стил

Нестандартни сватбени рокли: 30 идеи за булки

Наскоро ливански дизайнер Ели Сааб пусна първата си колекция от булчински рокли на марката Каролина Херера представи луксозен начин на булката в гащите, и една предизвикателна момиче отлично се е омъжила в черна рокля! За да оставите тази информация без надзор, просто е невъзможно, защото сватбен сезон е в разгара си.

Ние избрахме 30 странни и екстравагантни идеи за сватба облекло за булки, които не искат да бъдат като всички.

НЕСТАНДАРТНИ СВАТБЕНИ ИДЕИ: ВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ

ЕЛИ СААБ

Миналото лято флаш татуировките са се превърнали в хит, но в нова луксозна сватбена сезон Ели Сааб им дава нов живот: временни татуировки в готически стил, форма на думата е „Да“, написана на френски език на пръстите на краката. Малко френски небрежност гръндж и дори не развали сватбата образ на булката.

НЕОБИЧАЙНИ ИДЕИ ЗА ВАШАТА СВАТБА: СВАТБЕНА РОКЛЯ-РИЗА

КАРОЛИНА ЕРЕРА

Тениска рокля е особено актуален тази пролет и през лятото. Тенденцията риза покори всички подиума и в масовия пазар: блузи, рокли, поли и ризи, като променихме дизайна на тениски, предлагаме на всички марки от Zara до ред, Chloe и дори „Гучи“. В крайна сметка, защо да не последват примера на Каролина Ерера не се избират удобни, но много красива сватбена рокля-риза с копчета?

НЕОБИЧАЙНИ ИДЕИ ЗА СВАТБА: В СТИЛ БЕЛЬО

ВЕРА УАНГ

Тенденцията бельо на улицата, а след това вечерта премина в ежедневни дрехи, и сега се чувства добре в сватбена мода. Вера Уонг предлага смели момичета, да се използват елементи рокли-комбинация, бюстиета и пеньюары в булчинска рокля. При условие сдържана грим, прости ежедневни прически, като разрошени от вятъра и ниските сватбена рокля, аксесоари Стил бельо изглежда стилно, леко и много модерно.

НЕОБИЧАЙНИ ИДЕИ ЗА СВАТБА: БУЛКАТА В ГАЩИТЕ

ЕЛИ СААБ

Първата колекция сватбени рокли от H&M-това е сериозен сигнал за опростяване на сватбената мода. Сега булката официално не е длъжен да харчат за сватбена рокля цяло състояние, защото сега може да закупите в масовия пазар. Оттук и тенденцията сватбени костюми, които обаче могат да замени всеки бели панталони и блуза и/или бял брючный костюм.

Theme by Anders Norén