Makeup base: must-have tools for fall

За да се удължи устойчивост на вашия грим върху основа или грунд. Защо да използвам тези средства и защо трябва да ги добавите в грима за есен — в материалния!

Основа под грим (база) – това е инструмент, който предоставя равен тон кожа и подготвя за нанасяне на основа, или на прах. Много момичета бъркат го с праймером. Това не е изненадващо, тъй като двете банки са много близки и се различават само по някои свойства. Например, грунд, коригира някои недостатъци, и базов нива.

Започнете с правилния цвят и функционалността на продукта. Класически вариант — лесно матиране основа с тонално ефект. Намерете своя перфектен текстура: гел е идеален за комбинирана и мазна кожа, а кремът подхранва суха.

Грим от NYX

Makeup base: must-have tools for fall

Текстура на гел е гъста консистенция. Подходящ за нормална кожа и склонна към омазняване. Продуктът се предлага в различни цветове (като пример), ако търсите обикновени универсални базови цветове — изберете опцията Clear. Цена от 440 евро.

Балсам За Бебешка Кожа С Незабавен Порите Гумичка

Makeup base: must-have tools for fall

Лека основа сенки с блестящ ефект, подходящ за всеки тип кожа. Съставки, които подхранват и предпазват от изсушаване. Цена от 112 евро.

L ‘ Ореаль Париж непогрешим матиране база

Makeup base: must-have tools for fall

Прозрачна основа под грим намалява порите и изглажда кожата. Базов гел е идеален за комбинирана и мазна типове кожа. Матовость на кожата през целия ден. Цена от 198 евро.

Козметика даде максимален ефект, използвайте по предназначение. Например, не се препоръчва фундамент или основа за под грим върху клепачите. Това е по-тънка и чувствителна, така че си струва закупите специално средство, благодарение на което сенки ще стоят много по-добре!

Makeup base: must-have tools for fall

Основа под сенките не използвам, на цена от 113 евро.

Дали можете да използвате основа за грим всеки ден?

Един от недостатъците на този инструмент е утяжеления грим. Как бих искал, но всеки нов козметичен продукт, който ние се чувстваме в собствената си кожа. Също така не се препоръчва използването на фондацията за жени със суха кожа (може да се подчертае, лющене). Ако имате заболяване на кожата, обърнете внимание на това, че този вид козметични средства, понякога може да влоши ситуацията. Преди да изберете грим, по-добре е да се консултирате с козметик.