стил

Оптималната петата височина: експертни съвети

Дизайнери на обувки. Един сантиметър или линия, измерете дължината на крака и разделете на четири. Получената цифра и ще оптимална височина шипове за вас.

The optimum height of heel: advice of experts

Що се отнася до формата на шипове, това много зависи от структурата на крака. Ако краката са дълги и стройни може да си позволи да пета на всяка форма и габър и стъкло, и стабилен ток. Във всеки случай, на краката ще привлече внимание и изглежда много Аквалайн. Но ако краката са здрави, на тънки шипове дизайнерите предлагат да се откажете, в този случай всеки масивен ток. Момичета и жени дребен на ръст и дребничка, с изключение на много високи обувки на висок ток, и дори по-масивни токчета не са подходящи.

The optimum height of heel: advice of experts

Ортопеди в тяхното разбиране на височина шипове

Най-полезната обувки, които смятат, че обувки на токчета с височина от 2,5 сантиметра. Краката не се уморяват и не се подуе, не битая, форми на крака, няма натоварване на гръбначния стълб, като ходиш на високи токчета. Жените след 45 – 50 години, дори и за специални събития, лекарите съветват да носите обувки с ток не по-висок от 4-5 см, но най-важното правило при избора на всяка обувки, трябва да се чувствате комфортно.

Theme by Anders Norén