Парфюм с мирис на нова година: цитрусов, канела и ела

Perfume with the smell of the New year: citrus, cinnamon and spruce

Нито един празник повече очаквания, отколкото на Нова година. Всички надежди, мечти, желания, набира максимална скорост до 00:00 часа на 31 декември до 00:01 и започва отброяване на новото време-Нова година, който трябва да бъде най-доброто, запомнящо се, щастливи и богати.

Този празник, както всеки друг, си има жар. Не един. Те са много, разпръснати природата така умело, че общата атмосфера на суматохата преди коледа, допринася за факта, че ние ставаме по-мили, романтичнее, ние имаме всичко, или почти всичко, оказва се, има фантастични срещи и магически събития.

Всеки от нас посрещат Нова година в специален аромат, който ще се приближи под някоя от страните на предмета. Всеки от нас има собствен набор от парфюми и обонятелните асоциации, свързани с Нова година. Въпреки това, аз съм убеден, че предложеният набор от акорди, звук вкусове и отразява атмосферата на Новата година, съвпада с предпочитанията на много от вас.

Така, Мандарини. Това са постоянни спътници на Новата година и основен атрибут на празнична маса. Ярки експлозивни нотки на този плод, помага дори в студено време, не забравяйте, че лятото тепърва предстои. Аромати с нотки на мандарина, свеж и освежаващ — Флора от Гучи славен мандарина от Гучи, чужденец тоалетна Luminescente Тиери Мюглер, шеф на Сънсет от Hugo Boss, beat EDT Берберри, Аква прожекция на Allegoria Мандарина, босилек от Герлен, premier jour от Нина Ричи, Версаче Версензе. Нека не забравяме и за силната половина на човечеството, любителите на цитрусови плодове в аромата ще зарадва мъжки пуловер mont Blanc Exceptionnel, Поло изследователят Ралф Лорън и абсолютен фаворит тази година и следващата година — Извънредно и несравнимо земята ми от Trussardi.

Шампанско освежава не по-лошо от мандарини. И нека сутринта боли глава, но вълшебната коледна нощ невъзможно да си представим без този пенливо питие. Аромати с нотки на шампанско очарователен, те притежават особена привлекателност и чар, който за щастие не доведе до алкохолна зависимост. Освен това, тези аромати се считат за изключителни, защото не е толкова много марки, работещи с този акорд на спиртни напитки. Като шампанско, тогава ще Wildbloom от бананова република, ЮС#1 Blue момиче, бэйби Фэт Златната богиня от Кимора Лий Симънс, много вкусни червени, като DKNY, Yvresse от Ив Сен Лоран.

Канела – тя е невероятна, уникална подправка, много отдавна, де е много кулинарни шедьоври. Психолозите твърдят, че дори не го признава в храната, вие правите наоколо, дъх миризмата на канела от минаваща покрай човека. Такава абсолютна власт над подсъзнанието. Аромат на канела, топъл, чувствен и в същото време да предават атмосфера на домашен уют. Тези аромати са подходящи за любителите на музиката на вивалди и за тези, които посреща Нова година на ски курорти завладяване на заснежените върхове.

Долче Вита Диор, аромати Русе, пет часа АЙ „джинджифил“ и Дюс Амера от най-добрите майстори у нас канела Формула парфюми на Серж Лютенс, л де Лолита Лемпика от Лолита Лемпика, отвара от Dsquared2, хот Givenchy Couture, Армани Мания и Армани код от Армани, опиум, Ив Сен Лоран за мъже Aigner|man|2 купи Етиен Aigner, един милион на Пако Рабанна, тайна от Антонио Бандерас.

Мура. Да, този ден е раждане на момиче и ярък акорд, придружени аромат. Аромати с присъствието си проточен томно, но в същото време, те са в състояние да зарежда с оптимизъм. Eaudes чудеса от „Хермес“, Filleen Эгюий от Серж Лютенс аромат, създава ефект на смърчови иглички под краката си, проявите на духовете, които са получили награди и признание от експерти, аромати V и V Абсол от Valentino, еуфория от Кэлвин Клайн, 58 Avenue Montaigne изпълнител S. T. Dupont за мъже той дърво от Dsquared2, Allure ти спорт от Chanel е страхотен специалист и Джон Варватос Реколта.