маникюр

Наклон на нокти: 20 нови идеи

Вече няколко сезона популярен стил омбре. Той засегна почти всички сфери на модата — от боядисване на коса до аксесоари и дрехи с рисунки и цветови решения е направен с прехода.

Градиент на ноктите — нови идеи

Затова не е чудно, че този моден тренд е мигрирала в дизайна на нокти. И ако френското име на тази техника „омбре“ все повече се свързва с косата, маникюр, хванал в Латинска „градиент“.

Така че, ако искате да изглеждате модерни и стилни, наклон маникюр периодично трябва да се украсяват ноктите си.

Какво е градиент на ноктите си? Това е постепенен преход на цветове от един към друг. Граница на мед тях, като смазана. В резултат на тези скрещиваний получаване на нови цветове и нюанси. Уникалността на тази техника е в това, че няма правила, или ограничават избор на цветове. Напротив, огромни възможности за експерименти и търсене на нови оригинални решения. Това означава, че вашият маникюр ще бъде уникален и единствен по рода си.

Видове наклон маникюр

Интересното е, че градиентный маникюр-това е не само цвят, но и на техника. За създаването му може да се използва гъба или четка. Освен това, има няколко разновидности на тази конструкция, която е в резултат на това създава съвсем различен визуален ефект. Помислете за някои от вида наклон за маникюр.

1. Лесен наклон на ноктите

Тази опция напълно оправдава името си. Да се направи това е много лесно, дори у дома. Всичко, което ви е нужно-това са 5 нюанси на лак за нокти. Няма какво да се смесват или да се използват средства и няма да се наложи.

Просто решение за желаната цветова схема, изберете желаните цветове с преход от светло до наситени ярки или тъмни и можете да започнете. Кутрето се прилага най-светъл нюанс, постепенно с пръст в пръст, да се използват по-тъмни нюанси, палеца ще обхване тъмнината.
Например, ви харесва коралов цвят? Страхотно! Моделът на малкия пръст с нежно-розов и постепенно да се премине към богат коралов. Красотата на този наклон е лесна за изпълнение и възможност да се направи, като в меки пастелни цветове, толкова ярки и наситени.

2. Класически наклон на ноктите

Класически вариант включва използването на лакове в два цвята. И те могат да бъдат като на един тон, така и контрастни. Това е най-удобно да го изпълни с помощта на гъба и нанесете на повърхността на две от избраните цветя, така, че те да образуват една малка част се припокриват, а след това му опря гъба на нокътната плоча.

3. Френски наклон на ноктите

Френски маникюр вече отдавна се е превърнал в класика, която никога не излиза от мода и никога. Той е символ на изящество и елегантност, както и абсолютно гъвкав дизайн, който ще бъде подходящо за всякакъв стил и лук. Но в този сезон дизайнерите са отишли още по-далеч и ни предлага френски наклон – от връхчетата на ноктите са покрити с бял лак, и той постепенно преминава на епидермиса в прозрачни нюанси, класически традиционен френски маникюр. Този градиент изглежда много стилно и спретнато.

4. Градиент на ноктите си в Бевърли Хилс

В този случай, можете да използвате два цвята, но преминаването от мед в тях не един пирон, и цялата ръка. Ние ще даваме инструкции стъпка по стъпка и един пример за по-голяма яснота:

    да вземе череши и бледо-розов лак; на малкия пръст нанесете розов лак за нокти и пръсти череша; сега в отделна площ приблизително същите се поставят две капки и двете и ги смесвате с бои, се прилага цвят в средата на нокътя на безименния пръст се смесва бои, така че да получите на тон по-тъмен от ритници, но по-малко богат от средния пръст; показалец, за да се смесват тон, вече по-богати от средното, но още не е отишъл до черешово.

Резултатът ще бъде много впечатляващо.

5. Градиентный маникюр

Градиент може да бъде основа за фигурата. В настоящия сезон на мода са различни геометрични фигури и орнаменти. Така те изглеждат впечатляващо на градиентный маникюр, и се използват за нанасяне на черен, златен или сребърен лак. Той може да бъде с различен цвят – важното е да изберете ярък контраст.

6. Градиент на ноктите — ярки кегли

Вероятно сте видели, може би дори като бонбони Кегли. Вашият наклон на ноктите могат да бъдат ярки, а това са много модерни през новия сезон. За да създаде този маникюр, можете да изберете някои ярки нюанси и произволно, може да се каже, хаотично, нанесете с помощта на гъба върху ноктите. Уникалност и неповторимост с помощта на това оборудване ще бъде осигурено.

7. Градиент на ноктите с пайети

Кой каза, че градиент-това е просто наклон? Можете да създадете ефекта на стриите с помощта на искри или конфети. Ноктите е покрита базов лак, а след това на ръба на нокътя са се прилагат в големи количества – вие буквално напълно ги покрие ръба, а след това с помощта на kinicki ги простират в посока на дупки в тънък слой. Това е ефектен и празничен вариант на маникюр. При това може да се постигне напълно различни ефекти, избор на пайети в тон основен лак или обратното, да свири на контраст. Използвайте конфети, можете да „играе“ с техния размер в края на нокътя, конфети по-голям диаметър, към средата на нокътя – малък.
Опитайте, експериментирайте и бъдете в тенденция!

Theme by Anders Norén