стил

От носенето на мъжки мокасини

Здравейте! Летен сезон на продажбите е пред завършване. Със сигурност, много са успели да се възползват от щедрите отстъпки (тази година те са като никога) и се присъедини към гардероба си няколко нови неща. Ако не, тогава все още има шанс — остатъци от сладки, а, като е известно, последователни финални продажби — възможност да си купи нещо за най-добра цена. Мъжки обувки е един от най-важните (ако не и най-важната) компоненти на мъжки образ. Тя не трябва да изглежда твърде износени, така че един добър чифт обувки никога не боли. Така че, ако сте се насочили днес добави новостите в своя обувки арсенал и мисля, как да го направя с най-голям ефект, погледни речник лоферов, отлична мъжки обувки на всички времена.

Вие може би вече са извършили нападение на пазар и закупени отлични италиански пени-лоферы в „rendez-vous“:

Или е време да се купуват с добра отстъпка линк двойка велур лоферы с пискюли от привличане на Massimo Dutti (лесно да се поберат, син нюанс):

Или може би мислиш само за предстоящата покупка. Във всеки случай, не е достатъчно просто да си купите хубави обувки. Все пак трябва да се мисли за това, че ще нося. Хармония на всички детайли — нещо, без което не може да се създаде завършен и стилен вид.

Така че, нека сега да обсъдим с какво да се носят мъжки мокасини.

Нека да видим с определението: как да се разбере, че пред вас лоферы

За семена, ето няколко отличителни характеристики, по които може да се определи този тип обувки. Лоферы може да се счита за такова, при условие, че при тях има ток и липсата на връзки. Те могат да бъдат направени както от естествена кожа и велур. Това е основната функция. Също така има няколко разновидности, че да се вземе една или друга самостоятелно място в мъжката мода. Ето основните от тях:

От носенето на мъжки мокасини

Първото нещо, което трябва да запомните е, че лоферы са част от стила кэжуал и играят роля. На базата На тази основна предпоставка, и тя трябва да направи останалата част от комплекта. Със сигурност знаете, че това включва в себе си такива елементи, мъжки дрехи, сако, жилетка, дънки, спортни ризи и така нататък. Да комбинират в различни варианти с лоферами и ще получите чудесен ден за ден комплект за повишаването на работа или на разходка из града.

Това е най-простият отговор на въпрос, отколкото да носят мъжки мокасини. Нататък, нека да разгледаме всички видове поотделно, тъй като всеки може да има своя собствена функция.

Мокасини

Това е един от най-често срещаните видове. Връх на популярността им може да се счита за петдесетте и началото на шейсетте години — той е незаменим атрибут стил типичен представител на Ivy league. През осемдесетте години, пени лоферы изпитва възраждане, което продължава и до ден днешен.

Защо стотинка? Легендата разказва, че ромбовидная събиране на горната част на союзки служи, за да сложи монета в две Пени, което било гаранция, че обитателят на университетски колежа никога няма да бъде в ситуация, когато няма пари за телефонен разговор. Според друга версия, студенти поставете стотинка за късмет по време на изпита. Така или иначе, лоферы получи името си, което е здраво установените за този вид мъжки обувки.

Weejuns — по-ранното име, под което продуцира първите лоферы през тридесетте години на известен американски производител на обувки на тези години, „G. н бас и ко“ (между другото фирмата съществува все още). Weejuns, от своя страна, идва от норвежците (норвежки). Тази страна е родина на най-ранните лоферов.

Мокасини-това е може би най-универсалната вид, така че ако това е вашата първа двойка, струва си да се обърне внимание на тях. Ще се анализира и практически във всякаква обстановка-от най-спокойна

Доста работа:

Между другото, хората често питат, Могат ли да се носят лоферы с костюм? Дори и петдесет години получих ясен отговор „не“. Днес това не е толкова очевидно. Да, наистина, първоначално те са създадени като обувки за всекидневна употреба, и дори етимология говори за това, че това, че не е кэжуал стил (за хляб — „loafing празни“). Сега, обувки открит мъжки заема една и съща позиция, че обувки с шнурками и можете да носите лоферы не само с почивните дни костюм, но и бизнес. Въпреки това, не всички видове, подходящи еднакво. Например, цървул поради своята сдържаност отговарят напълно на изискванията на бизнес дрес-код. Параметър четка — по-малко приемливо, но е приемливо. Във всеки случай, ако комбинирате бизнес костюм с обувки без връзки, спазвайте едно задължително правило: да се носят чорапи.

Ето още няколко междинни варианта за прилагане на Пени-лоферов:

Тук кафяв велур изглежда чудесно с останалата част от пастельно-кремави цветове от целия набор.

Слим-фит и лоферы без чорапи — най-новите тенденции:

Спортни якета, панталони-chinos и пени-лоферы, плюс вечен Пътник може да се носи и носна кърпа в джоба си трудно да се измисли нещо по-стилно.

Лоферы с пискюли (brush лоферов)

Тяхното присъствие не може да се нарече необходимо в мъжкото гардероба, обаче, след като сте готови, за да разширят своя ниски обувки, не обикалят им страна. Ако говорим за моите лични предпочитания, това са любимите ми.

Лоферы с пискюли могат да изглеждат старомодни обемни дрехи. Със силен тънки дрехи, те изглеждат твърде хипстеры. Така че, най-добрият вариант-това е нещо между:

Ако работите в среда, която позволява известна свобода в облеклото, но все пак изисква костюм, много модерен и стилен може да бъде такъв вариант:

В този случай избирайте по-тъмен нюанс за обувки.

Комбинация с дънки може да има спортен характер, така и по-дискретен и традиционен, който позволява да се създаде комплект в стил смарт кэжуал. И в това и в другия случай, лоферы носят елемент на елегантност. На следващата снимка те отричат ярко изразен спортен ефект. Замени обувки на лоферы и ще получите нов комплект тениска и дънки.

Ето и друг пример с дънки, по-традиционен, но не по-малко стилен благодарение на детайла, като вязаный вратовръзка, стеганая яке, подвернутые дънки, и, разбира се, лоферы с пискюли.

Лоферы с катарама (пътеки и мокасини)

Още един вид лоферов, който може с право да се нарече легендарни. Изобретяването на „Гучи“, което завинаги влиза в историята на мъжката мода. Една малка подробност — метална тока направи революция в областта на обувната фэшн индустрия, и е изолиран напълно нова разновидност на лоферов, които по името на техния дизайнер се нарича още „Гучи“ и мокасини.

В пълна сила, тяхната енергия е спечелила през седемдесетте години на миналия век, когато лоферы с катарама са уравнены права с обувки дантела, и комбинация от класически костюм с лоферами превърна в често срещано явление.

Те носеха на Кларк Гейбъл и Фред Астер. Най-широк диапазон на приложение, от безплатна към основните, позволява да ги брои наистина многофункционален предмет от мъжки гардероб.

Венециански лоферы (венециански мокасини)

Венециански лоферы може да се счита за най-автентичен вид, така и визуално те са най-близо до своите норвежки предци 1930

Много проста в своята конструкция. Липсата на декоративни детайли може да изглежда излишно е проста и дори беден, но сръчен комбинация ще направи вашата комплект е идеален.

Лоферы с ресни (мокасини)

Характерна подробност ресни на союзке, наподобяващи шотландскую пола килт, откъдето идва и името. Често едновременно са налице и четката (или обтегач, като на снимката вдясно). Да ги носят без чорапи; най-подходящ ще бъде комбинация с блейзером, къси или подвернутыми chinos. Ярки летни цветове на дрехи-това е един от възможните варианти за комбиниране на този вид лоферов.

Чехли (пантофи):

Може би най-годишен от всички мокасини. Също така трябва да се държат в петата, и също така липсват връзките на обувките. Разликата е в това, че те са изградени и изглеждат като чехли. Тяхната стойност е в това, че те са стилни и удобни. Най-важното, за да ги носят. Често шилась от кадифе и други текстилни материали, често имат бархатное покритие. Или не на всички декоративни елементи, или на траверси има перлено бял модел. Ако имате чист лък, за да се нарече те ще белгийски лоферы. Ето няколко примера, отколкото да носят слиперы:

С чорапи или без?

Това е чисто индивидуалните предпочитания. Това е като да носиш или да не се носи кърпичка в джоба на сакото. Или, например, да прикачите бутоньерку на ревера, или не. Да, тенденцията sockless сега са на върха на съвременната мода, но никой не ще те осъди теб, ако сложите чорапи с Пени мокасини или лоферы с пискюли, особено когато става въпрос за бизнес срещи или за работа в офиса.

Така че, ако искате да получите чифт обувки в стил кэжуал, но все още не е решил на какво да се спре, моят съвет — мъжки мокасини. Още повече, че сега знаеш, че ги носят. Пролет, лято, есен, — по-малко от половината от цялата година вие ще имате възможност да ги намерите приложение.

Традиционно, няколко допълнителни снимки:

Theme by Anders Norén