стил

От носенето на жилетка. Без копчета, ръкавите

Жилетка — стилен детайл от гардероба на жените. Съмнявам се, че носите жилетки сега буквално се превърна в тенденция, не си струва. Те носят и мъжете, и жените, и съвременни момчета и млади дами, това може да се види колко снажен хора и хора с пищни форми.

Жилетки могат да се видят на богатите и известните хора и обикновените минувачи на сивите улици на града. Но не целия този модерен дреха на лицето, и всичко това е така, защото хората просто не знаят, че им трябва правилно да се комбинират. Започнете от самото начало и ще ви разкаже за най-популярните разновидности на обикновения в гардероба на съвременната мода — жилетка.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessРозов, син, зелен

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessСиво, бежово

Универсален жилетка

Да започнем с това, защо той се превърна в универсален. Благодарение на нея не стандартно оборудване. За момичета универсални модели жилетки, например, с удължена облегалка с относително къси полета, или обратното — от гърба на талията и полета до коленете. Момчета универсален жилетка може, например, предния капак, видове маса.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessЧерен, дълъг

Такива неща са полезни стилен човек в офиса, ако няма строг „face-контрол“ и на вечеря с делови партньор, когато няма време заехать у дома и да се промени, само трябва да изберете друг начин да носите вашия моден аксесоар.

Ще бъде ли той се носи на колана, за да подчертае талията, независимо дали дълги полета перекручиваются в тялото под формата на Полуботка или в софия туники на древните гърци. В крайна сметка, е само една фантазия и изобретателност МЕДИИ „комби“ може да разкрие границите на универсалността на тези жилетки.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

За да облечен в костюм с жилетка като тениски, поло блузи и ризи. Шапка или дори шапка също sly начин. Младите хора са по-подходящи за монотонни цветове, докато по-възрастните жени изглеждат добре с петна или орнаменти върху продукта.

Ефективно универсален жилетка ще изглежда страхотно с рокли бизнес стил до коляното и дори по-ниски. В офиса можете да превърнете това е универсална нещо в сако или пуловер, някои блузи събират, в зависимост от фантазия и умения за управление на модата. Е, тогава как, момчета, момичета могат да изглеждат добре в дънки и панталони в комбинация с кардиганом, разбира се. Костюм и висок ток.

Универсален жилетка няма да развалят имиджа на стилен резиденти на града, но и подчертават индивидуалност и предпочитания, ще ви помогне да скриете някои недостатъци на лицето или да подчертае предимствата му.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Не трябва да се свеждат само до гъвкавостта на тази дреха, може да се разшири разнообразието на изображения и границите на гардероба с дрехи и с помощта на други модели, прекрасни неща, като жилетка. Какво ни очаква на пазара стилна продукти?

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessЧервен

С какво облечен с къса жилетка?

Дължина на тези изделия варира от „кръста“ и „бедрата“, и това е още един добър вариант. Накратко той е кратък, да не крие това, което имаш под кръста. Което е най-интересно да гледам с кратък жилетка?

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessОранжево, розово, бяло

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Това е различен вид поли, строги и свободни, или малък акордеон. Това, отново, офис обличам по-свободни рокли, чак до сарафанов, само, че е желателно да, дължина на полата или роклята пада под коляното.

Цвят на чантата с този красив парче от дрехата само подчертават стила на вашия ансамбъл дрехи.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessОранжево, розово, бяло

Под жилетка подходящи блузи и ризи. Също така е Хубаво с къса жилетка ще се съчетае и с дънки, включително слотове, вие можете да намерите добра комбинация с шапка и панталони тип на спортни класики.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Не забравяйте, модни половина на човечеството ни, и че е в рязък кратък жилетка в комбинация с роклята са подходящи презрамка на роклята, ако това е само за талията или жилетка, ако тя ще бъде малко под талията.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessРозово What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless, тъмно синьо

Но, както се казва, не един кратък жилетка червен свят.

С какво се носят дълга жилетка?

Перифразирам една фраза, може да се каже така: дълга жилетка, той все още е в палто, само жилетка. А какво може да бъде по-уютно дължина на хладно вечер или есенен ден.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessCrochet

Но и дълга жилетка на голо тяло не нося, той също трябва да изберете дрехи, които ще ви отличават от тълпата.

Дълго изглежда по-добре с къси поли или рокли или от рокли и поли. Високи токчета подчертават елегантността начин и в двата случая.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessБордо, леопард, черен

Ако носите жилетка с панталони, които са и ботуши. Панталони и дънки скъсяване на проби дълга жилетка също е доста добре, и дори кожени панталони не падат от начин и при наличието на обувки на токчета. Тя също се носи в комбинация с дънки или плетени шорти, само ако жилетка е по-дълго, отколкото тези шорти.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessCrochet

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Под жилетка съвсем уместно блузи в комбинация с панталони и поли. Отделно трябва да се отбележи предимствата на този вид продукти, за да се носи бременни момичета и жени — дълга жилетка, ще подчертая, че бременността-това не отнема от момичета на нейната красота и чувство за стил, а по-скоро приятно изненадан, че част от населението, която приписва на бременност стил“masculatory“ при избора на дрехи.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessСиви, дълги What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessчерни, дълга

С какво се носят вязаный жилетка?

Дори по-топло и по-мек, отколкото дълга може да бъде само вязаный жилетка. Тя веднага създава усещане за комфорт и уют. Crochet жилетки се съчетават добре с футболками. Те са добри и когато са облечени с плетени блузи и рокли. Напълно реален вариант с дънки, поставяйки под роклята.

Този прекрасен вязаный елемент от вашето облекло в някоя от комбинации ще даде образа на естествената доброта, топлина и нежност, не лишава стил и индивидуалност на неговия носител.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleevelessБез бутони

Ако предпочитате възли жилетки с орнаменти, както с рокля под украса ще бъде идеален подход. Подходящ този цвят, дори къси панталони, шарени или на модел, който не противоречи на модела на горната част на дрехата.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Ризи и Блузы, якета, леки блузи и рокли, дънки с цепки и без панталони, чорапогащник или панталон, обувки на висок ток, на средно, или без шипове като цяло, шапки, шапки и шапки, вязаный жилетка работи за всички, освен, разбира се, див и неофициално облекло.

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

What to wear a cardigan. Without buttons, sleeveless

Всяка жилетка може да се носи в каква комбинация да не бъдат използвани, те трябва да бъдат в гардероба на всички съвременни модата, светли, шумоизолирани младите хора и зрели хора.

Theme by Anders Norén