлив и ще изисква 10 минути от вашето време всеки ден.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie с дълъг бретон

Pixie с дълъг бретон — Това е може би най-популярната прическа в последно време. Това прави изображението по-интересна, красива, женствена и стилна. Безспорно предимство на тази прическа е нейната гъвкавост. Той е подходящ за абсолютно всеки тип на лицето, като помага да скриете недостатъците на една или друга форма. Освен това, тази прическа е просто придава на косата до желания обем, и, ако сезон своята стилна стайлинг, можете да направите неустоим лук всеки ден за работа, среща, романтична среща или празник.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie с страничен бретон

Ако вашият тип лице най-добре работи рамо бретон, но дълга версия не ви хареса, винаги можете да потърсите по-кратък бретон, който е от полза, за да изглади недостатъците и добавя свежест.

Pixie with bangsPixie with bangs

Theme by Anders Norén