прически

Обемна коса: прическа, стайлинг

Те идват и си отиват, но никога не губят своята романтика. Обемни прически, които са толкова популярни в миналия сезон, сега се превръща в най-скоро тематични.

По-специално, много стилисти споделят своите тайни за създаване на насипни полагане Секси, в нея тази вечер и ще говорим.

Обемна коса: каква е тайната?

Опитни фризьори казват, че за да се получи красива коса, трябва да изправите косата си. Когато косата изглежда здрава и блестяща, те подчертават достойнствата на косата, да не говорим за неговата форма и стил.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Тогава работата на очертаване. Експерти казват, че полагане оказа „на ура“, трябва да използвате само надеждни инструменти за стайлинг. Преди изсушаване задължително да се носят texturizing за коса, която ще даде обем на косата. И те следва да се обърне специално лечение.

Voluminous hair: hairstyles, styling

По този начин, сензорен трябва да се приема на малки порции, смила се в ръце, след това нанесете на корените на косата от корените. В този случай косата ще получи определена фактура, което ще ги направи по-обемни.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Когато косата е напълно суха, трябва да нанесете продукта върху косата, се разпространява от корените до върховете. Това е естествен процес на създаване на обем в косата си, просто да изсъхне.

Въпреки това, има по-рафинирани методи. Например, създаване на обем на косата с помощта на козината. Съответно, руно, трябва да бъде подчинена на определени правила. Например, за да се гарантира, че ватка остава в косите ми цял ден, трябва да го създаде единствено в кореновата зона и вземете захар или лак за коса. Освен това, трябва да се помни, че категорично е забранено да се създаде bouffant на мокра коса, тъй като това може да унищожи текстура на косата.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Обемна коса: прически

Има много прически, които подчертават красотата на косата. И, преди всичко, става въпрос за такива прически, като къдрици, конски опашки, плитки и т.н.
Ние ще говорим за това, как да създават най-ярките от тях.

Voluminous hair: hairstyles, styling

Съраунд опашка: как да се направи?

Дълги опашки са много популярни през този сезон. Но стилисти препоръчват да тренират преди това, за да се създаде правене на обемна прическа опашка. Първоначално, трябва да овладеят техниката на правилното миене, след което се научите да генерират високи опашки, защото те сега са на мода. В този случай, размерът е лесно да се създаде bouffant в корените на косата и чрез намиране на ефект на лак за коса. И конска опашка изглежда по-стилно, може да бъде украсена с оригинални аксесоари: лента, обръч, кожен ръб, а също така ниски и дълги опашки?

Voluminous hair: hairstyles, styling
Дизайнери също да се използват като добавка на модерния начин на ниски опашки, които изглеждат чудесно в двойка с swirls.

Обемни къдрици

Обемна Прическа къдрици отдавна се използват като официална прическа за сватби, тържества и празници. Разбира се, тази луксозна дамска прическа, която не е на висота. Най-популярни и през тази година прически въздушни замъци. За да създадете само с помощта на конусовидна плойки. Въпреки това, преди да се създаде, трябва да начесать корените на косата и фиксирате с лак за коса са по-обемисти. Но връхчетата на косата си по-добре и не оставя без лак, въздуха в продължение на дни.

Voluminous hair: hairstyles, styling
Дълги плитки
Дълги плитки изглеждат много впечатляващо и съблазнително. Тази година на мода идват ретро коси, така наречените богемные на шиш. Това обемни коси, елемент на небрежност. Но всички те имат нещо общо – те трябва да са триизмерни. Днес е модерно да се създаде обемна шиш и ги постави настрана. Тези опашка изглеждат много стилно и закачливо.

И дори стилисти препоръчват да се обърне внимание на прическа на плитка кошница. На мода обемна кръгови плитки, които всъщност украсяват различни аксесоари. Така че, в този сезон тези аксесоари за коса, като кожени колела, копринени панделки, и др,
Voluminous hair: hairstyles, styling

Косата имат безспорно предимство – правят образа на по-привлекателен и атрактивен. Въпреки това, за да се създаде обем на косата си, вие ще трябва да следвате няколко прости правила.

Theme by Anders Norén