стил

Пин-ъп стил в облеклото и грима

Червеният цвят е днес на мода. Тогава за много момичета ще ви се стори интересен стил на пин-ъп. Пин-ъп-това е стил на средата на хх век. Въпреки, че не е… този стил започнаха да се случи много по-рано – до 30 – 40-те години. Да, това беше по време на Голямата депресия.

Когато всичко е разрушено, винаги са тези, които се опитват с всички средства да подобрят своята неспособност на предприятието. Така беше по време на кризата на фондовия пазар. Издател фалира. Какво да правя? Как да увеличите продажбите на списания. Списание Life поставя на корицата на кукли-красиви cuties. Оттогава в популярно имаше една поговорка: „колкото по-зле списание неща, толкова по-красиво момиче на корицата“.

Сладка с огромни очи, дебели, ярко червени устни, с пищните бедра и меки гърдите. Духа вятър, момичета полетяха в подгъва на полата, и Летен дъжд правеше приталенная блуза, повече от ясно е. Те показаха своите примамливи изкушения, но и от техните изображения еротика и наличието на…

Списание влезе в продажба, и весела красавица с луксозни форми гледаше с обложки на стените на апартамента, всеки от кабини, казарми, гаражи…

В превод от английски на пин-ъп момиче „означава момиче, захваната за стената.“ Има два вида изображения – чертежи и снимки. И двата вида са били разделени в категории: пинап и блясък арт красиво момиче.

Пин-ъп носеше парцел. Обикновено се изобразява някаква битова сцена, в която момичето носеше няколко несериозни – това може да бъде бански или къса пола, или бельо. Че след като несериозни и твърде честен, днес вече никого не можеш да удивиш.

Блясък арт и красиво момиче, в действителност същата като на пин-ъп, но се използват тези срокове, позовавайки се на художници и фотографи. Снимка на момичето на корицата на издадени такива популярни списания като „субботнюю вечерна поща“, „Космополитен“. Дори списание Time на своята корицата си позволи да публикува през 1941 г., начин на Рита Хейуърт.

Роден по време на Голямата депресия, пин-ъп стил е запазен до 60-те години. Този стил е израз на чувственост и невинност едновременно.

И, разбира се, наличието на червен цвят в това е необходимо. Червен цвят – цвета на страстна и страстна, гореща и бляскав, той е украсен с всяка част от облеклото и аксесоари: рокли, блузи, шорти, бански костюми, шалове, обувки и чанти. И освен това, роклите са лъкове, четката, цветни колиета, а не просто бижута и т.н, и скъпи бижута.

Снимки в стил pin up

1. Ако носите червено дебнещ рокля с открити рамене или гръб, високи токчета, скъпи украшения, за да добавите ръкавици до лакътя, малко по-различен цвят, и небрежно хвърли кожа шал от чернобурки, това ще е обаятелен. Ние не трябва да забравяме, че стилът на пин-ъп няма да се счита за пълен, ако добавите прически с дълга коса и грим, тънки вежди, дълги прави мигли, много спирала за мигли, ярко-червено червило и ноктите.

2. Червен костюм с дълъг ръкав или рокля, която може да бъде дълбоко V-образно деколте, цялата рокля е да подчертае извивки на фигурата. Сребърни сандали (червен върви добре със сребро), колие от розов кварц, къси ръкавици завърши начин. Грим трябва да се подчертае, чистота и съвършенство момичета, а екстериора светят, жизненост и благополучие.


3. Можете да създадете закачливо и безгрижно младо момиче, носят широки блузка и червени къси панталони, в които на кръста, за да се подчертае красива талия. На краката – сандали, на главата си завържете шал като колан и чанта, за да изберете от прости орнаменти, трябва да бъде светло червило. Начин на млада, привлекателна, безгрижно, в които таен еротиката се проявява само намек.

Пин-ъп стил, създаващ образ на независима и чувствен, спокоен и закачливо, млади и привлекателни, в които еротика и невинност едновременно, изображението ще бъде винаги весел и ярък, но не и на вкус.Theme by Anders Norén