Образи на Хелоуин за момичета 2018-2019: страхотни идеи, снимка

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

След няколко месеца младите хора ще отбележат един от своите най-обичаните празници – Хелоуин. Защо сега не излезе с ярък образ за парти. Особено внимателно към избора на изображението трябва да се обърне към момичетата. За момичета са най-популярни в 2018-2019 г. ще бъде костюми медицински сестри, една млада любовница, и други.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Класика в жанра: жената-котка

Жената-котка е една от най-популярните женски образи на Хелоуин. Латексный костюм и сладък ушите, обикновено избират стройни момичета ясно изразени черти на лицето.

Плътен анцуг от латекс лесно можете да купите един от интернет-магазини, специализирани в продажбата на костюми за Хелоуин. Тук можете да си купите уши отделно или лента за глава с ушите си. Опашка, като правило, вече са приложени към делото.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Ако имате маска, просто трябва да носите спирала. Ако няма маска, грим се извършва по следния начин:

Нанасяне на тонални основи. Преди това ще трябва да се почиства и овлажнява лицето. Цветът на парите не е от значение. Можете да поставите върху лицето си тонален крем, който ще използвате често. На сухо скулите. Скулите трябва да се скриват. За това ще ви трябва тъмно бежов или кафяв цвят. Грим на очите. Върху горния клепач се нанасят светли сенки. Например, те могат да бъдат светло-розови или светло-бежово. Нататък поставете курсора на мишката върху емотикон. Бели сенки се нанасят върху движещ клепач. Под клепачите му се нанася бял цвят. Фигура устни. Устните, обведенные червен молив. Червило трябва да бъде тъмно-червено или черешов цвят. В центъра на устните нанесете блясък. Използвате блясък с ефект на стъкло. Антени фигура. При котките има мустаци. Означава, че те също трябва да бъдат. За рисуване ще ви се наложи черен молив. Регулиране на дължината на самите бакенбарды. Фигура чучур. За да нарисува носа, ще ви се наложи черен молив. В края на нож нарисува триъгълник или кръг. Боя вътре. За да направите това, използвайте черен молив.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Да пробвам на себе си образ на сестрите на милосърдието

Още един интересен начин за момичета на вси 2018-2019 – сестра на милосърдието. Този костюм е интересно, че той съчетава в себе си доброто и злото. Сестра е готова по всяко време да оказва помощ на другите. Но в същото време тя е готова да се забавляват цяла нощ, до зори.

За да доведе на този образ в реалността, ще ви трябва костюм медицинска сестра. Също така имате нужда от шапка. Що се отнася до косата, след което косата не трябва да залагате. Достатъчно измийте и ги подсушете. Като алтернатива, за да се измийте косата и подсушете ги, въоръжени с кръгла гребен. Трябва да се направят на големи къдрици.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

В допълнение към костюма ви трябват бели обувки на висок ток и чорапогащи (ако имате достатъчно освободен дама, можете да носите чорапогащи, а не чорапи).

Предпоставка за медицински сестри изображения – грим. Тематичен грим, за да се създаде една много проста.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Преди да нанесете грима, почистете и навлажняване на лицето. За почистване на всички типове кожа, тоник или лосион. Допълнително, нанесете овлажняващ крем. Тон на кожата трябва да бъде идеално.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

След като сте навлажняване на лицето, нанесете сенки. Върху клепачите нанесете светла сянка. Можете да използвате тези нюанси като:

Бял. Бежово. Мек розов.

Също така ще трябва и тъмни сенки. Те се прилагат в пъти над горната век. По-близо до горния клепач, брой сенки трябва да се увеличи.

Регулиране на горния и по-нежни клепач. Вие трябва да получите шаловливые ръце. След като се постави мастило. Препоръчително е да се прокрасить миглите няколко пъти, за да се постигне максимална „пушистость“. Ако имате много дълги мигли, използвайте режийни. След като сте ги вмъкнете внимателно гребен четка.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Цветът на червилото, което сте избрали. Традиционен цвят-червен. Ако искате да герой трябва да бъде необичайно, нанесете тъмно синьо или черно червило. Цвят на устните продължи до края на партията, нанесете малко количество прах и се смесват.

Остротата на изображението мушица. Лепило на горната устна.

Панночка гоголевская на 21-ви век

Костюм за Хелоуин за момичета в 2018-2019 г. може да се прости, но в същото време е изключително интересно. Защо да не ти се превърне за една вечер в maiden Гогол „Вий“. Примерив тази женствена и секси имидж, няма да остане без вниманието на партито. От дрехите ви трябва като минимум:

Дългата риза до петите. Веночек от цветове.

Винтажное обличам риза – точно това, което ви трябва. Това нещо може да се вземе от баба си или потърсете ретро-втора ръка. Можете също така да резервирате шивашки риза по поръчка.

Направи венец от цветя. В идеалния случай това трябва да бъдат диви цветя, например маргаритки.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Ако имате руса или кафява коса, намери черна перука. Брюнетка достатъчно, за да гребен и пригладить косата. Ако не Се чувствате комфортно с косата си, събери ги на сноп. Силно се препоръчва в продължение на няколко дни измиване на главата, ако е възможно.

Панночка не може да се появи в изисканото общество без грим. Браво грим ще доведе до избрания от вас начин до съвършенство.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Първото нещо, което трябва да се мият лицето с пяна, за да отмие предишния грим. Можете също така да използвате специален лосион или тоник.

След това нанесете на лицето крем или основа за под грим. Използвайте по-светъл нюанс означава. Също така трябва да се облекчи устните. Те трябва да имат по-светъл нюанс на синьото.

С помощта на сенки лилави цветове създават ефект zabavchik очите. За този парцел за сенки върху клепачите и вътрешните ъгли на очите. След това внимателно смес средство. Трябва да има тъмни кръгове. Преходи смес. Така че кръгове ще бъдат по-вероятен.

Сянката е необходимо за оформяне на пластика на лицето. Следват контура на бузите, носа и брадичката. Не забравяйте да поработите върху лицевите ни бръчките.

Онлайн Видео

Онлайн Видео – какво може да бъде по-лошо? Утопленница героиня Хелоуин, който има известна прилика с Русалочкой. Но тя изглежда по-неприятно и страшно. Облекло и грим за този начин, за да се подготви просто.

Ще ви трябва:

На Фонда. Светъл прах. Матови сенки. Хигиенни подложка. Черен молив.

Вместо на фондацията можете да използвате основа за грим. Избирайте по-светли нюанси на път.

Сенките трябва да са тъмно синьо или лилаво. Молив не е задължително. Вие не искате да нарисува очите.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

За начало подгответе кожата за нанасяне на грим. Сотрите стария грим и овлажняването на кожата. Утопленник – Хелоуин костюм 2018-2019 за момичета, които изискват най-блед цвят на лицето. Можете да постигнете, въоръжени лесно основа. Трябва да имате неестествено бяло лице.

Нататък трябва да изготви „кръгове“ под очите. За да направите това, ще трябва нюанс на синия цвят. Можете също така да се използва смес от нюанси на синьо и лилаво цветове. Боя зона под очите и клепачите. Ако човек е оставил нещо излишно, да изтрие сянката на четка за руж. Кръгове под очите, трябва да бъдат колкото е възможно по-естествено.

На устните може да нанесете гигиеническую или бледо розово червило. В горната част На устните, нанесете сенки синьо. Сместа. Отгоре ги покриват със слой прах. Благодарение на този трик, цвят устни, ще бъде завинаги записано. С помощта на прах, Вие също трябва да се коригира тъмните кръгове под очите. Оригинален грим за Хелоуин е готов.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Облекло плавун може да бъде всичко. В идеалния случай, с бяла рокля или сарафан в пода. Оригинално ще изглежда в дрехи от друга епоха. Момичето, което се удавила през миналия век, и е покрито само сега направи фурор по време на парти.

Ноктите трябва да се боядисват в син или зелен лак. Ако партито ще се проведе в апартамент, ще ходи там, без обувки. Липсата на обувки или босоножек на краката допълват облеклото плавуны.

2018-2019 костюм за Хелоуин за момичета е готов. Вярвам дни преди партито.