стил

Патината на обувки. Експеримент

The patina on the shoes. ExperimentИма марки за обувки, като Berluti, които причиняват голяма патина на своите изделия. Патина-изкуствено стареене на кожата. Покритие, което придава на обувки аристократично, благородна, много скъпо. За да го прилага ръчно. Така че, има начини, които ще ви позволят да направите това сами. Най-лесният начин — специална оцветяване гуталин. Но това е временно решение. Ако искате да направите постоянен патина нужда от специална боя. Нанесете първо един слой, след това тя изсъхва. После идва вторият слой, и почти веднага частично унищожен.

Наскоро попаднах на един интересен експеримент с патина обувки. За да гледате интересни. Превод от английски:

„…По време на Пити Уомо през януари, аз се срещнах с а. Нуруллаев, много големи и много приятелски настроен руски, собственик на Денди за грижа за обувките. Аз съм се възхищавал на работата му в продължение на доста дълго време, макар и задочно. И сега съм имал възможност да се провери своята техника на собствените си обувки.

Аз му дадох няколко мои черешово червено Уэстоны ДМ, което беше преди пет години. Те са имали някои признаци на употреба (драскотини на чорап), но те все още са в добро състояние.

Какво наистина искам от Александър, за да променят цвета си. Имах два чифта червени обувки в моя гардероб, но аз рядко носеше. Те изглеждат добре в син костюм, бяла риза и тъмна вратовръзка, но като цяло, аз рядко е в състояние да създаде с тях приемлив набор.

Така че моят призив е да неясен цвят, да го направи по-тъмно-кафяв.

Резултати получих по пощата няколко седмици по-късно, аз съм много впечатлен. В миналото се занимавах с патина, която е била реализирана слабо: напукване покритие върху мыске обувки или бичен след няколко седмици носене.

Тук не е имало такива проблеми. Покритието е гладко, се държаха много добре, и след нанасяне на един или два слоя крем е като това на оригиналния цвят. Единственото ми оплакване е, че цветът в крайна сметка се оказа не съвсем така, както аз поисках. Имам черни, а не кафяви обувки, и с червеникав оттенък в средата. Александър обясни, че, за да кафяво покритие не изглежда възможно, като се има предвид цвета на обувките (прекрасен, но може да се каже за това!), и изисквания към патина цвят не беше съвсем сигурно. Съгласен съм, следващия път аз ще бъда по-конкретен в своите желания…“

В крайна сметка, е добра идея за малкия бизнес, по мое мнение. Майстори в Русия е достатъчно, и търсенето непременно ще бъде.The patina on the shoes. Experiment

Theme by Anders Norén