прически

Опашката на къса коса: варианти за прически!

Закачливо къси опашки винаги предизвикват само положителни емоции, защото те изглеждат невероятно игрив. Може би обладательницам къса коса и трябва да има няколко стилове коса, но почти всеки от тях изглежда просто невероятно!

Tail for short hair: hairstyle options!

Днес ние ви предлагаме най-популярните прически с опашки, модерен и изключително женствен.
Прическата трябва да отразява настроението на човека, за истинските си емоции, начин на живот. Затова ние всеки ден искам нова прическа. Сигурно сте забелязали, че понякога искате плитка, а понякога и да създават сложни прически със собствените си ръце. Във всеки случай, ако имате познания и как да създавате различни трупат опашки, в арсенал ще бъде светло прическа за всеки повод.

Опашката възел

Днес ще започнем с една проста прическа, която се нарича възел опашка.
Тази прическа се появява сравнително наскоро и веднага спечели много фенове. В частност, през тази година все повече и повече знаменитости предпочитат да създават опашки на възли. За тази прическа не изисква много усилия, може да го направите за няколко минути, като се използва инструмент за стайлинг за коса.

Tail for short hair: hairstyle options!

И така, как да се създаде възел полагане на опашката?

1. Разделете косата на две части. За да направите косата си по-послушни, нанесете стайлинг, като се има предвид вашата структурата на косъма.
2. Направи възел на косата си, оправи с лак за коса.
3. Скрутите косата в друг възел, а след това повторете действието. Три възела – достатъчно, за да направи косата си заедно и изглеждат ефектно. Можете да създадете един пакет, ако дължината на косата ви позволява да направите три. Сега фиксирайте с лак за коса и добавете в нея няколко игли, за да са надеждно заключване на прическа (ако е необходимо).
Това възел опашка за коса ще бъде идеалното решение за ежедневието!

Tail for short hair: hairstyle options!

Висок, лъскав опашката

Много момичета предпочитат да създават полагане на гладка опашка. Като основно предимство, в сравнение с други коса е, че тя дава възможност за създаване на класически елегантен начин. Той е сдържан и подходящ за срещи, романтични вечери и официални събития. Всъщност, за да направите тази прическа е по-лесно. Това е достатъчно, за да събере косата си, нанесете мус върху кичура, и съберете косата в опашка.

Къде да вземете? За ваше решение! Някои високи горе-долу, а други само ниски опашки. Ако искате да добавите към тази прическа е моден аксесоар, то най-добрият избор ще бъде сатен или сатенена панделка.

Tail for short hair: hairstyle options!

Съраунд опашка с bouffant

Тази година на мода са къси опашки, високи и обемни. Днес, ние предлагаме няколко възможности за бързо създаване на прическа.
Обемът на темето
За да се създаде обем на короната, може да се създаде обикновен руно. Обаче, това трябва да бъде направено правилно. Техниката е доста проста и повече вече сме говорили за това. Но с две думи, най-лесният начин да направите това е, за да се закачат на косата в корените, под ъгъл от 60 градуса. За да направите руна трябва да се единствено върху суха коса и да се определи резултат на лак за коса, за да прическа е запазило в продължение на дълго време. Днес буйни коси-това е мода, за създаване и цялата дължина на косъма, а не само върха. Смята се, че по-обемна коса, толкова по-стилно изглежда. И за да украсят опашки могат да бъдат по много различни начини. В частност, тази година на мода ще бъдат превръзки, които са го завършва. Опашки са на мода заключване ароматно метални dowelled и така нататък.

Tail for short hair: hairstyle options!

Ниска конска опашка

Ниска опашка коса за дълго време на своето съществуване, за да намерите популярни сред младите момичета и възрастни жени. За да се съберат на ниска опашка мода, както съраунд ефект, така и без него. Ако изберат първия вариант, стилисти казват, че е модерно да гребен косата по цялата дължина. Вторият вариант е по-познат за нас. Прическа нисък опашката може да се носи навсякъде: на разходка, на парти, романтична среща, работа или на бизнес среща. Днес ниска конска опашка прическа също се счита за пълноправен вечерни стайлинг на коса!

Опашката на ребрата

От новостите на този сезон бих искал да отбележа косата на опашка в страната. Тази година на мода заплетать плюе на страната, както и за създаване на страничните опашки. На пръв поглед, с нищо не са интересни на косата, но ако добавите в модни аксесоари за коса, или да създадете ефект на гладки и косата, тогава ще се окаже, стилна прическа. Между другото, събират такива опашки мода на дъното, така че косата да изглежда по-сериозно и стилно. Украсете модерен тъмен панделки от коприна. Разбира се стилисти ни позволи да се създаде големи странични опашки, но тази година те са малцинство.

Tail for short hair: hairstyle options!

Опашка с плитка

Опашка с плитка – още една модерна прическа, която не се нуждае от представяне. Ако искате да създадете луксозен вечерни стайлинг, обърнете внимание на задните странични плитки. Това изплитането се извършва с помощта на методи френска плитка или колосок. Прическа опашка със странични плитки се позиционира като висок стил. Ето защо стилисти препоръчват да се създават високи опашки. В съчетание с висока опашка, можете да плюе на челке, плюе в центъра на главата.

Опашка с кудрями

Въпреки това, ако искате наистина луксозни коса, обърнете внимание на опашка с големи локонами. Тази прическа днес в тренд и се радва на голяма популярност сред известни личности. Днес на мода завить косата в големи къдрици и сложете на косата си в страната. Обаче стилисти предлагат и високи опашки с малки кудряшками. Coquette прическа е подходяща за специален повод като сватба или абитуриентски бал. И за украса на опашката с кудрями може фина перлена нишка.

Днес, за да се създаде опашка за къса коса е достатъчно проста. Въпреки това, броят на укладок е поразителен, дори модни стилисти. Изберете прическа на базата на настроението и вашия личен стил! Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса Tail for short hair: hairstyle options!

Опашката за къса коса

Theme by Anders Norén