грим

Определяне на формата на веждите за овалния лице

Извити или полумесец? Къса или дълга? Широк или тънък? Не бързайте да се съсредоточи върху снимката модели, най — важното- да вежди правилно разпределени акценти в лицето си.

Кели Бейкър, стилист на бровям, е известна в цял Холивуд, е добър екскурзовод и разказва как тя трябва да се отнася до формата на веждите и овал на лицето. Обсипано клиент да изглежда безупречно!

Сърце

За да се балансира черти на лицето ще помогне на вежди с не е очевидният момент, ниски дъга, но доста дълго време.

Площ

Един чудесен начин да се омекоти чертите на лицето — високи извити вежди, където на върха на малко по-висока от вътрешната част. Важен нюанс: опитайте се да не са тесни вежди, към върха, при запазване на нейната ширина максимално справедливо.

Правоъгълник

Почти директни вежди, повдигнати по-горе външния ъгъл на очите и с леко извити към острию: те визуално удължават лицето и го правят лицето по-хармонични.

Кръг

Прекалено мек, не е достатъчно остри дяволът овал на лицето коригира вежди с ярко изразен загибом малко по-далеч от средата на веждите, в същото време, този метод прави очите още повече и са изрично.

Овални

Смята се, че това е една добра форма и можете да си позволите всичко и всички, но това не е така: например, кръгли вежди да направи благороден овална обърната яйце. Аз препоръчвам прав, ъгъл, и малко свита в края на и повече от една и съща дължина.

Протегна овал

Къса, широка, рязко изтъняваща към кончикам: ярък акцент визуално да „съкрати“ лицето и привлича вниманието към очите.

Диамант

Тънки вежди създава оптичен ефект на по-малко широки скулами, но тя не изглежда прекалено твърд и агресивен.

Theme by Anders Norén