грим

Няколко начина да направите очите си по-изразителна

Всяка жена се ражда с напълно различни очи, а грим може да направи очите си по-изразителен. Това е особено важно, ако вие сте на среща или парти. Днес ние говорим с вас, като направите погледа по-дълбок и изразителен.

Подготвителната работа

A few ways to make the eyes more expressive

Преди да започнете да се прилага грим, трябва да се подготви почвата. Като за начало трябва да се отървете от тъмните кръгове под очите, а също и изсветлява кожата на последния век. Всичко, което трябва да направите, за да се гарантира, че вашето мнение е по-чист и отворен. Нанесете малко консилера на пръста си и пин вбивающими движения, много предпазливо и внимателно нанесете го върху кожата около очите. Ние не трябва да се унищожи или да си трие означава, че границата не е станал твърде забележим.

Малко трептене

A few ways to make the eyes more expressive

Друг начин, който ще позволи на виждането стане по-жив и отворен, – това нанесете от вътрешния ъгъл на окото бял молив или блестящо бели нюанси. Същите тези средства могат също да помогнат да прекара линия от вътрешната страна на долния клепач, че ще придадат на очите сияние и блясък.

Кукла мигли

A few ways to make the eyes more expressive

Буйни, почти кукла мигли, което може да направите погледа си по-изразителен. За да се удължат миглите, трябва върховете на четки преди да рисувате по ръбовете на миглите, а след това да рисува всичко мигли строго нагоре. Но преди използването на спирала, трябва да завить мигли с клещи, или за покриване на прах, за да получите максимален ефект.

Фалшиви мигли

A few ways to make the eyes more expressive

За да се постигне ефект на открито поглед гримьори препоръчват да се използват фалшиви мигли, подчертавайки централната зона. Това означава, че в средата на фалшиви мигли могат да бъдат много по-дълго, отколкото останалата част. По същия начин може да се съсредоточи върху централната част на мигли с греди. Можете да използвате необходимото количество греди и ги сложи или на всички клепача или само на външен ъгъл.

Да направите веждите

A few ways to make the eyes more expressive

Веждите не трябва да бъдат много тънки, очите да са загубили израз. Можете да използвате спирала за вежди и специален гел-закрепитель. Но ако ще извади на веждите, а след това ги рисува форма с помощта на молив в тон по-тъмен. Тази тайна ще ви помогне да не се извади ненужно.

Очна линия

A few ways to make the eyes more expressive

Също така изглежда по-изразителен, може да направи молив или подложка, с помощта на който ще можете да се коригира формата на очите. Долните клепачи подводкой, за да не си струва, а на горната линия век подложка трябва да достигне само до средата. Ако имате желание, можете да сенки и много внимателно да теглим на лигавицата на горния клепач. Рисуване на стрелки, не експериментирайте с дебелина, вътрешен век, линията трябва да се оправи, и се движим към външния ъгъл и постепенно се сгъстява. Също така, можете да увеличите визуално очите, ако се прилага върху лигавицата на горния клепач черно подводкой. По-добре, ако това е подложка, която отлично се фиксира върху лигавицата и не се отпечатва на долния клепач.

Сянка

A few ways to make the eyes more expressive

Големи очи могат да бъдат създадени с помощта на комбинация от два нюанса. Сенките могат да използват това, което искате, важното е да се придържаме към определена норма, която гласи, че към вътрешния ъгъл на очите трябва да бъде по-лека сянка, а на външния-по-тъмен. И не забравяйте, хайлайтер и да създадете с него светлината на подсветката под веждите.

Theme by Anders Norén