От носенето на жилетка

Жилетка е един от най-модерните елементи от гардероба на жените. Такъв елемент от цялостния ансамбъл, в зависимост от използваните за създаване на материали, идеален както за летни, така и зимни.

За да създадения от вас образ е максимално хармонично и добре обмислен, струва много внимателно се отнасят до определяне на детайли на гардероба си, са съгласувани с избрания от вас кардиганом.

Да разгледаме няколко основни вида такива дрехи.

1. С какво се носят дълга жилетка

Тази част от гардероба на съвременната перфектно жена с екипировки заложени в бизнес стил: пола-молив, проста риза и т.н.

Като случаен поглед, жилетка (достигащи нивото на коленете или дори по-удължен вариант одежди) може да бъде скомбинирован с различни дънки, къси панталони и тениски. Това е особено добра комбинация за младите модата.

Разнообразието от избора на обувки под дългата жилетка и не е изненадващо. Така ще можете да се носят под него доста елегантни обувки на висок ток, сандали, сандали или дори ботильоны-това е доста груб, с абсолютно равна подметка.

What to wear with cardigan

2. От носенето на жилетка вязаный

Тази топла и удобна дреха перфектно се съчетава с различни гамаши, приталенным панталони и дънки. Особено ефектни могат да бъдат ансамбли, в които се използва кардиганами голяма плетени, украсени с естествена кожа, оригинални, достатъчно големи бутони и т.н.

What to wear with cardigan

3. От носенето на жилетка от фино трико

За да създадете женствен, нежен начин е да се използват комбинация от такава жилетка с пола или Макси-рокли от лек, плаващи материи като шифон. И най-добрата комбинация може да бъде получена в случай, ако използвате тоалети изработени от материали с фин цветен модел, декорирани в светли цветове.

4. С какво се носят класически жилетка черен

Това облекло е идеален за бизнес стила, и за по-свободно и лесно посоки „кэжуал“. Този практичен елемент от облеклото може да се премахне напълно различен, смяна на обувки и бижута. Така, обикновен съкратен жилетка оптимално да се съчетаят с „малката рокля“, който лесно да се намали, елегантни обувки на висок ток и елегантна клатч. Като завершающего финал може да се използва в комбинация с други компоненти на ансамбъла бижута и т.н.

5. С какво се носят жилетки с ярки щампи

Тази версия е универсална дреха е подходяща силно на хората, желанието да бъде в центъра на вниманието. Най-добре е да се допълнят оригинална и ярка жилетка с мини пола или къси панталонки. За формиране на цялостен образ на подходящи и тесни дънки крака-скинни. За това, за да се съсредоточи върху талията ви (освен ако тази част на тялото е предмет на вашата гордост), ще трябва да напуснат жилетка незакопчан, „поставянето“ му с колан.

What to wear with cardigan

6. С какво се носят в свободна форма жилетка

Тази дреха дава възможност за създаване на ефект на непълнота. – Добри „спътници“ за нея могат да бъдат всякакви-дънки, панталони, ризи, тениски, а също и обувки с токове с различна височина, или на абсолютно равна подметка.

За създаване на най-хармонично съчетание на отделните детайли гардероб важно е още на етапа на закупуване, за да се вземат предвид особеностите на структурата на вашето тяло. Така, на кратко дамите трябва да се обърне внимание на съкратен модели кардиганов, в комбинация с подходящи по цвят панталони и ботуши с ток, които доста се различават
висок вал. И собствениците на буйни гърди и доста заоблени форми може да се препоръча да си купите рокля с деколте във формата на буквата „V“.