мода

Най-стилните обувки за сезона пролет-лято 2019

Всеки нов моден сезон носи нови тенденции не само в облеклото, това се отнася и за обувките. И след като видяхме всички предавания на световните Седмици на модата в Париж, Ню Йорк и Милано, ние знаем, че ще бъде на мода през предстоящия сезон. Пролетно-летния сезон през 2019 г., обещават да бъдат ярки. Най-запомнящо се шоу-модни „Гучи“, „Прада“ Алберта Ферети, Версаче и Долче & Габана. Още веднъж да убедя света в това, че италианците правят обувки по-добре от всеки друг.

Основните тенденции на сезона-ярки щампи, неонови киселина цветове и токчета. Всички тези елементи трябва да бъдат ключови при избора на обувки за лятото и пролетта.

Долче и Габана-това е един от най-разпознаваемите марки в света, благодарение на ярки флорални принтом. Пролетно-летния сезон през 2019 година не е изключение, и дизайнери за пореден път украсени дрехи, обувки и аксесоари цветни изображения невероятно красиви цветове. Долче и Габана винаги успява перфектно да комбинирате ярките цветове, перли, пайети, камъни и кристали в своите творениях, и абсолютно никакъв лукс. За това те са доста много. Но през този сезон можете да видите, че колекции обувки на задържани дизайн. Това е в общи линии, класически обувки-лодка в черно. Но, разбира се, без цветове и страз не са направили.

The most stylish shoes of the season spring-summer 2019Долче и ГабанаThe most stylish shoes of the season spring-summer 2019Долче и ГабанаThe most stylish shoes of the season spring-summer 2019Долче и Габана

Salvatore Ferragamo-това е още един дизайнер, който винаги зашеметяващи обувки. В шоуто пролетно-летния сезон, видяхме сандали на висок ток, като японска гейша, както и сандали с фигурални танкетке.

The most stylish shoes of the season spring-summer 2019Salvatore FerragamoThe most stylish shoes of the season spring-summer 2019Salvatore Ferragamo

Между другото, обувки с причудливите форми на друг основата на тенденцията на обувки.

The most stylish shoes of the season spring-summer 2019Salvatore Ferragamo

Остър нос винаги е от значение, тъй като тя се превърна в класика в света на обувките. Този сезон не прави изключение, и на модните подиуми виждаме модели в красиви обувки с острия мыском.

The most stylish shoes of the season spring-summer 2019Том ФордThe most stylish shoes of the season spring-summer 2019, Дион Ли

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén