прически

Нова прическа в 2018-2019: снимка

Прически новия сезон са лесни за създаване и творчество. Стилисти предлагат да се обърне внимание на необичайни плюе и стайлинг в стил 90-те години. По-специално, много модни дизайнери използват в своите колекция от изображения с прави косата гладка раздяла и т.н. Ами, днес ние ще говорим за това, какви прически ще са актуални през 2019 г. и да се обсъдят най-необикновени и креативни възможности.

New hairstyles 2018-2019: photo

Причесываешься

Отличителна черта на много прически се превърна в страничен път (на косата). И не се изненадвайте необичайно решение, тъй като основната цел на много стилисти създаване на ярки, модерен начин. И прав проборы в центъра на главата изглежда доста банално и просто. В този сезон на цялото внимание, приковано към страничната наклонена раздяла, която изглежда много стилно. Например, в колекцията на Givenchy модели излизат на подиума със стилни странични полагане на опашката. Като говорим за страна укладок, бих искал да отбележа, че те стават все по-популярни. Така, например, е важно да се постави косичку на рамо, образувайки безплатен начин за създаване на прическа с минимални руно.

New hairstyles 2018-2019: photo

Опашка

В света плетений косата също имат своите модни тенденции. Например, дизайнерите се практикува от дълги плитки френска плитка или колосок. Модерен плитка опашка през главата, а в ухото-това е модерно плете около главата, асимметрично.
Прическа колосок в центъра на върха на популярността. Тези косата забелязахме в няколко колекции. По-специално, някои дизайнери предлагам да се съберат в центъра на само една косичка с обемна кошница. Но модната марка Dolce & Gabbana предлага да се създаде няколко косичек на косата център, оставяйки долната част на косата надолу. Класически плитки писък на модата, но въпреки това, те също трябва да бъдат плитка с особено внимание. По-специално, стилисти твърдят, че съответните опашка от двете страни на главата, пигтейли от трите направления в страната, както и панделка на челке. Оригиналните варианти Кос сме забелязали в новата колекция Tibi и Хелмут Ланг.

New hairstyles 2018-2019: photo

Влажна стайлинг на коса

Ако сте любители на влажна коса, ще знаете, че тази година те малко са се променили. Първото нещо, което трябва да се обърне внимание-това са мокри кокошки, със странично пробором. По-специално, модната марка 3.1 Филип Лим предлага създаването на модни прически с мокър полагане на основа на bouffant. В резултат на правене на обемна полагане с мокър ефект. Подходящо също зачесать косата си назад и ги постави гел.

Нови прически 2019: нови опашки

Ако досега не сте били полагане на опашка, като се има предвид твърде прост и банален, тази година дизайнерите предлагат огромно разнообразие от стилове на оформяне на косата. Модерни опашки-това разнообразие от модни стилове, които се допълват уникални аксесоари. Днес, за да направите полагане на по-светло, дизайнери използват стилни атрибути: диадеми, панделки и колела, и т.н.

New hairstyles 2018-2019: photo
Но стилът драстично се е променил. Днес на мода ниски опашки, които допълнени с оригинални декоративни украшения. Например, модната марка Валентино показа полагане на опашката за дълга коса. Марка стилист допълва прическа ниска опашка, паралелно скоби, които се намират на еднакво разстояние един от друг. Идеи оказа оригиналната икона. Други дизайнери украсяват опашки от различни ленти, пера и т.н.

Френски привкус

Прическа френски обрат не се е променило, но за нея трябва да се говори в контекста на най-популярните прически 2019 година. В нея не може да се пренебрегват, защото това наистина изглежда много стилно и оригинално. Френски привкус-това е прическа, която е събрана косата (уведомление коса).
Прическа във френски стил е бил забелязан в колекции от Monique Lhuillier и Алтузарра. Стилисти препоръчват придават нотка на небрежност, за да направим нещата по-романтично и изискано. Прическа в стил лъч е много подобен на обрат, но тази година стилисти препоръчват да се събере по нов начин. А именно, под формата на подреждане в стил 60-те години, когато корените на косата с помощта на гребен и косата плавно да се вмести в скромен кок. Всъщност, за вдъхновение можете да погледнете новата колекция от Джени Пэкхем, парцал & bone, Каролина Ерера, Мариса Webb, Даян фон Фюрстенберг, Альтузара и т.н.
Прически с прави коси се е променило. Днес дизайнерите наблягат на изображения в стил гръндж. Това е сплъстена коса, хаотично подредени с помощта на укладочных средства. Например, много от дизайнерите са направили началната залог на разделиха и гладки кичури коса. Моля, обърнете внимание колекция на Каролина Ерера, ohne Тител и така нататък.

Къдрава коса-това е основната тенденция на сезона!
През 2019 г. основната тенденция на прилагането на курчавых на косата. Ефект къдрици трябва да изглежда максимално естествено и естествено. Просто погледнете в колекции от Chloé, Изабел Марант и „Гучи“. New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Нови прически 2019

Theme by Anders Norén