стил

Пеша: пет модела обувки за есенния сезон

On foot: five models of shoes for the autumn season

Ние не се съмнявам, че за това, как да изберете универсална чифт обувки за есента, знаете. Но кои модели се считат за тенденция — разказват Редактори искат.

От практическа гледна точка, обувки трябва да бъде неутрален цвят лесно се съчетава с всички дрехи на дебелите устойчив ток, така и без да се засягат краката. Но не е жертва на модата в полза на комфорт.

В допълнение към удобен модел, можете да използвате чифт обувки акцент, който никак не е по-малък в своята полезност. Още повече, че днес лесно можете да намерите стилни обувки, която ще цеплять погледи на минувачите. И не нанесе съкрушителен удар по бюджета си.

♦ Ботуши-Казаци

Истинско следване на тази есен са станали ботуши-казаци, които и стилен външен вид, и ви позволяват да се чувствате комфортно през деня. Обувки, смътно напомня на ерата на филма „Светът на Дивия Запад“, днес лесно се побира в ежедневни, делови и дори класически костюм.

Но основното предимство на този вид пазаруване в този сезон е, че въпреки тенденцията към този модел обувки само започва да набира скорост, и все още имате шанс да се запознаете с подобна двойка с приятелката си. Бъдете първият, който ще се окаже победител на казаците в Бяло, между другото, най-популярния нюанс на тази есен.

On foot: five models of shoes for the autumn season

♦ Армейските обувки

Този модел не е нов за есенния сезон. Би било по-правилно да наричаме годишен тенденция на стабилно обезпечаване своите позиции. Ботуши в армията дух перфектно се съчетава с поли-мини, шорти, дънки и дори леки шифоновые рокли дължина midi, добавяйки им специален вкус.

В допълнение към своя универсален дизайн, dr. обувки-това е не само най-модерни обувки за сезона, но най-комфортно в съчетание с абсолютно всички дрехи.

On foot: five models of shoes for the autumn season

♦ Обувки на нисък ток

Преди няколко години ние препоръчваме да ви купи обувки на висок ток, платформа или танкетке. Но тази есен, ако искате да сте на върха на модата, в своя арсенал трябва да получи чифт обувки на тънък, нисък ток. Така наречените токчета — тенденцията на есенния сезон 2018-2019.

Популярен модел обувки сфери откровена сексуалност при докосване на елегантност и комфорт. Сравнително облекло трябва да се избере този чифт обувки — всичко това е в твоята лична фантазия. Трапециевидные рокли, тесни дънки, спортни панталони, поли-моливи — всичките тези предмети от гардероба ще отлично се комбинират с токчета коте.

On foot: five models of shoes for the autumn season

♦ Обувки с змеиным принтом

За да бъде в стила този сезон не трябва да се търси оригиналната чифт обувки. Можете просто да си купите модел, вие ще се чувствате комфортно, да се насладите визуално и змия цвят — наситен зелен, оранжев, син или червен цвят, които ще ви напомнят за горещите тропиците до най-студените дни.

Това животно печат се превърна в една от най-популярните колекции на тази есен. И не само дрехи с расцветкой змия изглежда като победител в градски екстериор, но и обувки. Моделът ще се превърне в централен акцент на вашия стил и перфектно комплимент към монохромен есен облекло.

On foot: five models of shoes for the autumn season

♦ Обувки с квадратни ток

За тези момичета, които все още иска да завладее улиците в обувки на високи токчета, трябва да се обърне внимание на модели с квадратна форма. За практичността на тази обувки дори не трябва да се говори, тъй като те ви позволяват да се чувстват комфортно в рамките на деня, ако трябва да я държи на краката си.

Избор на такава двойка също се подчертае цвят. Ако това не е банално черно и по-ярки и наситени цветове, тази обувки автоматично се превръща в истинско модно да се намери.

On foot: five models of shoes for the autumn season

За да го направите по-лесно, за да разберете кои дрехи ще бъде по-добре отговарят на посочените по-горе модели, Редакторите искат говорихме за десет основни неща, които трябва да бъдат в есенната гардероба на всяко момиче.

Theme by Anders Norén