стил

Не работи: 20 от най-модерните двойки маратонки за пролетта и лятото

Във всички случаи На живота далеч извън залата. Една от най-популярните модели на обувки този сезон Louis Vuitton Archlight

Ние няма да ви казвам, че кецове са добри не само за бягане в парка или на тренировка във фитнес залата — и вие го знаете. Не казвам, че можете да ги носите не само с дънки и футболками, но лети рокли в редиците на кораби за насипни волани — и за това забележително качество на маратонки е добре известна. Ние нека да задам един друг въпрос: Какво да изберем?

Да започнем с това, че обувките — как се случва това — огромна част от пролет-лято обувки мода, така че една двойка се ограничи няма да стане. Съдете сами: бели кожени маратонки, украсени с многоцветни апликации от като Gucci или Долче и Габана, може да бъде допълнение към офис дрехи и маратонки, чорапи марка Salvatore Ferragamo и Bulgari ще бъде идеален за летния музикален фестивал в всяка точка на град Коломна. Някои от вас носят плисирана пола, основни тениски и якета-гипервызовов, други с рокли, рокли и шапки, на третия — директен брючный костюм. Не аскети, като цяло.

Наталия ВодяноваРита Ора

Маратонки-това е не само най-модерни обувки за сезона, но голям обем от съвременна материална култура. Марки са успели да се създаде огромно търсене на нови модели, благодарение на капки — партия пусне в ограничен тираж и последващо продажба в същия ограничен брой места. Любителите на маратонки е името на „заржал“, и най-верни от тях на опашката за любимия си чифт готови да стои ден и нощ, перебиваясь сандвичи и кафе от термос.

Това не е без спекулации: миналата година, когато в Москва се появиха маратонки Yeezy 350 увеличете скоростта V2, цената е малко по-малко от 17 хиляди рубли. В рамките на няколко часа в магазина на Кузнецком мост, хората са наредени в ред, но не всеки успя да получи обект на желание: право на придобиване на присъжда на случаен принцип, чрез специално приложение. Тези, които в крайна сметка се получи ценните няколко, перепродавал им четири пъти по-скъпо.

1/11

Все пак, такива жертви в името на обувки, прекомерно дори за най-ексклузивните. Страхотна обувки, можете да си купите без опашка: най — важното- знае къде. Ние избрахме 20-те най-модерните двойки през тази пролет. Това не е просто най-новата тенденция грозно-маратонки Баленсиага triple S или Адидас Deerupt, но и класически модели кецове и маратонки в съвременното въплъщение. Вие трябва да изберете само!

Какви марки търси

1/20БаленсиагаСелинКелвин Клайн W20539NYCPremiataLouis Vuitton, ChanelFenty ПумаЛоух Рибок срам,Версаче, Емилио ПуччиVetements иАдидас,Долче и Габана,Диор,Фенди„Гучи“мангоМиу Миупарфюми

Theme by Anders Norén