Обувки на висок ток

The high-heeled shoes

Лято е дългоочакваното всички обичат дълги разходки в удобни обувки, елегантни и женствени, като ви лятно настроение, а краката си на комфорт и лекота. Перфектната лятна версия на лятото – сандали на висок ток. От правилния избор на такъв обувки зависи от удоволствието и здравето на вашите крака.

The high-heeled shoes

Така че, изборът на материал и довършителни сандали трябва да се подхожда много внимателно.

Идеален материал, които ще твърдят краката — сандали от естествена материя или кожа. Те са меки и вероятността, че те ще се трие, се свежда до нула. При закупуване на обувки, внимателно почистете вътрешната част на босоножек. Боя върху кожата трябва да бъде естествена и не се придържат към изменение, иначе краката ви ще са с еднакъв цвят със сандали. Обърнете внимание на обувки с бели стельками. Край на конци, въжета на петата трябва да бъдат обработени. Ако не сте внимателни с шиене и разширен потоци, шанс разтрийте краката му се увеличава.

Ако предпочита сандали с декорация, на първо място, обърнете внимание на кристали, нитове, мъниста, декоративни презрамки. Те не се нуждаят от вътрешната част на триене и нарани крака си. Петата трябва да бъдат здраво закрепени. За модели без шипове приемат сериозно, тъй като преместят крака си в такива обувки е много просто.

The high-heeled shoes

Бъдете готови за това, че в онази вечер, плътно прилягащо обувки, изглеждат твърде малки, а в края на деня краката винаги се подуе. Отидете на обувки през втората половина на деня. Симптом, че избраната обувки не е подходящ, ще бъде това, че пръстите на краката, стойка за ходила. Практиката показва, че да се заблуждават с размера е по-лесно при закупуване на босоножек, а другата обувки.

Преди да го купувате, да ходи в сандали в магазина, за да се определи надеждността на записаните глезена и стабилност на петата. Ако се развиват отшумяват с пръстите на краката си, веднага отхвърли.

Как да изберете обувки с каишка отзад, в съответствие с вида на краката?

Сандали на високи токчета удължават крака, но ето обърнете внимание на гърба и колани, обувки, крак да не соскальзывала и е удобно.

Собствениците на пълни щиколотках добре е да се купуват обувки с каишка отзад, с широки джапанки. Отлично крият пълнотата на модели с отворени пръсти и затворена глезена, както и моделите са с равна подметка-тежки долната част на крака. Вие не можете да кажете за босоножках на платформата. Те са подходящи за всяка краката си, но не прекалено тесни. Трябва да запомните едно важно правило – когато много от теглото на обувката трябва да е стабилен и твърд.

The high-heeled shoes

Момичета с много тънки крака трябва да се откаже от модели с големи декоративни елементи, масивни ходила. Я доброто глезена подчертае модел с каишка около краката си. И от големи крака да се направи по-тънък, скрит модел. Големия размер на краката може да се визуално да скриете с помощта на босоножек на ток, модели с кръгла форма на носа. Тесен или квадратен чорап само да удължат краката.

The high-heeled shoes

Изобилието декор ще внимание любопитни дефекти на пръстите на ръцете и краката. Отворени ставите ще ви помогне да скриете сандали с напречни джапанки. Алтернатива – тънък, тъкани балет апартаменти, както и моделите с отворени пръсти.

The high-heeled shoes

С какво се носят сандали?

Носенето на сандали може да се съчетава с каквото и да било и където и да отидете. Сега обувки изберете в цвят с чантата. Според правилата на съвременната ярки модни модели трябва да присъстват в гардероба си, но се уверете, че тези обувки се обърне към вашия гардероб. Идеалният вариант — няколко чифта сандали в различни цветове и стилове. Класически сандали в бежов, черен или кафяв цвят трябва да бъде в гардероба на всяка съвременна жена.

The high-heeled shoes

Избор на работна версия на обувки: в офис или за всеки ден, предпочитат в затворени модели на нисък ток, неутрален цвят. Но ако правилата на дрес-код, трябва да носят чорапогащи, сандали променят на годишна обувки.

The high-heeled shoes

Вариант сандали „обувки под“ затворен модел на висок ток, идеално място за разходка. За ежедневието е достатъчно токчета 5 см и тънък, и не позволявайте на краката се уморяват.

Скрити модели на равна подметка за активна почивка. Те не запушват пясък, добре определени спирки за разходки. За разходки на вечернему града, изберете някоя модел, не е клише. Идеален плажен вариант е джапанки, без застежек, които бързо и лесно да се прибира. За активна почивка закупите спортен модел с джапанки, сигурно се определят крак.

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes