стил

Нова рокля в гардероба на бизнес

Гардероб за деловата жена трябва да включва в себе си, освен костюми, индивидуални панталони и поли, както и стилни, удобни рокли. Продуктовата гама, която предлагат на производители е голям и разнообразен. Кой от тях да се спрете, за да създадете образ на успешния и уверен в себе си и бизнес-вумен? Облекло за работа-това не е лесна, защото той трябва да бъде дълги часове. Установено високо качество на изработка, добра плат характеристики. Но всяка от жените смята нови дрехи, а също и от гледна точка на своите дизайн. Дори в стените на офиса, персоналът иска да изглежда елегантно и привлекателно. Още по-голяма отговорност при избора на рокля се чувстват дамите-мениджъри, които се появяват, за да има статут и подчинени, както и на бизнес партньори.

A new dress in a business wardrobe

Избор на рокля в бизнес стил

Първо, трябва да се даде предпочитание на авторитетни марки и производители. Те правят неща, не само красив, модерен, но с много високо качество с отлични потребителски характеристики.

    • Важен критерий – стил на дизайна. Бизнес стил предпочита използването на облекло в класически стил, с изчистени линии, намаляване, спокойна и благородна цветове. Нещата, които ние можем веднага да се определи в директорията, те се отличават с елегантност, сдържаност, липсата на резервни части. За вас

Купи офис рокля

    множество възможности за дизайн. Правилните неща и за стандартна работа в офиса, за делови срещи, пътувания, когато трябва да изглеждате особено добре. Външен вид до голяма степен се определя от качеството на плата. Рокли за офис шкаф трябва да бъде изработен от благородни материали с интересни и богати текстури. Традиционните козина, с малко добавка на изкуствени нишки, използвани за шиене модел за топло студено време на годината. Освен това, тази облекло шьется от плътно трико. За летни премени, е подходящо бельо, плътна памучна тъкан, здрав плат деним. Съвременната индустрия може да предложи и други видове материали, важното е, че те са били с мярка еластична и непрозрачно.

A new dress in a business wardrobe

При избора на дрехи трябва да се вземат предвид естеството на работа, вашия тип фигура. Момичета slim fit рокля директно и приталенного силует. Твърде стегнати рокля ще изглежда малко по-леко, особено ако те имат висок парче или дълбоко деколте. Жена с необичайна фигура можете да си купите прави или леко зауженные рокля-калъф, Рокля-риза.

Theme by Anders Norén