прически

Най-простите и бързи варианти за стайлинг на коса

В тази статия бихме искали да споделим с вас някои възможности за стайлинг на коса. Ако искате да се научите бързо да оформите косата си и просто да прочетете нашата статия по-долу!

Има няколко бързи стъпки стайлинг на коса. Косата по-лесно се полага на втория ден след измиване. За да започнете измийте и подсушете косата: използвайте хавлиена кърпа, за да поглъщат излишната влага, но не го оставяйте на косата си по-дълго от пет минути. След това нанесете пяна, балсам или масло в краищата на косата и оставете ги да изсъхнат.

The most simple and quick styling options hair

Сега, когато косата се измиват, може да се пристъпи към полагане. Един вариант е да я закрие косата с помощта на маша за коса. Тази прическа изглежда женствена и сладка, и е идеално място за вечерни разходки с приятели, на вечеря.

Ако нямате време за миене на косата е да Използвате сух шампоан: това ще освежи косата ви и да ги обем.

Не забравяйте да се грижите и хидратира косата, така че те да изглеждат блестящи и добре поддържани. Използваме маска за лице, масла и балсами в съответствие с типа на вашата коса.

Ако искате да изглеждате по-женствена и нежна — просто холандската плитки, допълнени от аксесоари за коса, ще се превърне в чудесен вариант, и не забравяйте да допълват прическата си с червено червило!

The most simple and quick styling options hair

Ако искате да изглеждате стилно и модерно — е выпрямленные Боб прическа е чудесен вариант за този случай, тъй като той прекрасно подчертават вашите черти на лицето.

The most simple and quick styling options hair

За по-класически вид холивудски къдрици. Използвайте ролки или маша за коса.

The most simple and quick styling options hair

Theme by Anders Norén