мода

Нов черен: запознайте се с най-модерен цвят за есента

Официално заявявам: „кафяво-това е новото черно!“. Такова заключение сме направили на базата на анализ на нови дизайнерски колекции, разнообразие от модни марки и стритстайл образи за най-модните момичета в света. Очаквайте през есента на благородна и топло кафяво замени черен с най-универсален и подходящ цвят, не се губи! В зависимост от под-тон (Да, кафяво също може да бъде „студена“), този цвят изглежда добре на всички — блондинки, брюнетки и дори червена, освен това, освежава образа, което ви визуално по-млад и малко по-мек.

Можете да рокля в кафяв цвят от главата до петите, като изберете брючный костюм, цвят и контрастиращи си с контрастни аксесоари — например, синьото чанта и сини лодки, и може да променяте наситеността на цветовете от най-модерните цветове, избора на неща, цвят на кафе с мляко или канела, наслаивая един на друг.

Кафяв е идеалното място за експерименти, тя е „приятелски“ с фуксия, тюркоаз, деним и клетки, тоест, да гледат на него скучно просто не е нужно.

В есенната колекция на масовия пазар марки — H&M, която, между другото, вече представени в украинския пазар, Zara и Mango има много неща в затопляне нюанси на кафяво — ако искате да изглеждате стилно, задължително вземи си няколко нови модни дрехи!

Theme by Anders Norén