стил

Перфектната булка: да изберем сватбена прическа

Perfect bride: choose a wedding headpiece

Ако вие се съмнявате, дали е необходимо да се допълват вашия сватбен начин на класически шапки на всяка булка — булчински воал, редактори трябва да ви убеди в необходимостта и съвършенство.

Днес модерните булки все по-често се опитвам да бъда креативен не само в организацията на сватбата, но при избора на „своя“ рокли. Да се откаже от класическа гледна точка, младите момичета започват да се откаже от традиционния бял цвят, понякога губи дори завесата по пътя към олтара. И в действителност това може да бъде най-забележителен детайл в празнично облекло.

Повярвайте, но завесата е мястото да бъде и допринасят за вашия сватбен начин. Може, ти си просто още не срещнах своя идеал, така че е време да се запознаете с основните видове прическа за булката.

Завесата

Такъв вариант фаты доста редки сега, но и преди това се е смятало за истинска ярост. Завесата прилича на една малка шапка или декоративна субстрат с тюлем и много самостоятелна, така че тази шапка перфектно се комбинира с прости струящееся рокля или създаване на ретро начин.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

Руж

Руж-това е популярен цвят пудровых нюанси. Руж завесите също са популярни благодарение на своята лекота и безтегловност. Завесата смътно има някои прилики с воал, но за разлика от своя предшественик, не може да бъдат обременени с шапка. Той все още къса тюл база, които само леко покрива лицето на булката и се закрепва в косата. Този вариант ще изглежда добре като буйни рокли и плътно прилепнали модели на фигурата.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

Фонтан

Тази завеса, вие вече сигурно сте виждали много пъти. Този триизмерен модел, състоящ се от един или няколко слоя на раменете, но неговата дължина може да варира в зависимост от вашия
лични желания. Разбира се, ако искате да се открояват със сватбена прическа, този вариант не е за вас, но ако основният фокус на вашия начин ще бъде все същото рокля, тази завеса ще е да се подчертае, по-изискан вид, а не по време на приема в себе си много внимание.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

Мантилья

Като чу това име, трябва незабавно да се чувстват топли, испански мотиви. Основен акцент тази завеса се превръща в луксозна дантела, украсени с ръба на продукта. Този модел изглежда много романтичен и ще се превърне в красив акцент за булки, които в допълнение към неустановени на церемонията и пътувания до СЕКРЕТАРЯ, се подготвят за сватбата.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

ЖУЛИЕТА CAP

Стилистични завесата, която ни напомня за луксозни партита в стил Гэтсби. Това е старият вариант на популярна тема котелках 20-30 години. Това е сложен и в същото време модерен вариант на убора за булката, който ще привлече вниманието на всички. Само не забравяйте, че този модел изисква специално облекло. Вие трябва да гледате на варианта са оборудвани с гол гръб в сребърни и златни нюанси.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

ВОАЛИ ПОД ОБРЪЧ

За онези булки, които искат да отидат „в крак“ с тенденциите, трябва да видите постриг под обръч или венец. Висша мода диктува такива модели централен сватбена прическа 2018. В действителност, всичко е много просто — тя е прозрачна однослойная воали, която се носи под лента за глава или цветен режим. С помощта на тази опция ще бъде най-стилен булка.

Perfect bride: choose a wedding headpiece

Ако все още се съмнявате в необходимостта да носят покривало на брака си, Редакторите искат набързо, за да ви дам още един аргумент. Наскоро се състоя кралската сватба на принц Хари и Меган Маркл, която го допълва с тържествен начин, не само предмет, но прекрасна диадема. Може би искате да се вдъхнови си пример.

Theme by Anders Norén