прически

Омбре 2020, снимка

Технология на начина на оцветяване Ombre на косата придоби популярност през миналата година. Въпреки това, през втората половина на тази тенденция е претърпял значителни промени.

По-специално, стилисти казват, че тази година на мода боядисване на косата в унисон с естествените оттенъци на косата. По-специално се обърне внимание на всички нюанси на кафяво и млечен цвят на косата, които ще бъдат популярни през 2020 година.

Ако това е модерен омбре през 2020 г.?

Стилисти казват, че вие трябва да изберете само естествени тенденции боядисване на коса, включително боядисване и мелирование. Единственото правило, вие трябва да изберете на естествения цвят на косата и да се избегне поразително цвят на косата.
Така че, нека да обсъдим как омбре ще бъдат популярни през тази година?

Тук са събрани най-новите и най-популярни ломбер на цвета на косата, може да опитате тази година! Намери своя любим стил!

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Омбре изглежда страхотно както на дълги, така и къси коси. Неговото основно предимство-това е естествен преход от един цвят към друг. Например, най-популярен вариант за днес: кафяви коса и бяло омбре.

Коса-тип омбре най-добре в салона, защото това води до рискове за здравето на косата, особено когато става въпрос за изсветляване на косата. Така, професионални продукти за боядисване на коса, по-внимателни, също е много важно маска за коса след боядисване.

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ако грижа салон не е за вас и предпочитате да цвят на косата в домашни условия, не забравяйте, че днес пазарът предлага множество средства за мелирования коса в домашни условия. Това е доста удобно, ако косата е помислено до най-малкия детайл. Обърнете внимание на боя на l ‘ Oreal, която е специално предназначена за боядисване на коса.

След процедурата задължително навлажняване на косата с маска за коса и т.н.

Коя прическа и подстригване популярни омбре?

Днес, все повече и повече жени избират лесни прически, които са най-подходящи за изискванията на съвремието. По-специално, всъщност всички многопластови прически и прически. Те позволяват да се създаде ефект за обем и визуално коригира изображението. Красива бяла омбре ефектно изглежда на къси пластове прическите и кафяв цвят на косата. Стилисти-фризьори отбелязват още една тенденция. Омбре 2020 все повече се прави за дълга коса. В комбинация с многопластова прическа е омбре изглежда очарователно. Много известни личности, например, Ким Geri, които са избрали точно тези възможности.

Цветове, както и оттенъци на косата

Ако говорим за цветови комбинации, всичко трябва да е органично. Стилисти препоръчват да изберете сходни тонове и естествени цветове.

За коса

Руса коса най-добре изглежда с по-мек преход от светло кафяв до пепеляво кафяво.

За кафяви коса

За кафяв цвят на косата са подходящи за всички бебешки цветове: млечен шоколад, мока, кафе и руса. Това също може да се смята за червена цветова палитра: карамел, плътни червени, червени, ръждясали, мед.

За светли коса

За светли косми е много важно да изберете нюанси. Например, един чудесен вариант ще бъдат всички нюанси на млечни и пепельного цвят на косата. Добре блондинка, но е важно да изберете правилния цвят. Така например, ако става въпрос за светло-кестенява коса, Косата може да бъде оцветена в такива нюанси, както пепеляв блондин и така нататък.
Ако говорим за такъв цвят на косата, като пшеница, или пясък, след това можете да изберете топъл блондин, топъл златист blond, карамел blond.

За черна коса

За черна коса идеалното решение ще нюанси на цвят на пепел, и омбре, използвайки нюанси, като топъл шоколад, кафе, студен шоколад и т.н.

За червена коса

За червена коса можете да изберете всички нюанси на млечен цвят, като мока, шоколад, злато, кафе, и т.н.
Червеното върви добре с бели и кафяви нюанси, включително кестен, студен, студен шоколад и т.н.

Бретон омбре

Омбре, почти винаги добавя жар и изглежда много необичайно и стилно. По-специално, ако искате да направите омбре бретон, да се възползват от консултация от опитен колориста.

Омбре в странични направления

Страничните сектори на косата с омбре изглеждат впечатляващо. През тази година трябва да се обърне внимание на естествени нюанси. Странични кичура коса изглеждат като выгоревшие на слънце коса. Този ефект се оформя образ.

Омбре 2020 се е променила незначително в сравнение с предходния сезон. Трябва да се отбележи, че дизайнерите предпочитат прерогатив на естествени нюанси. Но по-светъл цвят на косата остава в миналото.
Въпреки това, набира популярност омбре бретон и страничните кичури коса!

Theme by Anders Norén