мода

Панталони в клетка — в центъра на вниманието

Plaid pants — the center of attentionМалко по алпийски шик, малко ретро: каре мотиви – големи, малки, диагонални или са едва забележими — почти никога не излизат от мода. Тези малки цветни квадрати заслужава вниманието на нежния пол, тъй като те са в състояние да превърне всеки модел на дрехи в суперхитом.

Как да изберете панталони?

Днес на мода са се завърнали панталони в клетката. Тя е в състояние по-добре само привличат вниманието на околните, така и за създаване на хармоничен начин трябва внимателно да го сравни с партньори в Комбинация и предвид възрастта си.

Млади ученички и врата-това е нормално проверени панталони-цигари. Не забравяйте, че карирани принт много прилича на униформи, така че е по-добре панталони се комбинират с дрехи в ежедневна и малко небрежном стил. Тридесет и момичета с проверени панталони могат да се комбинират тениска суитчър ежедневни. За жени на четиридесет години с проверени панталони добра комбинация ще бъде светъл пуловер и ефектни високи ботуши. Петдесет-годишни дами, по-добре е да съчетаете с елегантен плосък покрив. И на шестдесет години такива панталони по-добре да се откажат, като се позовава на елегантния възраст и предпочитат по-малко наперен щампи. Ако искате, можете да си позволите да карирана чанта, шал или на шийката на носна кърпичка.

За да се поберат, и трябва да се обърне внимание?

Проверени панталони винаги предизвиква повишен интерес от страна на модата, но завладяващ оптичен ефект печат накара много от тях да се откажат от това облекло. Клетка придава допълнителен обем, така че почти всички проверени модели полнят фигура.
Plaid pants — the center of attentionПанталони с клетчатым модел не е желателно да се носят за тези, които грушевидная фигура. Затруднен принт ще допринесе за допълнително увеличаване на съраунд ниско, визуално добавя няколко килограма отгоре върху бедрата. Но ако желанието е да се носят карирани надделява над естетическата страна на въпроса, момиче с буйни бедрата трябва да се обърне внимание на цвета. В дизайна на клетките по-добре да изберете по-студените тонове и цветове, в които вертикални ивици ярко изразени, а по хоризонтала-малко забележим.

[Забележка]вкусна по-добре момичетата да закупите проверени панталони в класически стил, които са отрязани от бедрото и сдържана цветова гама.[/Забележка]

Дами с тесни бедра повече късмет – те могат да се чувстват свободни да носят каре във всички цветови вариации. И за тези, които имат широки рамене, карирани принт ще ви помогне да балансирате пропорциите на фигура.

Във всеки случай, трябва да се спазват правилото за „златната среда“, преди да си купя панталони шотландка трябва да се вземат предвид някои нюанси:

    Размер. Проверени панталони трябва да изберете точно по фигурата. Носеше в участък, те ще загубят строга геометрия принт и фигура да бъде нарушен. За тези, които се съмняват, най-добре е да се купуват панталони в по-голям размер. Цвят. Най-контрастиращи разгледаме по-смело и изглеждат впечатляващо панталони в традиционните червени цветове. Този модел изглежда изгодно с високи токчета или с различни модели на лачена обувка. Собственик на стройна фигура могат спокойно да се носят проверени панталони-дудочки в червени тонове. Но ако пропорциите на тялото няколко са далеч от идеала, с червен цвят трябва да се откаже. За да работят по-добре предпочетете спокойни тонове и ярки щампи са подходящи в неформална обстановка – нощен клуб, парти и така нататък. Особености на фигурата. Момичета, с тесни бедра могат да съчетаят проверени панталони с всякакъв покрив и красивите дами по-добре да изберете неща, покриващи бедрата. Възраст. Клетка диагонал е универсален и е подходящ жените от всички възрасти. Момичетата могат да носят панталони всяка клетка във всеки стил и в различни цветови вариации. Най – важното- изберете Комби-партньори. А жените по-възрастните е най-добре да се предпочитат по-сдържани цветове.

С какво и как да се носят проверени панталони? Съвети от стилист.

Размер и цвят клетки дава възможност за създаване на групи в различни стилове. В комбинация с други елементи от гардероба проверени панталони могат да изглеждат по съвсем различен начин.

Бизнес-като стил. За да създадете бизнес начин ще бъде идеален карирани принт в меки, тихо тонове (всички нюанси на черно, сиво и кафяво, а също и тъмно зелено и тъмно синьо и Индиго). Перфектна комбинация от партньор в каре панталони ще стане обикновена риза на светли или блуза. Завършване на ансамбъл просто яке или блейзером успокояващи нюанси с минимален декор. В допълнение, цвят блейзър или сако трябва да се припокриват с един от нюанси клетки.
Plaid pants — the center of attention
От любителски кльощава проверени панталони могат да се комбинират ги с ризи, които имат ръкави и яка. Точка в създаването на начин да се постави елегантна тънка жилетка.
Plaid pants — the center of attention
Спортен стил. Феновете спортен стил трябва да се обърне внимание на панталони с обемен модел в клетката. Голяма клетка успешно се комбинира със спортни обувки: лоферы или кецове. Завършва ансамбъл тениска или лек пуловер, чийто цвят съвпада с един от нюанси панталони.

[Забележка]трябва да се има предвид, че е лидер в избрания от вас начин на панталони, така че не си струва да избират твърде ярък топ и обувки с атрактивен интериор.[/Забележка] Plaid pants — the center of attention
Стил casual (ежедневие). За ежедневието можете да използвате панталони в средна или голяма клетка с ярки елементи. Препоръчително е да се носят само един карирани дреха, и други елементи на гардероба трябва да са монотонни. Като обувки са подходящи обувки на високи токчета, ботильоны, сандали, мокасини и дори маратонки.
Plaid pants — the center of attention
Моля, обърнете внимание! В някои случаи, эпатажная Дама си позволя да се смесват няколко каре отпечатъци в различни предмети за облекло. За оригиналност не се превърна в маскарад, спускане и надмощие трябва да бъдат с различен размер и цвят на клетките. Ярък принт е по-добре да се комбинират с по-спокоен и голяма площ, а след това е желателно да се допълни малко.
Plaid pants — the center of attention„Гвоздеят“ на този творчески изображението може да бъде здрав каишка, което ще ви позволи да прекарате визуална граница между клетчатым долната и горната.

За да бъде винаги в движение и да демонстрира изтънчен вкус, трябва да се научите най-важното: клетка е основен елемент от костюма. Колкото той е по-ярка и са изрично, толкова по-мек и по-спокойни трябва да се нюанси на други елементи в гардероба. Само по този начин се създаде идеален образ, да подчертае всички достойнства на фигурата и да придобият увереност в своята неповторима красота.

Theme by Anders Norén