Unusual wedding dresses 2019

Главен моден тренд 2019 г. може да се нарече елегантност и женственост. Облекло за сватбеното тържество трябва да се подчертае крехкост и нежност на булката, се отрази на стила си.

Тенденцията бельо

Рокли в стила на бельо популярно не само в модата всеки ден. Нежна рокля от струящейся плат с тънки бретельками предлагат дизайнери на сватбена рокля. Тези модели са добре подчертават талията и извивки на женското тяло.

Unusual wedding dresses 2019

Елегантна сватбена рокля в стила на бельо

Рокли са толкова елегантни, че те не се нуждаят от допълнително рамкиране. Букет на булката, обеци и сложен кок къдрици достатъчно.

Ретро и отделни личности

Нищо не може да подчертае женската фигура и да влияят на противоположния пол, като ретро силуети. Те са проверени в продължение на десетилетия от времето на Монро и дори по-рано.

Unusual wedding dresses 2019

Дължина midi рокля с Болеро

Облечена в елегантна рокля дължина миди с открити рамене или рокля с дължина над коляното с елегантен плащом, тя ще може да удари не само на своя избран един, но и за всички гости. Букет, клатч, обувки и аккуратная прическа – идеалната булка е готов!

Unusual wedding dresses 2019

Сватбена рокля с нос-в духа на ретро

Мини дължина

Мини през есента на 2019 – основния тренд. Младите булки, които искат да се излезе от традицията, можете, разбира се, да се обърне внимание на този модел. Голям брой рокли с елегантен влак, облекло, ефектно изглеждат на снимката.

Unusual wedding dresses 2019

Сватбени мини с подвижни влак

Unusual wedding dresses 2019

След церемонията и фотосесия на булката леко движение може да се освободи влак и да се насладите на почивка, без да се притеснявате за евентуални нередностите.

Ако открит спускане изглежда прекалено лесно, трябва да се обърне внимание на модели с прозрачни поли. Допълнени от елегантна дантела в горната част на роклята изглежда елегантно и изящно. Те позволяват да се покаже цялата красота на краката.

Класика с удоволствие

Без буйни класика непълно работно време голяма част от сватбени тържества. Можете да изберете всички обичайни модели на летящи прозрачни тъкани, с комбинация от сатен и тюл, фатина и дантели, и така нататък.

Unusual wedding dresses 2019

Луксозни сватбени рокли, блузи

Unusual wedding dresses 2019

Също дизайнери предлагат булки интересни буйни рокли от гладка проста кърпа, която изглежда не само ефектен, но и елегантно.

Ако предпочитате класическа музика с удоволствие, обърнете внимание на модерен украшение, състоящ се от топ и пола. Ленти голите ни тела, малко над кръста, този костюм е добре подчертава сложен дизайн Деликатен топ. Това е украшение за смели, млади и дръзко.

Рокля с цветен бродерия

Модерен вече няколко сезона бродерия винаги е била в рокля на сватбен план. Тази година дизайнерите са преместени. Обикновени прости модели те са заменили ярки, цветни модели.

Unusual wedding dresses 2019

Сватбена рокля с цветни бродерии

Рокля с расклешенной пола и цветна бродерия върху талията, много добре подчертава талията и прави изображението е все още по-женствена и романтична.

На ръба На фал

Ако подобни отклонения от традицията да изглежда баловством и искате нещо допълнително ярко и необичайно, обърнете внимание на тематична модел.

Unusual wedding dresses 2019

Необичайно облекло за сватба в пиратски теми

Unusual wedding dresses 2019

Например, сватбената рокля на булката е в пиратски стил. Най-бюстие украсена с принтом с череп и кости, а полата се извършва от струящейся тъкан.

Този необичаен костюм е идеален за тези, които искат да празнуват триумфа на брега горещ морето.