стил

Палто от лама снимка на модните тенденции, новости

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

Лама – екзотични за Русия животни и козината му и екзотични. Той прилича на козината на овцете, но го превъзхожда по много параметри, и изглежда много по-привлекателен от овча кожа, и много необичайно. Козината на лама за разлика от другите видове кожи, не се страхува нито от дъжд, нито мокър сняг. Влажност, обратното, се отразява на кожата в положителна посока, тя е усукана в много плътна спирала. Тя не трябва да бъде сухо почистване на скъпи процедури, или да отидете на лятното часово съхранение в хладилник. Всичко, което му трябва: умерен почистване, спрей и четка, и това е в най-трудните случаи.

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

Популярни стилове кожени палта от Лам снимка

Лама – обем на козината, и тази особеност налага някои ограничения в обхвата. Много често лама в комбинация с кожа, велур, или друг гигантски кожа (заек, коза, мутон), която ви позволява да създавате красиво нещо, с ясна структура и кожа.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyThe coat made of llama photos fashion trends novelty

Но се произвеждат и кожени палта, направени изцяло от лама. Обикновено това са къси, до коленете, стоки директен стил. Сума те акцент на горната част на гърдите или яка. Много красив модел кожени палта с три четвърти ръкав.

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

Козината остригана лама – друг начин за излизане от рамката лохматого кожа. Козината може да се отреже, както и всеки друг, и на изхода се получава бархатистая нежна повърхност, наподобява мутон. Качеството на затопляне на кожени палта, разбира се, ще бъде малко под нормата.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyThe coat made of llama photos fashion trends novelty

Модни цветове за палта от лама 2018-2019 снимка новости

Естествена гама цветове с лама огромен. Това е много нюанси и цветове, но, разбира се, естествени нюанси, така знайте, че ако виждате на червено или синьо, община стрелча (най-популярните ярки цветове), кожа боядисани.

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

Естествени цветове варират от Черно до бяло, всякакъв интензитет, включително всички нюанси на сивото. Разнообразие от бежово, кафяво и дори нюанси на злато и мрамор цветови варианти, които изглеждат като черни или кафяви петна на бял фон.

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

Въпреки това природно богатство на палитрата, козината на лама, активно оцветени в най-невероятни цветове. Ако петното е направено правилно, това не вреди на меху и не намалява неговите качества. Ако попаднете на розово, синьо или червено, община стрелча (ярки популярните цветове), тогава знаете, че козината боядисани.

The coat made of llama photos fashion trends novelty The coat made of llama photos fashion trends novelty

От носенето на палто от лама 2018-2019 снимка възможности

Палто от лама с качулка необичайни и ярки цветове ще идеалното украшение за вашия топло гардероб. За да направите жар в образ и да вдигне настроението ви помага козината на лама бледо розов или наситен лилав цвят. Късо палто от лама, ще направи образ на жените е игрив и женствен, той ще стоплят в лошото време и донесе на собственика на голяма радост.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyТози слой може да се комбинира с дълги ръкавици и стилна кожена каишка, която добавя топлина. Тандем кожени ботуши и палто от лама също ще бъдат модерни през този сезон. Вие можете и трябва да експериментирате с кожа от лама, винаги да остане на гребена на съвременните тенденции и тенденции!

The coat made of llama photos fashion trends noveltyПалто от лама-това е огромно поле за експерименти със собствен стил. Не Просто сляпо да следват тенденции, както и съвети, и не забравяйте да опитате и да се оцени, как той изглежда, че и под вашия образ. И тогава вие със сигурност ще изглеждате стилно.

The coat made of llama photos fashion trends novelty

Стилни снимки с палто от лама 2018-2019 снимка

Някои от най-добрите снимки от последния сезон на „сблъсък“. Вълна от лама е особено важно за този стил, ако го комбинирате с тесни панталони и кроссовками или с голяма част от дълга пола и обувки в стил гръндж. Много ефектно изглеждат от кожа от лама пудровых нюанси. Можете да го носите със същите тесни панталони, байкерские ботуши и дополните начин на шапка.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyКозината на това животно има много предимства – той е топъл, здрав, но е много лек от особеностите на химичния състав. Тази кожа не се влюбва и не сяда при пране. Може би просто защото всички бонуси практични палто от лама се превърна в неразделна част от колекции зимна мода.

The coat made of llama photos fashion trends novelty

Няма да ви кажа, вярно е, че дизайнерите се обръщат към този коса е особено смело – това е боядисани в електрическите нюанси и добавете кожени детайли, оставяйки силует на сака и палта доста просто. Което значително улеснява избора на аксесоари и други неща в начина на. Ако сте избрали палто с бял цвят, разбърква се и среща с бялата платформа ботильоны, дънки и switchcom всеки контрастен цвят.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyПастелни палто ще изглежда добре с водолазками, рокля от кашмир и вълна панталони с меки хармонични тонове. Палто ярко оцветени кожа ще бъде ефектно изглеждат в рима, със същите ярки нюанси – търсят рокли или блузи с цветни блокове, но остава аксесоари в неутрална гама.

The coat made of llama photos fashion trends novelty

Бяла кожа от лама 2018-2019 снимка модни тенденции

Самостоятелно кожа от лама, често се използва за шивашки кожени дрехи, дизайнерите често комбинируют му с други материали. Лама е отлично допълнение към модели от други материали, като кожа. Палта от екзотична кожа чорапи и в действителност той съвсем не прихотливы грижи. Наличието на този продукт в гардероба си, не трябва да го вземе в химическо чистене или годишно за съхранение, за да се постави в специален хладилник.

The coat made of llama photos fashion trends noveltyОт слънцето кожа, много топло, освен това, той притежава лечебни свойства. Научно доказано е, че този материал влияе положително на психосоматическое състояние на собственика на козината и е способен да нормализира кръвното налягане. Освен това, този естествен материал е противоалергичен, така че тези продукти се купуват от жени, които отдавна са се отказали от носенето на кожени изделия се дължи на алергия към вълна.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (17)The coat made of llama photos fashion trends novelty (19)

Въпреки екзотично произхода на този вид кожа, тези палта са скъпи, така че те са достъпни за повечето жени. При интензивно износе горната дреха, тя ще продължи не по-малко от 6-7 сезона. Ако говорим за здравина на материала, тя е значително по-малък от друг популярен кожа. Тя е по-подходяща за началото на пролетта и края на есента или топла зима, но при температури под -20 тя може да бъде студена.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (11)The coat made of llama photos fashion trends novelty (40)

Светла кожа от лама 2018-2019 снимка стилни образи

Цвят на кожа от лама се случва най-различни нюанси, от естествени до най-модерни и ярки цветове — зелено, корал, синьо и така нататък. Има няколко начина за боядисване на кожа. Метода „Снежна връх“ или „бял връх“. Комбинация от оцветяване с избелване, този метод дава ефект на оцветяване на основата и в краищата на косата. Този метод често се използва за норка, песца, лама и заек. За боядисване вземете бяла кожа и основата са боядисани в различни цветове.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (37)The coat made of llama photos fashion trends novelty (34) The coat made of llama photos fashion trends novelty (33)The coat made of llama photos fashion trends novelty (39)

Известен начин за оцветяване, „Фрост-ефект“ – това е, когато съвети запазват своя естествен цвят на всеки цвят кожа. Единственият недостатък на кожа от лама е недостатъчна устойчивост. Такова палто могат да се носят през есента и през пролетта. Но има много предимства, своите лечебни свойства и издръжливост, тъй като кожа е много скромен и добре поддържан.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (16)The coat made of llama photos fashion trends novelty (24)

Лама кожа е много красиво, че изглежда добре в съчетание с други материали, в частност, мутона, астрахан кожа, кадифе, трико и кожа. Що се отнася до прежди, от подкосъм лама плетене на много мека, но здрава прежда. На плетени изделия от прежда, произведена не на гранули, те са топли и удобни за тялото. Неизчерпаемата фантазия на дизайнерите! Стил и цвят можете да изберете сами!

The coat made of llama photos fashion trends novelty

Синьо палто лама 2018-2019 снимка новости

Въпреки разнообразно богатството на палитрата, към днешна дата, козината на лама, активно оцветени в най-невероятни цветове. В повечето случаи, това е оранжево, червено и синьо. Ако козината е боядисан правилно, качеството му не намалява.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (32)The coat made of llama photos fashion trends novelty (31)

Ето защо при оформянето на покупката е препоръчително да се обърне внимание на материал палто, защото това е преди всичко ще се отрази на трайност и условия на съхранение на нови дрехи. Естествен гама от цветове на козината на лама е огромен. В повечето случаи, този набор от естествени нюанси.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (48)The coat made of llama photos fashion trends novelty (49)

Ако попаднете на розово, синьо или червено, община стрелча (ярки популярните цветове), тогава знаете, че козината боядисани. Естественият цвят може да варира от бял до черен. Те могат да бъдат от всякакъв интензитет, включително всички нюанси на сивото. Разнообразие от кафяво, бежово, мрамор и Златни нюанси се появяват под формата на кафяви или черни петна на бял фон.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (50)The coat made of llama photos fashion trends novelty

Розово палто от лама 2018-2019 тенденции снимка

Палто от лама с качулка необичайни и ярки цветове ще идеалното украшение за вашия топло гардероб. За да направите жар в образ и да вдигне настроението ви помага козината на лама бледо розов или наситен лилав цвят. Късо палто от лама, ще направи образ на жените е игрив и женствен, той ще стоплят в лошото време и донесе на собственика на голяма радост.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (28)The coat made of llama photos fashion trends novelty (27)

Този слой може да се комбинира с дълги ръкавици и стилна кожена каишка, която добавя топлина. Тандем кожени ботуши и палто от лама също ще бъдат модерни през този сезон. Вие можете и трябва да експериментирате с кожа от лама, винаги да остане на гребена на съвременните тенденции и тенденции!

The coat made of llama photos fashion trends novelty (26)The coat made of llama photos fashion trends novelty (38)

Важното тук е да не се прекалява: кожа ярки цветове трябва да се комбинира с прости монохромными нарядами. Например, розови или сини палта с Бордовыми или синя рокля и лодки. Разбира се, пускането на цветен топ, или меховое боа, рискувате да изглеждате твърде pretentiously, така че по-добре да изберете основни неща.

The coat made of llama photos fashion trends novelty (41)The coat made of llama photos fashion trends novelty

Theme by Anders Norén