прически

Осветление 2019. Изберете вашия стил!

Мелирование на косата-това е не просто изкуство. Днес тази техника на боядисване на коса е много популярна сред жените, които, от своя страна, насърчава стилисти към нови решения и изграждане на нови техники за боядисване на коса. Ние говорим за мода мелирование 2019 година!

Много жени ще се съгласят с факта, че мелирование придава на косата повече от израз и яркостта на изображението. Много стилисти твърдят, че жените избират мелирование коса, защото е по-лека техника на боядисване, която ви позволява да освежите начин и да го направи ярък и запомнящ се. Въпреки това, на пръв поглед, какво още може да ни изненада дизайнери. И не, тази година се появи нова технология за оцветяване на косата, която, без съмнение, ще доведе до 2019 година. Нека да обсъдим подробностите.

Аз съм сигурен, че много от вас вече знаят принцип мелирования коса, затова една класическа техника за боядисване на говорене няма. Много по-интересно да се обсъдят промяната окраска, които днес са в тенденция. Основната боядисване на косата или 3D мелирование-това е оцветяване на косата и тонизиране на косата в същото време няколко подобни нюанси. По този начин, експерти по стил се отбележи, че повечето жени предпочитат за създаване на Заплитане на косата с помощта на три или повече нюанси. Например, бежово, бяло и пшеница.

Като говорим за мода Заплитане на косата новия сезон, не може да не се отбележи тенденция в света на цветовете. Защото съвременните жени не само miniroot на косата, но аз предпочитам ги в добра форма. Така, някои жени предпочитат за боядисване на мелированные кичура коса в мляко, карамел, пшеничен и пепеляв нюанси. Всичко зависи от основния цвят на косата. Например, през 2019 г. реалните естествена палитра от нюанси, така че ако решите сянка боядисване в светло кафяв цвят на косата, обърнете внимание на такива цветове като сиво, бежово, блондинка, и т.н.

Преди да започнете мелирование на косата е важно да се определи какъв оттенък се намирате: на топло или студено. Толкова руса и черна коса, идеално решение-тя е по-студените нюанси (пепеляв кафяво, пепеляв и др). Но за по-топлите нюанси на косата, като червено, бяло, кестен, подходящи тонизиране на мляко и карамельными нюанси.

Специално внимание заслужават мелирование на червената си коса. Много момичета се интересуват, какви цветове да изберете за мелирования червена коса. За специалисти червена коса в стил препоръчват да изберете нюанси на карамел. Те създават ярък и в същото време много хармоничен начин. Само си представете как се вписват перфектно в различни нюанси на червена коса!

За рыжеволосых момичета ще отговарят като цвят на косата: светъл мед, карамел, мляко, шоколад, червено, екрю, блондинка, и т.н.
Що се отнася до най-популярните методи за оцветяване на косата, като например Калифорния, Венеция коса, шатуш, те също са в тенденция. Класическа боядисване на косата, нейните предимства и своите фенове.
Коя техника за оцветяване на косата днес са популярни?

Днес много момичета предпочитат сложни техники на оцветяване. В последно време особена популярност техника мелирования направления на косата, който позволява да се постигне ефект на избелване, дори на тъмни косата. За да ви стане ясно, първо тънки кичури коса избелени, а след това тонировать в нюанс, който сте избрали. Робот, разбира се, трудно, но в крайна сметка, си струва усилията. В резултат ще получите един красив цвят на косата, който не само прави изображението по-млада, но привлекателна. Между другото, много стилисти подчертават, че понякога тя ще изглежда като на косата влияе на цвета на косата. Така че да се подходи към този въпрос трябва да се разгледа много сериозно.

Дните, когато е било модерно боядисване на цвят на косата. Днес дизайнерите предлагат по-сложни тенденция – боядисване или само корените коса или отделни кичури. Тази тенденция, разбира се, няма да се хареса на всички, но това изглежда много радикално. В този случай не ви трябва да се борят за вниманието на другите, те ще обърнат внимание на вас.

Мелирование – абсолютен тренд на новия сезон, и със сигурност ще остане в тенденция до края на следващата година. За да се бори за първото място с Заплитане на косата може само блондирование, която също е много популярна сред жените от всички възрастови групи.

Тази година специално внимание заслужава обемна мелирование коса, мелирование отделни направления и корените на косата, а също и техника на оцветяване.

Ако ще мелировать косата, да поиска да помогне на опитен колориста с голям опит. Само така можете да се предпазят от нежелани експерименти.

Theme by Anders Norén