прически

Най-стилните прически есен-зима 2020-2021

В рамките на следващата година дизайнерите са създали тенденция на натурални, така че ако искате радикални промени в своя път ще трябва да се откаже от него, ако, разбира се, искате стилна прическа. И актуализация, в предстоящия сезон на дланта не е този тип прически и стайлинг. Тенденцията малко взъерошенных вълни, създавайки ефект, като че ли току-що стана от леглото. Ако говорим за дължина, някои стилисти препоръчват да се даде предимство на средна, която изглежда изгодно с всички популярни видове прически.

Разрошена Боб

Ако сте готови да се разделят с копной на косата ми, изберете Боб прическа, която вече не е първа година. И всичко това благодарение на своята гъвкавост, простота и това, че тя носи косата си. Но ако искате да остане в тенденция, да добавите към вашето Боб лесно vzjeroshenij с помощта на същите къдрене, плойкой, или във връзка с ефект на „мокра коса“.

Гладко каре

Лека небрежност на пръстен върви гладко каре. Да, тя също ще бъде популярен в предстоящия сезон. Ако искате да си направите прическа, е важно да се помни за малки нюанси, които ще направят вашето каре, много модерен. Първото-това е дължината на рамото, който е класически за този тип карэ. И второ — директни добре поддържана коса, които ще ви помогнат за постигане на перфектния ефект на рязане. В този случай, вие също трябва да се грижи за опаковка, които трябва да правиш всяка сутрин.

Theme by Anders Norén