грим

Омбре вежди

Омбре се появява сравнително наскоро, след като е на върха на популярността, прически, с тази техника на рисуване се очертава да се отдалечат на втори план. Въпреки това, приемът продължава да живее и да търси нови форми. Сега в тенденция, на веждите, омбре.

ЗА ТЕХНИКА

Ombre eyebrow

Не трябва да се напомни, че веждите са неразделна част от грима. Днес модни подиума в полза на естествени, без ярки цветове изглеждат по-тежки. Обаче естествеността не отменя косата грижи: корекция на нужда, в 9 от 10 случая. Ако не може да се похвали с гъста естествена коса, те са правилни, тогава омбре вежди за вас.

Кой метод за боядисване? Постепенно се променя цветът е основата, върху която се изгражда техника. В основата на косата имат светло, в място на инфлексия на цвят става по-богат, и на върха отново се осветява.

Съвет! Този грим изглежда добре само върху поддържани вежди. Не забравяйте за корекция и ухаживающими масла.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОЦЕДУРИ

Ombre eyebrow

Стил вежди омбре не всички салони и капитана, така че преди да си запиша час, не забравяйте да проверите квалификация на специалист. Що се отнася до цвят, тя се променя само от обзавеждане остават познати. Можете да изберете татуаж веждите или оцветяване с естествени багрила.

Предимство на химически средства за боядисване, тяхната ниска цена и скорост на действие. Въпреки това, тези оцветяване пигмент може да съсипе косата, особено при често прилагане, могат да причинят алергии.

В случая с био-оцветяване с естествени съставки: къна и басма. Боята се разрежда в зависимост от желаната интензивност на цвета, това е промяна в сянка ще бъде по-малко да се държа, но вероятността да записвате вежди се свежда до нула.

Между другото, в случая с омбре, вежди, същите правила цвят, тъй като в класическата техника:

    Брюнеткам със светла кожа трябва да избират тъмно сиво или тъмно кафяв тон. Тъмно брюнеткам подходящ наситен кафяв шоколад. Блондинки трябва да изберете светло-кафяви нюанси. Рыжеволосая идеални теракота и златисто – кафяви скали.

По-добре, преди първата симулация да отида в добър салон, където професионални изберат цвят и да се определи с необходимата за насищане, и ги gradientmode. Смесете боя в желаната пропорция дом ще бъде по-трудно.

Съвет! Освен това, капитанът в кабината ще помогне да се определи правилната форма на веждите, която носите. Това може да бъде необходимо да се промени гледната точка на огъване, за да минете изглежда по-впечатляващо.

Тази конструкция след салон може да се запази до месец, след това да се наложи актуализация, подкрасили. Вижте Това може да се направи оцветяване на веждите омбре дома.

ОМБРЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ

Ombre eyebrow

Както бе споменато по-горе, смесване и да определи точното време на експозиция в този груб начин. Тогава възниква въпросът, как да направим ефект омбре на бровях дома. Идва на помощ на стария грим.

На капитана за оцветяване с помощта на козметични продукти по силата на всяка модата, можете да го проучи внимателно снимката или видеото ресурси. За създаване на изображението ви трябва:

    Компактна пудра за вежди-различни нюанси или различни нюанси на моливи. Коректор. Комплект четки.

Съвет! Освен това, може да се наложи Строител на гел, следва, в зависимост от вашите индивидуални особености.
Можете да намалите списък на изискваните до минимум и да вземат само сенки или молив в тон по-тъмен от естествения цвят на косата. Обаче, тя ще изглежда малко по-зле, отколкото различни тонове грим.

ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ

Ombre eyebrow

Преди създаването на грим е важно да се помни, че на веждите трябва да бъде правилно изградена – ключът към красивия външен вид. Дори ако успешно коригирана форма или не е направено като цяло, с помощта на грим можете да рисувате контури за коригиране на ситуацията. Вежда се състои от три части: глава, тяло и опашка. Главата започва растежа на косата, зона на тялото, за да се огъват, и опашката част под горната част. Въз основа на това могат да се изброят няколко основни правила, които трябва да винаги.

    Границите на главата и тялото трябва да бъдат успоредни един на друг. Най-горния и долния ъгъл на огъване трябва да бъде вертикален. Долния ъгъл на главата и опашката трябва да бъдат на едно ниво.

Трите точки са много важни. Например, ако главата е по-долу от края на опашката, начин ще напившийся, ако пропуснете опашка, изражението става тъжно. Запазване на всички и само на принципите за формиране на веждите, да оставите вашата естествена изражението на лицето.

Съвети, които ще ви помогнат да боядиса веждите с техниката омбре:

ПРИЛАГА ЦВЯТ

Ombre eyebrow

Сега, когато границите са определени, можете да започнете да рисувате. Коректор трябва прототипование век. Това не само ще помогне да се направи тена по-равномерен, а грим е чист, но ще бъде отлична база за нанасяне на грим.

Прилага цвят е най-синтетична четка, тя не е толкова посушится и не оставя ворсинок, за разлика от инструментите с естествена четина. Сега вземете козметика, която ще използвате. Ние ще разгледаме прилагането на техники за пример сенки, тъй като те изглеждат по-естествено. Можете също да използвате молив за вежди, тогава трябва да се направи качествено перо.

Създаване на вежди омбре няколко възможности:

    Вземете един цвят, максимално близки до природните. Леко размахване на главата, тялото и опашката, добра боя за мигли въз основа на принципите на веждите. Във втория случай главата не подмочить. По линия на огъване, вземете по-тъмен нюанс и прокрасьте туш на върха на по-светъл тон. Отстъпи 2-3 мм от основата на веждите, promosuite площ пред огъване светъл нюанс. Арх отново на тъмно и фенер. Най-новата версия също така засилване на 2-3 мм от основата до огъня, за да нанесете светъл тон на косата след това ще имат по-тъмен цвят.

Съвет! Ако имате от природата палав или твърда косата след боядисване, нанесете безцветен гел за моделиране на веждите. Той ще запази по-дълго, а боята ще направи веждите внимателно.

Всяка от тези опции ще изглеждат страхотно с високо качество перо. С тази задача ще помогне да се справи с четка или четка под използвате спирала.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Ombre eyebrow

Така че, вие сте усвоили техниката омбре, и са се научили да правят красиви и изразителни вежди. Но трябва да помним, че на мода са широки, гъсти вежди. Разбира се, това не изключва използването на пинсета, но в редки косми този грим ще изглежда. За да веждите са гъсти и добре поддържан, спазвайте няколко правила:

    Преди лягане винаги отстранявайте грима, косата и кожата да диша. Всеки ден срешете веждите специална четка. Това не само ще ги постави да спя, но също така ще подобри циркулацията на кръвта. Не забравяйте за хранене и хидратация. За грижа може да използвате готови средства или са използвали рициново и репейное масло. И за ефективността на масло може да се смесва и да се редуват.

В резултат на това се получават ярки, блестящи коси, които лесно се лъжат и да приемат желаната форма. Между другото, гримьори предлагат техниката омбре и когато не разполагате с време за грим. Просто се заключва в долната част на прозрачен гел, и выгнуть и подкрасить обичайната конска опашка и с молив.

Така, известният и модерен метод за тежки за трайно боядисване, но изисква почти никакви умения при нанасянето на дневния грим. Да бъдеш модерен, да използва опита на нашите стилисти и вие винаги ще бъдете на върха.

Theme by Anders Norén