прически

Оцветяване 2020 г.: тенденции

Всяка година опитните колористы представят своите творби на изложбите, а дизайнерите предлагат своите модни тенденции за новият сезон.

Почти всички експерименти, успешно couturier да свърши и да се превърне в истински тренд. Тази година доминиращата тенденция на модния подиум мода, технология на боядисване на косата омбре. Въпреки това, той е напълно различен омбре, които по-рано не сме виждали. Дизайнери препоръчват да се обърне внимание на естествените оттенъци на косата и естествен начин.

И днес ние ще говорим за това, как да изберете до 2020 г. и да се обсъдят най-модерните оцветяване 2020.

Тенденции в боядисване на 2020 г.

Основната тенденция в света оцветяване 2020 става омбре. Такава техника за оцветяване на косата предполага сянка оцветяване на върховете на косата, когато цветът на разливи от тъмен нюанс по-светъл. Съвременно омбре наистина се е променило. Тази година тенденцията е изключително ярки нюанси плюс естествени цветове. Дизайнери създават дълбоки и наситени цветове, които оформят ярък образ.
Класически омбре на върха на популярността си през тази година. Дизайнерите предлагат леко осветлять краищата на косата, оформяне на модерен вид. На кестенява коса, за да създадете модерен отблясъците сребрист цвят и blond. Кестен – топли нюанси като шоколадово, blond, Blond седеф и повече. .

На черни коса, е важно да се създаде омбре с кестенява на цвят коса и шоколадов цвят. Но блондинка по-добре kolorirovanie естествени нюанси на светло кафявото.

Оцветяване 2020 г.: тенденции

През 2020 г., много стилисти прави основен акцент в необичайни цветове, за да допълва естествения цвят на косата и увеличаване на тяхната дълбочина. Благодарение на този естествен цвят на косата е по-дълбок и наситен! Нека обсъдим най-модерните нюанси на косата палитра от естествени цветове.

Червен

Червен цвят на косата е един от най-ярки и красиви в рода си. Този нюанс не могат да бъдат объркани с каквато и да е друга. През 2020 г. в областта на модата е включена наситен червен цвят на косата и неговите нюанси. Сред най-популярните нюанси на червения цвят на тези цветове като карамел, горещо червено, Шоколад, амбър. Бих искал да отбележа, че червеният цвят на косата идеален за собственици на кафяви или зелени очи, светла кожа.

Черен

Черен цвят на косата от година на година става все по-популярен. Я предпочитат да се носят като млади момичета и възрастни жени. Черен цвят на косата има своя магнетизъм, те казват, че той може да очарова от пръв поглед. През тази година тенденция на естествена „hexagon“ цвета на косата и неговите нюанси, които могат да бъдат лилаво, кафяво и сребристо отлив!

Голдън blond

Голдън blond-един от малкото нюанси на косата, които образуват „ангелски“ образ. Той изглежда много стилно и привлекателно. Обаче, това не е за всеки. През тази година все повече и повече популярни са нюанси на косата, като златисто-бежово, млечен шоколад, злато, бяло злато, и затова златен цвят на косата идеален за обладательниц светла кожа и кафяви очи.

Русе

Ако говорим за модни нюанси на светло-кестенява коса, в него преобладават пепеляв нотки. Пепеляво кафяво цвят на косата все още е в тренд и, изглежда, да си вземат позицията. Въпреки това, на върха на популярността се оказа нюанс на лилаво-светло пепеляво кафяв цвят на косата. Актуални и светло-кафяви нюанси на косата с пепельным оттенък. Кафяв цвят на косата идеален за обладательниц светла кожа и сиви очи.

Кестен

Много стилисти казват, кафяво-една от основните тенденции на сезона. В съвременния вариант това се нарича шоколад. Въпреки това, тя има много нюанси. Съвременните дами предпочитат такива нюанси на кафяво, като на тъмен шоколад, млечен шоколад, студен шоколад, горчив шоколад. И тя се вписва обладательницам кафяви очи, тъмна или светла кожа.

Технология за боядисване на коса

Има много техники за боядисване на коса, но само някои от тях от година на година да заеме водещи позиции в световната модна индустрия за красота.

Брондирование

Все още е водещ метод за оцветяване остава брондирование на косата. Тази техника за оцветяване на косата позволява да се постигне ефекта на дълбок и наситен цвят на косата. Днес дамите предпочитат естествените нюанси на цвят, като правило, мляко и каштанового цветове.

Основни моменти

Ред melirovanie за боядисване на коса също е много популярен в 2020 година. Днес дамите избират калифорния мелирование коса и шатуш.
Оцветяване на косата новия сезон е насочена към естествени цветове, които изглеждат много стилно и красиво.

Theme by Anders Norén