прически

Отлични възможности за обемни прически за средна коса

Най-гъвкави по отношение на създаване на различни прически със средна дължина на косата. С това твърдение са съгласни и на съветника за фризьорство и майки на момичета, които искат всеки ден да ходят на училище с нова прическа. Избор на плетене и прически за средно дълга е богата и разнообразна, броят на възможните варианти той сравнява с прически за къса коса. Ако ги сравни с дълга коса, това може да се управлява със средна дължина, разбира се, е по-лесно.

Създаване на обемни къдрици

Добри чист къдрици на средна дължина коса изглеждат много красиво. Тази прическа е просто идеален за специални случаи. Трик за създаване на обемни къдрици е използването на плойки маша за коса с по-голям диаметър. Колкото по-голям е размерът, толкова по-големи ще къдря. Най-добре е да се използват за извиване на стикери, тъй като те осигуряват надеждна фиксация на кичури и не оставя бръчки.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Но различни пръти, бумеранга или поролоновые маши-червеи ви позволяват да създадете средни и малки къдрици, така че да се създадат по-големи и обемни къдрици те не са подходящи. Косата ще е твърде пухкави и мръсен.

За създаване на големи къдрици, както следва:

Току-що измита коса леко суха; нанесете пяна за стилизиране; последователно отделяне на кичури трябва да накручивать им на ролките вътре в двата края; по желание или липсата на достатъчно свободно време, косата вятър на маши за коса, може да се изсушава със сешоар. След изсушаване и охлаждане на вълна коса, трябва да бъдат отстранени; коса, леко расчесывая, разпери пръсти и се поръсва с лак.

За създаване на максимален подкручивания обема на темето и може да бъде инсталиран нашир и надлъж пробора.

Дълги опашки

Един от най-модерните варианти за прически за средна коса-това е опашката. Можете да направите това по няколко начина, но най-популярен и лесно е следващия вариант за създаването му:

Измиване на косата, за почистване, още мокро, поръсете ги със спрей за придаване на обем, подсушете със сешоар, използвайте кръгла четка, переплетая направления в обемни къдрици; да се разделят на цялата маса на косата на 2 части пробором от ухо до ухо. Парцелът се намира в района на бретон и горната част на главата, временно да я огъвате на колан и да клипс. Останалата част от косата се събират на опашка на темето и фиксиране на ластик; насърчаване на кабели, съберете направления в опашка на темето само до първи на опашката, която е по-ниска; леко начесывать направления на горния бьефа и ги покрийте дъното; при необходимост леко начесывать опашките отдолу, а след това фиксирайте с лак за коса.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Ако косата е твърде редки, за да се създаде триизмерна опашката ще помогне на перука е съчетано по цвят.

Дълги плитки

Момичета, с дълга коса до кръста и по-долу, много по-лесно да направите своя кичура коса на дълги плитки, тъй като този процес изисква по-малко време и усилия.

Отличен вариант ще пигтейли заплетенные. За създаване на необходими са ви гребен, шнола, дъвка и инструмент за инсталиране.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Trudges обемна коса на рамо в този ред:

Косата е претърсена и са обработени с препарат за полагане; близо до храма има три направления – това ще бъде началото на шиш; след това обичайната френска плитка trudges с крила, насочени надолу и в страни; когато стигна до нивото на шията трябва да се обърне ширити към друг храм, където ще бъде краят на шиш; опашката е фиксирана на ластик и увити в спретнат кок; направления леко съдържащите от преплитат, образувайки точното количество; След това косата се определят с лак, а ако желаете, украсени аксесоари.

За украса на такава прическа, може да се използват ярки колела, цветя и никел колела за избор.

Правене на обемна прическа с начесом

Може би, най-известната техника за създаване на необходимия обем се купува. Той може да се използва за коса с различна дължина. Това е руна помага на жените да се създаде истински шедьоври за фризьорство.

Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair Great options for voluminous hairstyles for medium hair

Прически с начесом са били изключително популярни повече от половин век назад, и днес те отново са в тенденция. Ако сте на път да направи една от възможностите е такава прическа е важно да запомните, че повечето от тях не са подходящи за ежедневно носене. Най-добрият обем вариант прически с начесом, които можете да използвате в ежедневието-е обвивка.

Тя е много проста, най-важното е, косата е чиста, в противен случай то ще бъде краткотрайно и мръсен. За създаване ще се нуждаят от такива удобни инструменти като сешоар, гребен с чести зъби, четка за чесане и лак. Стартирането на черупката на руното, както следва:

Леко necesitate кичура от корените и са събрани в ниска опашка, се определя на ластик, на разстояние 2-3 см от главата; след това на опашката да се ограничи до минимум в възглавница така, че групата изчезна вътре в него; върховете се крият вътре миди, косата закрепени фиби.

Създаване на опашка, плитка или на мидата е важно да се помни, че в основата на създаването на всяка прическа-това е чиста и здрава коса. Затова е важно не само да могат да правят обемни прически с различна трудност, но и да използват качествен шампоан, сбалансированно да се хранят здравословно и правилно да се грижат за косата.

Theme by Anders Norén