Dress shirt: photo novelties 2018

Популярна през тази година ризи ни от мъжкия гардероб. Стилът му изглежда добре на момичета, от всякакъв ръст и с всеки тип фигура. С негова помощ можете да създадете различни мнения, облечена с дънки или панталони.

Този модел се различава делото neotrazim, без опознавателни знаци на талията и разширена линия на раменете. Може да се носи на работа, само ако не Сте прекалено строг дрес код.

С какво се носят риза рокля – снимка

Жените и момичетата с тънки крака препоръчително да носят рокля-риза, като отделно нещо, не допълване дънки, гамаши или панталони. През пролетта можете да носите чорапогащници. Ако това е твърде дръзко за Вас, Можете да допълни образа на тесни дънки или скинни. Имаме нужда от повече акцент върху аксесоари: верига с големи висулки и обемни колиета, пръстени и обеци. Не забравяйте и за клатч и бъдете внимателни при избора на подходящи обувки.

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Какви обувки да носят рокля-риза?

Може да се носи с всякакви обувки, независимо дали маратонки, обувки, кецове, espadrilles и така нататък. Ако миди или дори повече, отличен обувки на висок ток или сандали тракторной подметка. Ако Имате нужда от стилни ежедневни вариант, реалният избор сандали или балет апартаменти. Освен това, тенденцията за обувки на масивна правоъгълна висок ток. И изберете лук в съответствие с вашия стил, с помощта на снимки, така че Можете да спрете да мислите: „какво да облека?“

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Дълга рокля от риза

Този модел може да е като дебнещ, така и свободни. Той е толкова гъвкав, той е подходящ за почти всеки повод. Ако искате да направите същото и със собствените си ръце, но в пода, трябва да изберете леки материали, като шифон, коприна, сатен и тънък трикотаж. Следват най-новите тенденции – избирайте модели в клетката.

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Деним

С какво се носят дънкови ризи рокля? Тук трябва да се вземе предвид, че различни дължини на изделия, за да отговарят на различни обувки и аксесоари. Често, тези модели се продават с колан в комплект, ако не, Можете да изберете цвят обувки. На снимката е показан това лято няколко модни премени.Dress shirt: photo novelties 2018Dress shirt: photo novelties 2018

1.Ако е на пода, сложи си сандали в бял цвят и да са големи слънчеви очила. Между другото, това е лесно лесно да се шият със собствените си ръце, образец на който може да бъде намерен на страницата.

Dress shirt: photo novelties 20182. Подвернутые ръкави, чанта и обувки, кафяви на цвят е много модерен лук на това лято.

Dress shirt: photo novelties 20183. Дълги изделия с груба кафява велур ресни чанта.
4. За по-студено време са подходящи високи черни велурени ботуши, с черна чанта през рамо с веригата и шапка.

Dress shirt: photo novelties 2018

За бременни жени

Обличам тениска за бременни жени, по принцип не се различава от конвенционалните модели, с изключение висока талия, която капаци корем. Тя трябва да бъде направена от естествени материали, като памук например. На снимката по-долу са показани образи на майчинството, в която най – важното- удобни обувки. С какво се носят, какви аксесоари вече на Вашия вкус!

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Черен, бял, с дантела и каре

Риза-рокля се предлага в различни цветове, но най-актуални са тези през лятото – черен, бял, пастелни цветове и щампи. Много популярен модел на бутоните, те създават много женствен силует, подчертава талията. Вие можете да си направите сами, чрез комбиниране на различни цветове и материали.

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Dress shirt: photo novelties 2018

Как да се направи рокля от риза?

Направи си сам много просто и лесно. За да направите това, моля, бъдете търпеливи и изберете подходящ шаблон. Някои лъкове ние ще осигурим по-долу.

И как да се направи от мъжки модел? Ето нашия отговор! Той може да бъде изработен от плат, толкова дълго, колкото се чувствате комфортно се чувствам с него. Нека да разгледаме два варианта шивашки: мъже-модели и от обикновено парче плат с помощта на шаблон.

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018

Рокля от мъжки ризи със собствените си ръце стъпка по стъпка

Вариант едно: без модели мъжки модели. Ще ви трябва една стара риза, чифт ножици, сантиметър лента, молив, шевна машина и плат или хартия за модел.

Dress shirt: photo novelties 2018

• Тъй като вече Сте избрали тип и стил, трябва да се измерят всички опции за хора и неща.

Dress shirt: photo novelties 2018• Направих шаблона се прилагат към продуктите и нарежете плат.
• Внимателно рязани джобове и ръкави с продукта. И можете да започнете да нарязани на повечето неща.

Dress shirt: photo novelties 2018• Моля, имайте предвид, че е около 5-7 см под яката, това разстояние ще служи за Вас, като деколтето.
• Може да се направи така, че полученият нещо! Да се отървете от излишната тъкан и се опитайте за себе си.

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018• Може да шият дълга лента през средата на изделия
• И така, Имате колан.
• Вашият продукт е готов! Но, какво да се носят, Вие вече знаете!

Dress shirt: photo novelties 2018

Вторият вариант, без използване на крайния продукт. Примери на модели и как се шият рокля риза със собствените си ръце Ще разберете от следващото видео:

Https://youtu. да/wNnzSieUUjU

Бебешка рокля от мъжки ризи

Риза рокля със собствените си ръце, за момичета, за да я направи още по-лесно! Покажи някои снимки и прочетете инструкциите – не ще бъде трудно за шиене! Може да се носи със сандали или боси!

Dress shirt: photo novelties 2018Махнете горната част на яката на крайния продукт и изрежете както е показано на снимката:

Dress shirt: photo novelties 2018Старият ръкав ще служи като основа за нови изрежете от тях са нови. Долния край обработени, за да е чист и красив. Шият готови ръкави.
Както е показано на снимката по-горе на пунктирана линия да се съберат гофру. Можете да украсите на крайния продукт е по желание! Вижте колко е лесно това да се направи.

Модели за еротичен

Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018 Dress shirt: photo novelties 2018