стил

Перфектния гардероб: 20 неща, които трябва да бъдат в гардероба на всяка

За да изглеждат ефектно, не е нужно един куп дрехи. Достатъчно е да купите 20 основни неща, които ще ви помогнат да създадете красив външен вид във всеки интериор.

Това е списък със задължителни покупки направихме дрехи, която успешно се гледа на всички момичета и винаги изглежда стилно и модерно.

Базов гардероб

The perfect wardrobe: 20 things that have to be in the wardrobe of every Тренчкот – двубортный по-добре, за предпочитане е до коляното. Оптимален цвят – бежов. Изглежда добре и с окъсани дънки, и малка черна рокля. Голям сив пуловер. С дънки и кецове – идеален за случаен поглед; с кожена пола и нося токчета от. Пуловер в „косичку“. Добър вариант – оверсайз, които могат да се носят с къси шорти и със строга пола-молив. Черна пола-молив с дължина до коляното. Тази дължина изглежда добре на всички, без изключение. Кожена пола-молив. Впечатляващо е, скъпа, гъвкави (за лице и тънък, и пълен с жени. Бяла риза. Само нека това да не бъде нищо излишно – нито в джоба, нито врат, лъкове или воланы. Важен момент: бяла риза подхожда повече на един път. И веднага пране. Коприна блуза с лък. И не мисля, че е старомодна. Ако се носят с дънки, кожени панталони или пола и черно кожено яке, ще се получи много ефектен начин. Класически костюм, зауженный приятелка. Яке двубортный, оборудвана. Прави панталони, със средна линия на талията. Широки черни панталони с клешем от бедрата. Облечен само с токчета, краката трябва почти да докосват пода – това визуално се измъква фигура. Рокля-калъф. За предпочитане е неутрален, класически цветове: черно, сиво, бежово. Поради неутралност лесно да се смесва с други дрехи и аксесоари. Пеплум топ. Това ще направи талията, бедрата – съблазнително. Малка черна рокля. Това е класика, така че това дори не се обсъжда! Бяла широка тениска. Търсите модел в мъжкото отдел – няма да съжалявате. Бяла и черна тениски-алкоголички. Неща, които може да ви спаси в най-лошите ситуации. Светли дънки-скинни. Особено добър за лятото! Дънки-бойфренды. Изглеждат добре като елегантен, с шифон блузи и тениски. Панталони-chinos. Износване на завъртане на крака. Цвят – на всяка. Съкратен черни панталони. Съкратен е видима, когато глезена. С токчета правят краката са тънки и дълги. Hoody. Най-добрият вариант е сив. Модел лека и перфектно се вписва във всеки комплект. Яке. Той добавя драма и equalnet.

Theme by Anders Norén