Обувки есен 2018 модни тенденции и новости

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки — е визитната картичка на всяка жена, която следи за тенденциите в модата, диктуемой от снимките в лъскавите списания, така че през 2018 г., без тях не може, особено в предстоящите през есента сезон. В тази връзка, съвременните дизайнери представиха модницам нови модели и стилистични решения в сегмента на този вид обувки. Това е нещо, което ще ви разкажа по-нататък в статията.

Модерни есенни обувки 2018

Сезон Есен-Зима 2018-2019 предлага на жените напълно различни стилове на обувки, които могат да привлекат вниманието им, като ценители на модата, нови продукти, и е много консервативен човек. Те предлагат следните възможности:

  Като мулета. Този модел е с отворена пета, която, между другото, е по-удобен за топлите летни дни. Акцент в този случай е най-добре в светли тонове и голям брой аксесоари. Нисък ток. Основният девиз на мода предстоящия сезон е на лекота и комфорт. По този начин, са различни варианти на обувки с нисък ток модата, ще се влюбиш. Позволено е, както обикновено груба квадратна форма и е доста елегантен висок ток „а-ла-ток“. Тези модели ще се превърне в незаменим ежедневните вариант, а благодарение на ярък дизайн ще позволи да се създаде ярки и незабравими лук.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Родословни

  „Вечен“ помпи. Тези обувки да отнеме върха на топ модните тенденции, вече не едно десетилетие, а само променя техния дизайн. Днес трендови модели, като от естествена кожа и велур, текстил и кадифе. Остър мысок. Те се върнаха при нас в модата още през 2000-те години, само в леко променен вид. Трябва да съм каже петите в настоящите модели на обувки, идеално се съчетава с дебел или тънък ток и ниска скорост. Завършващ щрих на цялата композиция е наличието на голям брой различни декоративни елементи. Ремъци и катарами. Дизайнерите в своите колекции доволен обувки, които са украсени с множество ленти в най-невероятни топки и не малък брой различни крепежни елементи. Затова в предстоящия сезон, тези елементи обувки са станали пълноценни съставки на обувки, не само функционален елемент.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки с остър пръсти и светъл интериор под формата на ремъците

  В мъжки стил. Вече двуполов стил на облекло и обувки-това е един от най-актуалните. По този начин, груби обувки, Мъжки дрехи и предстоящото през есента също е полезно за любителите на различни експерименти. Оксворды, лоферы, Дарби и монах, ще бъде чудесно допълнение към casual, в съчетание с по-женствени нарядами. Акцент на ток. Днес на мода е доста необичайни форми шипове под формата на различни скулптурни варианти, включително и фигури, а също на конус, дъга или трапец. Удобно, разбира се, не може да се нарича, но като акцент на модата, тези обувки, със сигурност дойде по-удобно. „А-Ла-Мери Джейн“. Първоначално този модел обувки е привилегия момичета гардероб. Въпреки това, днес тя е пълноправен модерен вариант на обувки за жени. Съвременни модели на подобни обувки има доста висок и масивен ток, както и един или няколко ленти, елегантно накинутая на крак.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Действително сребрист цвят

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! Обувките Мери Джейн най-добре се съчетават с изискани рокли, но в комбинация с панталони трябва да се избягва.

  Родословни. Още един „вечен“ тенденция, която не е страшно време. Дизайнерите днес освен класическите варианти, като петата предложи модел обувки и в доста причудливи форми във формата на правоъгълник или на змия.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! Родословни се смята, макар и да е най-секси, но е доста опасно ток, така че ако имате проблеми с обувки, а след това от него да се откаже.

  Внимание към глезена. Всички видове лъкове и чрез шнурове е основен елемент. Тя може да бъде както на тънки акценти като декор и доста дълги, доходящие до коляното, плетене. Във всеки случай, тези обувки ще бъдат много актуални. Платформа. Обувки, която е направена абсолютно плоска подметка, но с висока платформа. Най-често те са изработени от пластмаса, каучук или корк. Въпреки факта, че те са хибриди, тези обувки са изключително удобни в чорап всеки ден и доста оригинално изглежда на финалния образ.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Елегантни обувки в класически черно и бяло

  Липсата на шипове. Тези обувки са ярък пример за едновременното съчетаване на удобство и оригиналността на дизайна. Наистина, благодарение на бродерия, кристали, пайетки, ивици и кадифе, можете да създадете едно незабравимо и удобни всекидневни лук. Вложки от пластмаса. Обувки са изработени изцяло от пластмаса или с частичными вложки, модерен есенен тренд-2018, който придава на образа на футуристичен вид. Пайети. Блестящи обувки, пайети, кристали и люрексом да превърне дори най-простите фасоны обувки. Най — важното- да не се прекалява с декор, така че готовият лук е изискан, а не като Коледна играчка. Котка петата. По принцип, обувки с такъв ток са минималистичные чист дизайн, които перфектно се вписват в ежедневния офис вид.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки с остър нос на ниско

Що се отнася до цветовата палитра, нечуплив класика и остава черен. Но не си струва есента напускат по най-различни решения. Например, бели, червени, горски плодове, бордо, горчица, тъмно синьо и тъмно зелено и ще отлично допълващи щрихи на мода за есента на външен вид.

Като новостите в предстоящия сезон на мода обувки Арена на метални цветове и варианти, имитиращи кожата на питон-снимка-примери за които можете да видите на страниците на списания като Vogue, Cosmopolitan и Мари Клер.

Мода обувки есен 2018 г.

С настъпването на хладните есенни дни, за да замени обувки от обувки, която през 2018 година ще бъде особено актуална. Днес, тенденцията оригинални стилистични решения, както и необичайна комбинация от материи и текстури и, разбира се, наличието на обилно количество декор. Въпреки това, сред непокорен от цветове, могат да се разграничат най-най-модерните стилове, които включват в себе си следното:

  Прозрачен. Тези обувки не само с оригиналния дизайн, но и с функционалност, тъй като той ще е просто незаменим в есенните и дъждовни дни.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки от лачена кожена вложка

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! За да добавите още повече оригиналност, да се носят прозрачни обувки, можете да се боя разлика от общите лук чорапи.

  Квадратна форма. Удължен квадратен чорап, както и много тенденции се връщат при нас от миналото. Днес такива обувки могат да се носят с дънки и топ, и с леко шифоновое рокля. Дълъг тесен нос. Пълна противоположност на предишния. Те са подходящи само за тези хора, които водят заседнал начин на живот, тъй като се движат в такива обувки е много трудно. Да се съчетаят тези обувки най-добре с пола-панталони, широки панталони-поли, както и поли с дължина на midi. Ниско движение. Днес, обувки на нисък ток или изобщо не са на върха на модните тенденции. В предстоящия сезон трябва да се обърне внимание на храната, с остър нос и много кука-закопчалка.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки с квадратни нос и широка голенищем

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! Обувки с ниски токчета са се превърнали в основа на есенно-зимната колекция 2018-2019 на модна къща Диор. Те са били представени в класически черен цвят, с квадратна мыском и златна катарама.

  С геометрични щампи. Без ивици, клетки и гъши крака, за да отида някъде днес, затова дизайнерите са предложили модницам и обувки в този модел. Мач на такива обувки е по-добре палта от кашмир, дълги вълнени пуловери, обикновена и големи шалове.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! Принтованные обувки можете да комбинирате с цветовете на горната, но в този случай, вие трябва да бъдете много внимателни, така че числата между бяха същите, без да се създаде дисбаланс в начина на. Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Модерни цветове и модели на обувки

  Токчета. Без тях, разбира се, не може да направи, и предстоящия есенен сезон. В комбинация с приталенным или клешеных дънки, панталони от различни стилове, поли и рокли, те просто са. Метален цвят. Като обувки, ботуши, накиснати в тази цветова палитра, не по-малко популярна и днес. Въпреки че първоначално привидната претенциозност, тази обувки просто идеално се съчетава с различни аксесоари. Спорт. Ще бъде просто незаменим вариант за онези момичета, които водят активен начин на живот. Тези обувки могат да бъдат на ток и танкетке. Въпреки това, те са удобни в чорап и са много гъвкави, като ги комбинирате със спортни панталони и класически панталони.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Ботуши-казаци в пастелни цветове

  Платформа + ток. Високата платформа и ток утрированно-това е нов продукт, който ще бъде в тенденция тази есен. Ходи на подобни обувки, не е много удобно, така че за всекидневна употреба, не си струва. Но за парти или друго специално събитие, ще бъде в това време. Панел от цветен текстил. Модерно съчетание на чорапи със сандали израства в истински тренд, който дизайнери са като основи. Така, следващата есен цветни обувки, които имитират еластичен чорап ще бъде полезно. С меховыми вложки. Това могат да бъдат и строги класически модели, и съвсем нестандартни изделия с малък ръб или на едро на кожени акценти киселинни тонове. Животните печат. В предстоящия сезон той ще присъства навсякъде, включително и на обувки. Разрешено като вложки, така че целия продукт.

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Обувки с ярки щампи

Shoes autumn 2018 fashion trends and novelties

Важно! Дизайнерите предложили да се отклони от обичайните стереотипи и да се избират през 2018 г., продукти, които не само красят хищни животни щампи, но и по-малко популярни, като на крава, или Зебра.

Есенно-зимния сезон 2018-2019 подготвят жените много нови продукти, сред които можете да изберете на своите обувки или ботуши може да са абсолютно всяка модата. Така че можете да се уверите в това, ние сме събрали на фото-компилация от най-модните и актуални стилове за предстоящата есен.