В началото на декември компанията pantone обяви основният цвят 2018 г. – този цвят е избрала, нюанс, наречен „зелените“, или зелен цвят. Билков цвят не може да се нарече универсален и лесен за носене. Нещата този цвят се съчетава с всички цветове и привличане на внимание, което не винаги е желателно.

Затова трябва да сте много внимателни и вдумчивое отношение към попълване на гардероба си с рокли и други неща, цвят „зелено“. Да започнат да купуват през 2018 г., с малки прости неща и аксесоари като шал и чорапи. Докато общият тон е много удобен и, преди всичко, означава растеж, развитие, обновяване и хармония в природата.

The main fashionable color 2018

Официален доклад Пантонных казва, че един тревист цвят символизира надежда и връзката на човечеството с природата, а това сега е особено важно за преодоляване на трудности и кризи, които се случват не само в икономиката, но и в съзнанието на хората.

Щастлив цвят – основният цвят е през 2018 г, вече беше белязана в историята на модата. Цвят на движение суфражисток началото на ХХ век и движения на протест на 1960-те и 1970-те години. Виждам, че билков цвят ще донесе в нашето време….

The main fashionable color 2018
The main fashionable color 2018