стил

Облекло за цвят на екстериора на пролет лято 2018-2019 снимка

Днес на огромна популярност се радва теорията „сезони“, които еднозначно може да идентифицират вашия цвят външния вид на вид и да направите правилния избор на дрехи. Създаване на хармонично изображение на всички детайли и цветове изглеждат безупречно доста трудоемка задача, която изисква фантазия, талант и, разбира се, познания за това, как да изберете дрехи в цветотипу.

Тъй като цветовете, които отговарят на цветовата Вид на пролет, съвсем не може да се комбинира с ярки вид „зима“, и нежните пролетни нюанси наистина се отдалечава на заден план „меката есен“. Разбира се, ясно се съди за това какви цветове са подходящи за всеки цветотипу, това е невъзможно – има и изключения, когато се комбинира привидно несъвместими неща. По-добре да си представям какво е на цвят, какви цветове са подходящи за вас, разберете, кои известни личности има ярко изразени „зима“, „есен“, „пролет“ и „лято“ изглежда.

Хората пролетния тип, също се отнасят към „топъл“ категория с зелени нюанси и ниска контраст във външния вид. Много от тях са прозрачни Златни Вида на цветовете, те са най-златисто-кафяв, корал, праскова, жълт и зелен цветове и нюанси на морските вълни. Неутрални цветове: вместо бял, използвайте слонова кост цвят, а не черен — gold-кафяв.

Хората годишен тип, също се отнасят към категорията на „студените“, но те, като правило, се характеризира с нисък контраст между цвета на косата, на кожата и очите, така че всички тези цветове са повече или по-малко същата наситеност (например, светли очи и руса коса). Погледите им са подходящи такива епитети, като „мек“ и „нежна“; цветът им е доста неутрален (ако кожата е светла, то това може да бъде бежов нюанс).

Понякога Общият тон пепеляв, а не злато. Най-добрите цветове за лятото цветотипа студени, приглушени цветове, включително нюанси на синьо-сиво-синьо-зелено, виолетово-синьо и т.н.), лавандула, пастельно-розови и различни кафяви цветове. Неутрални цветове: по-добре да изберете пясъчен или мек бял, сив или тъмно сиво.

Стилни дрехи на цветотипу есен снимка новости 2018-2019

Лицето външен вид Есента не може да бъде по-подходящи епитети „светъл“, „пиян“, „богат“.

Жената Есен привличат окото, да минете покрай тях, без да спира, просто е невъзможно. Цветове за есента на цветотипа ще бъдат избрани въз основа на техния висок контраст изглежда: не може да има очевидни различия, и всички гама трябва да се слее с есента, природни цветове.

Жена-есен Вид лесно да научат само един цвят на косата. Прозрачна кожа, златисти лунички и горящи очи — за да добавите изображение към рыжему. Но сини очи, черна или светло кафяво пепеляв цвят на косата есенния тип-никога. Цвят жени есен Тип завидно работа: тъмни топли нюанси, много естествени, на пръв поглед, приятна на допир. Шампанско, сметана, карамел, шоколад, златисто-кафяв, червен, теракот.

Стилни дрехи за зимния цветотипа снимка новости 2018-2019

Отличен вариант е използването на кашмир, кожа, сатен във формирането на изображението. При това по-добре да се откаже от използването на романтичен стил, рюши, къдри, пастелни цветове. Противопоказан такива модата и нежни флорални щампи. Всички тези особености на облеклото само ще си начин на по-неясно. Момичета цветотипа зима прекрасни костюми, ушити в класически стил.

Може с увереност да се каже, че това е единственият Вид на екстериора, че чисти цветове, особено черно и бяло. Също чудесно решение ще всякакви студени нюанси – розово, червено, Емералд. Не по-малко уместно изглежда червен, син, светло син, сив, вино. Можете да отдават предпочитание на белия цвят с леки нюанси на синьо, жълто канарче или лилав цвят.

При това по-добре да се откаже от използването на топли тонове забранени Злато, кафяво, оранжево. Така че момичета съвсем не са подходящи пастелни нюанси. Идеалният вариант е съчетание на контрастни цветове в изображението, особено за разлика от зимата, която се характеризира с черна коса и порцеланова кожа.

Ако говорим за аксесоарите, тези момичета, са противопоказани за златни бижута. Не носете добавки оранжево и топло жълт цвят. Най-добре да изберете сребро, бяло злато, изумруди, диаманти. Чудесен вариант ще бъде перли и бижута бял. Благодарение на тези свалянето допълнения ще бъдат в състояние да се съсредоточи върху естествената си красота.

Стилни дрехи на цветотипу пролет снимка новости 2018-2019

Как да се намали нивото на холестерола? С началото на нещо ново, светло и добро. Всички хора чакат пролетта с надежда за промяна, и така че ние се опитваме по това време на годината става все по-ярки.

Това е цялата същност на този цветовия тип. Именно такова облекло и хората с природен талант. Освен това, енергията на този цветотипа могат да бъдат представени някои линии и форми. Той се характеризира с триъгълна форма, контрастиращи цветове, комбинация от три или четири цвята плат и прекъснати линии.

Представители на този цветотипа се препоръчва да се избере дрехи от леки материи като памук и лен. По-добре да изберете най-трайни, и, ако шаблони ще присъства на дрехите, трябва да са меки и незабележими. Ако си Пролетен цвят на лицето, то най-добре да се избягват сложни романтичен стил, защото пролет жените това обикновено не е подходящ. Но спортно-класически стил, ще отговаря. Стилове трябва да бъдат прости и лесни, и абсолютно силуети с изчистени линии.

Стилни дрехи на цветотипу лято снимка новости 2018-2019

Студени тъмни и светли нюанси — нещо, което е необходимо за дами, свързана с „летен“ цвят на лицето. Много често цвят „лято“ пепельной с мишката. Не всички жени го обичат. Така той почиства коса или отделни кичури. Аз трябва да кажа, че това е правилното решение — изсветлява отделни направления. Особено тези, които са близо до лицето. По този начин възниква разлика, лицето става по – „жив“.

Появяват очи, които по-рано се сляха с общия фон. Този метод е подходящ за светли, меки летни. За разлика от лятото е най-добре да оставите сив цвят, естествен цвят на косата. Бялото на очите ще бъдат по-светли от тъмни косми. Макар и малък мъгла все още ще присъства.

Облекло за цветотипу лято за жените на 30 години 2018-2019 снимка

През лятото, смяна на пролетта с бунт от цветове, става по-тънък и успокояващи цветове, като се отдава предпочитание на по-изискана красота. Природата е като картина, боядисани цветове. Неговите нюанси са меки и близки, сякаш са покрити с мъгла. Лято-това е балансирана хармония между активност и расслаблением. Присъщи лято: слънце, изисканост, финес, изтънченост, нежност, благородство, крехкост, чувственост, елегантност и чистота.

Най-подходящия летен гардероб трябва да се състои от тънки, меки, струящихся и фини тъкани като шифон, кадифе, дантела, моаре, Джърси, завеси и други. Можете също да използвате фина вълна, вълнен, поплин, лен, кашмир, твида или трикотаж. Модели на избрания от Вас плат трябва да се подчертае, елегантност и женственост във вашият лятото изглежда. Вашият гардероб трябва да има ясна геометрия на линиите, на ъглите, клетки и ленти. Ще бъде много полезно да се използват меки, обгръща форми, причудливи модели с различни флорални мотиви.

Стилни дрехи на цветотипу за мъже 2018-2019 снимка

За изграждане на силна благоприятно впечатление на околните (преговори, интервю, среща, празник и т.н.) се нуждаят от цвета на костюма и естествени цветове са балансирани. Той също така ще ви помогне да скриете (да се разтвори в общата композиция) недостатъци в лицето (жълтеникав, червеникав, сиво), кръгове под очите, бръчки и т.н.

При прилагане на определен цвят опитайте се да се анализира, отправени дали кожата не е ясно, блед, жълтеникав, червеникав или сивкав, ударен, ако кръгове под очите и бръчки изчезват, или са разпределени за очите.

Ако цветът не си, материята изглежда сякаш отделно, и човек поотделно, след което излиза на преден план – например, първо-това е плат, а след това лицето. В края на краищата, костюм трябва да се покаже и подчертае Вашата лице (центъра на композицията), личността Си. И не забравяйте да се вземе предвид, че тъмните цветове ще ви направят не само по-твърди, но по-възрастните.

 

Theme by Anders Norén