стил

Обувки на ток есен-зима 2019-2020: трендови модели и снимки

Изборът на обувки-това е гореща тема за много жени, независимо от времето на годината. Така че покупката трябва да се подхожда с голяма отговорност. Какво правят нашите дами, разглеждане на директории са статии с информация за това, кои обувки са най-модерни, а че трябва да се отложи за по-добри времена.

Но днес, изглежда, че търсенето на неуспешни. Тъй като нашата статия ще ви разкажа за най – модерните модели обувки, които ще бъдат най-обичаните представители на гардероба си.

Ботуши

Жените обожават обувки. В края на краищата, това е невероятно aqualina и изискана обувки, която ще бъде идеално подчертават стройность на краката. Избрали сте този сезон може да е абсолютно никакви ботуши. Като кожаи други материали. Същото се отнася и до тяхната дължина. Вълна е уместно да се носят дори модели, доходящие до бедрата.

Обувки-чорапи и ботильоны

Дори ако не разполагате с модели на крака, обувки-чорапи станаха задължителен атрибут в гардероба си този сезон. Те ще изглеждат чудесно в стил casual в бизнеса, така и през нощта. Така че не се колебайте да купите този интересен модел. В края на краищата, с нея вие ще получите най – ефектните лука.

Ботильоны и ботуши с квадратни пръсти

Theme by Anders Norén