Няколко правила за избор тоалетна вода за жени

A few rules of choice of toilet water for women

Парфюм-това е широко понятие, то включва три категории: парфюм, тоалетна вода и парфюм. В състава на парфюма включва три компонента: вода, алкохол и състав. Разликата в пропорциите на ароматни съединения. Парфюмът съдържа 20-30% ароматни съединения и алкохола, като по този начин се смятат за по-устойчиви, от парфюм. Тоалетна вода съдържа около 15-20% ароматни смеси и 90% спирт. Често наричан ден на парфюми парфюм. Състав тоалетна вода за жени включва 6-12% ароматния концентрат и 85% алкохол.

Някои дамски парфюми стават обичани, някакви скучни. Понякога идваше от магазина бутилка, която е толкова много „звук“ при закупуване, той става буквално непоносима след 2-3 часа. И ние се оказваме изправени пред труден избор – да го изхвърля съжалявам, дари не може, остава да се раздават, но това е, първо, все пак е загуба на пари, а на второ място, признаване на собствената си абсурдна грешка. Изберете и купите парфюм, който е точно за вас – лесна задача. Много момичета, например, това е мъжки аромат. Така че, за да изберете един единствен и уникален аромат, се наложи да заобиколят не един магазин в интернет.

A few rules of choice of toilet water for women

Търсене

В парфюмерията има различни класификации на мъжката и женската тоалетна вода. В класирането по вкусови качества (от какви компоненти се създава настроение дори мъжки парфюм добавя флорални елементи) са изработени от картон духове, които под формата на таблица или схема, са вписани имената на преминаване от една област в друга. В класирането по качество (колко процента от естествени суровини съдържа парфюм), можете да си представите, по-скъпи или по-евтини парфюми. Парфюми с различна твърдост (количество алкохол в продукта определя неговата форма – тоалетна вода, Парфюм, вода, тоалетна вода или парфюмированная вода Avon), подходящ за различни цели.

A few rules of choice of toilet water for women

В този сезон на френските парфюми — признати от законодателите на модата в тази област се определя от две основни направления дамски парфюми. Аромат-женственост, излъчва топлина и чувственост, а ароматът-юношеството, наивен и романтичен.

Най-важното при търсене парфюми – отиди на вкус, за да видите кои аромати ви удовлетворява. Например цвете, роза и лотос, тоалетна вода от Сефора, или дърво, като тоалетна вода Орифлейм с аромат на смола, градински чай, гардения и други растения. Супер, най-близкият известен парфюм Kenzo, с освежаващи нотки на мента и интересните компоненти на кедър, бял мускус и топъл (светъл пример – парфюми отрова, съдържащ най-сложни композиции, дори компоненти, като бахар, черен пипер и канела). Това е полезно преди да си купя тоалетна вода, за да прочетете ревюта.

Препоръки от Chanel

По думите на Коко Шанел, парфюм е моден аксесоар, който свидетелства за появата на жената и продължава да напомня за нея, когато тя си отиде.“ Ние може да не забележите дори и най-ярки детайли, ако ние приписва поглед. Но „игнорира“ миризмата няма да успее, защото ние не може да диша.

Тоалетна вода-най-добрият подарък

Вероятно всеки мъж знае, че една жена-най-добрият подарък — бутилка добро настроение. Това е вярно, но при едно условие: ако те го обичат. Но ако той знае за вашите вкусове? Трябва да дойде на помощ. Дори и самата жена не винаги може да се оправи в морето съвременни дамских духове. Какво изискват от мъжете? Възможно е, което трябва да разберете за актуализации, предлагани от производители.

A few rules of choice of toilet water for women

Може да изглежда, че изборът на аромат е нещо строго индивидуално, но достатъчно, за да знаете предпочитания и вие лесно ще можете да изберете подходящата бутилка, и видове, като Версаче, Фенди, Долче&Габанна и на други марки е винаги във възторг. Луксозни парфюми – най-добрият подарък за любими хора, близки, колеги. За подарък на едно момиче по-добре да изберете тоалетна вода, дезодорант, в който има море, билкови и цитрусови плодове, аранжировки. Тези духове ще направят образ на дами завършени и добра, и тя ще се чувства кралица на вечерта.

A few rules of choice of toilet water for women

Парфюм, избрани съвместно сред хиляди други, ще бъде за вас двете мирис на щастие. И не е важно колко време е минало след щастлив сбогом, той ще е свързано с приятни и незабравими усещания и емоции — мирише като нищо друго запази първоначалната свежест на сетивата

Тайните на съблазняването

Тоалетна вода да бъдат много внимателни: липсата на действие в парфюмерията се възприема като липса на вкус като цяло. В същото време, деликатен аромат, който още почти не се възприема съзнателно, може да даде на една жена специален блясък и да повлияе върху оценката на нейното общество. Основното правило при използването на парфюм на парфюмеристите са: не носете твърде много, и не душиться твърде слаб!

A few rules of choice of toilet water for women

Тоалетна вода е част от тоалетна завършек на външния вид и съучастник на съблазняването, таен съюзник на жените, един вид сигнал за привличане на вниманието. Всяка жена парфюми придават увереност, я правят сексуално привлекателни. Мерилин Монро на въпрос на журналист за това, че тя си ляга, отговори, че в Шанел № 5. Способността да общува с аромати-това е изкуство, което, за съжаление, никога няма да разберем. Въпреки това, с течение на времето, това е изкуство започва да притежава всяка жена, доверявайки се на собствената си възприятия, опитвайки различни нови парфюми, незабавно отхвърляне на миризма, от която, поне малко неудобно.

Ден без парфюми

Мъжът възприема жената като цяло, но и на раздяла с нея в паметта му миризмата на нейния парфюм остава. Естествен аромат на здравословен, красива тялото може да бъде по-привлекателна, отколкото дори най-модерни и скъпи парфюми. Но миризмата е много слаб, той се усеща само в непосредствена близост. Тоалетна вода увеличава и подчертава естествените аромати, като създава свой неповторим начин.

A few rules of choice of toilet water for women