мода

Основните тенденции за сезона пролет-лято 2020 г.

Стилист и стил треньор Роман Мед възлиза на ТОП 7 на нови основите на бъдещето сезон, като изберете златната среда между „горещо“ тенденция и практично облекло за всеки ден. Не забравяйте!

Нова база, така че се обадих в списъка на най-практично тенденция неща. Стандартен базов гардероб-това е минималната податливи на сезонните промени, така че вие считате за нея скучно.

Това, че съм избрал добра е златната среда между „горещо“ тенденция и практично облекло за всеки ден.

Блуза с яка

Прозрачна възможности в стил бохо или по-строги модели с бяла риза — избирате вие. Тази блуза е удобно за носене с прости дънки и с по-елегантен дъното: пола-молив или класически панталони.

Не разполагате с време, за да забележите, като пролетен гардероб ще премине към лятното часово време! В мярка за елегантно и практично нещо ще служат не на един сезон.

Шарени костюми

Вече си костюм гардероб трябва да се добави още една лента. Носят го както като цяло, така и отделно, например, добавянето на сако с дънки или пола-midi.

Сложни ризи

Друго нещо, което може да се носи и в празник, и в света. Една от идеите е модел с необичайно ръкави: Bulk, да се намали или удължи. Второ — напълно риза slozhnosmeshannye: поръчка яке тип, с лъкове кръпка или драпировкой. Дизайнерите предлагат много модели. При избора на помислете за вашия тип фигура — добавяне или премахване на том, където ви е необходимо.

Кожена пола

Много женствена и модел aqualina поли, която трябва да продължи да носи. Вижте опциите от цвета на кожата си много ефектно изглеждат Бордо, всички нюанси на кафяво, зелено, синьо и дори и ярки цветове.

Тренч

Факт е, че, вероятно вече имате в гардероба си. Ако не — смело купувайте. Това е класика, която сега е в апогея си!

Трикотажное рокля

Изберете модел от плътен трикотаж! Те не дават ненужни релеф улеснява фигура. Изглежда добре, леко свободно, на модели. Ако все пак реши да остане в тесен рокля от тънка материя, опитайте се да го носят на корицата.

Геометрична чанта

За аксесоари искам да говоря за дълго време, ако трябва да изберете една тенденция, това е, изчистени линии. Плътна кожа, чисто геометрични форми и изчистени линии отличават най-желаните чанти за тази пролет. Размерът и формата на решите.

Theme by Anders Norén